De Visserijschool – Katwijk

Visserschool Katwijk

Wonen in een monumentale woning op een prachtige locatie in Katwijk aan Zee

Alle woningen zijn onder voorbehoud verkocht.
Het monumentale deel van de Visserijschool is door Ouwehand Bouw in ere hersteld, waarbij er in totaal 11 unieke woningen zijn gerealiseerd. Het pand heeft van buiten zijn karakteristieke uitstraling behouden, waar er binnen flink verbouwd is. Daarmee zijn de woningen gecreëerd die in grootte variëren tussen 71 – 84 m² en 144 – 153 m². Zo bieden we voor zowel starters als doorstromers de mogelijkheid om op deze prachtige plek te kunnen wonen.

Welkom in de Visserijschool!

De opkomende zonnestralen fonkelen langzaam door de grote raampartijen uw huis in, de bruisende zee hoort u op de achtergrond en fietsers passeren op weg naar een dagje op het strand of in het dorp. Naast de rustgevende duinen, vlakbij het gezellige strand en omringd door de rijke visserijgeschiedenis.

 

Unieke ruime woning met prachtig uitzicht

De hoekwoning beschikt over de kenmerkende toren die als trappenhuis fungeert tussen de verdiepingen, met bovenin een unieke ruimte die 360 graden zicht biedt over heel Katwijk. De woning word casco opgeleverd en valt op door de praktische inrichting met een ruime woonkamer en eetkeuken in combinatie met de hoge plafonds. De enorme raampartijen zorgt voor veel licht en een prachtig uitzicht.

 

Unieke eengezinswoningen met gezellige tuin

Deze woningen zijn allemaal uniek ten opzichte van elkaar. De keuken en woonkamer bevinden zich op verschillende verdiepingen. Dit geeft de mogelijkheid om een mooie leefkeuken te maken en een gezellige zithoek in de woonkamer te creëren. Ook in deze woningen komen de hoge plafonds op de verdieping en grote raampartijen terug die zorgen voor veel lichtinval. De woningen hebben twee slaapkamers en zijn voorzien van een mooie buitenruimte.

Praktische gelijkvloerse woningen met vide en buitenruimte

Deze woningen zijn gesitueerd in de zijvleugel van het gebouw en zijn allemaal gelijkvloers uitgevoerd. De extra hoogte die ontstaat door het hellende dak biedt de mogelijkheid om de gecreëerde vide creatief in te delen. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met ruimte voor een open keuken die aansluit op een mooie buitenruimte en bevatten twee (slaap)kamers.