De Visserijschool – Katwijk

Visserschool Katwijk

Wonen in een monumentale woning op een prachtige locatie in Katwijk aan Zee

Alle woningen zijn onder voorbehoud verkocht.
Het monumentale deel van de Visserijschool is door Ouwehand Bouw in ere hersteld, waarbij er in totaal 11 unieke woningen zijn gerealiseerd. Het pand heeft van buiten zijn karakteristieke uitstraling behouden, waar er binnen flink verbouwd is. Daarmee zijn de woningen gecreëerd die in grootte variëren tussen 71 – 84 m² en 144 – 153 m². Zo bieden we voor zowel starters als doorstromers de mogelijkheid om op deze prachtige plek te kunnen wonen.

Welkom in de Visserijschool!

De opkomende zonnestralen fonkelen langzaam door de grote raampartijen uw huis in, de bruisende zee hoort u op de achtergrond en fietsers passeren op weg naar een dagje op het strand of in het dorp. Naast de rustgevende duinen, vlakbij het gezellige strand en omringd door de rijke visserijgeschiedenis.

 

Unieke ruime woning met prachtig uitzicht

De hoekwoning beschikt over de kenmerkende toren die als trappenhuis fungeert tussen de verdiepingen, met bovenin een unieke ruimte die 360 graden zicht biedt over heel Katwijk. De woning word casco opgeleverd en valt op door de praktische inrichting met een ruime woonkamer en eetkeuken in combinatie met de hoge plafonds. De enorme raampartijen zorgt voor veel licht en een prachtig uitzicht.

 

Unieke eengezinswoningen met gezellige tuin

Deze woningen zijn allemaal uniek ten opzichte van elkaar. De keuken en woonkamer bevinden zich op verschillende verdiepingen. Dit geeft de mogelijkheid om een mooie leefkeuken te maken en een gezellige zithoek in de woonkamer te creëren. Ook in deze woningen komen de hoge plafonds op de verdieping en grote raampartijen terug die zorgen voor veel lichtinval. De woningen hebben twee slaapkamers en zijn voorzien van een mooie buitenruimte.

Praktische gelijkvloerse woningen met vide en buitenruimte

Deze woningen zijn gesitueerd in de zijvleugel van het gebouw en zijn allemaal gelijkvloers uitgevoerd. De extra hoogte die ontstaat door het hellende dak biedt de mogelijkheid om de gecreëerde vide creatief in te delen. De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met ruimte voor een open keuken die aansluit op een mooie buitenruimte en bevatten twee (slaap)kamers.

Ontwikkelingen, verhalen en tips

Iedere persoonlijke situatie is anders, van doorstromers tot starters, jouw (ver)koop proces is anders. Bereid je voor met de laatste ontwikkelingen, verhalen en tips vanuit de huizenmarkt.

De Huizenmarkt: Waarom jongeren buiten de boot vallen

In mijn jaren als makelaar heb ik de sleutels overhandigd aan een breed scala aan nieuwe huiseigenaren: van enthousiaste jonggehuwden...

Check dit: Overdrachtsbelasting, wat is dat eigenlijk?

In de vastgoedwereld komt de term overdrachtsbelasting vaak om de hoek kijken. Maar wat houdt het nou eigenlijk in en...

Herstel van de woningmarkt: Een Kansrijk Perspectief

Na een turbulente periode van onzekerheid begint de Nederlandse woningmarkt weer tekenen van herstel te vertonen. Het tweede kwartaal van...

Bouwkundige keurder aansprakelijk voor fout?

Bij de aankoop van een woning wordt soms geadviseerd om de woning bouwkundig te laten inspecteren. Stel dat de bouwkundige...

De voordelen van een NVM-makelaar.

Als je van plan bent om een huis te kopen of verkopen, dan is het belangrijk om een betrouwbare en...

Meer ontspannen huizenmarkt.

In het eerste kwartaal van 2023 zet de daling van de koopprijzen van woningen in Nederland verder door. Ook blijkt...