Huis verkopen

Een makelaar die bij je past, met je meedenkt én tijd voor je vrij maakt.

En vanzelfsprekend gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd.

Kies de makelaar die het beste bij je past.

Wat is voor jou het beste resultaat?

Wij zijn niet bezig met de snelste transactie. Onze makelaars stellen het belang van de opdrachtgever centraal. We gebruiken zorgvuldige procedures en investeren onze tijd en aandacht. Dat zorgt uiteindelijk voor een aanzienlijk beter resultaat.

Tijd & Kwaliteit

Te snel je huis verkopen kan nog wel eens veel geld kosten. Met de juiste strategie, goede voorbereiding, tijd en aandacht, word je als verkoper beloond met een beter resultaat. Met 7 makelaars kunnen wij het waarmaken om echt meer tijd aan jouw woning te besteden.

De juiste vraagprijs is een belangrijke basis

Een goede vraagprijs is van groot belang. Daarom doen wij vooraf uitgebreid onderzoek om jou optimaal te kunnen adviseren. Een goede voorbereiding betaalt zich altijd terug in een beter eindresultaat en dat geldt zeker voor het bepalen van de vraagprijs.

Wat anderen over ons zeggen

10.0
JEL_7979klv1
Bij de aankoop al een positief gevoel.

Het contact met de makelaar liep vanaf het eerste gesprek heel fijn! De makelaar ingeschakeld omdat we ook bij de aankoop van ons huis een positief gevoel hadden bij deze makelaar ! (Geert-Jan) was gedurende het hele verkoop proces goed bereikbaar, reageerde snel op vragen en hield ons goed op de hoogte. Afspraken werden goed nagekomen, kortom een hele positieve samenwerking gehad en bovenal een hele snelle verkoop !

9.0
Diana
JEL_8077klv
Wederom naar volle tevredenheid.

Al meerdere malen gebruik gemaakt van hun dienstverlening en wederom naar de volle tevredenheid. Woning binnen een maand verkocht, al is dat gezien de huidige markt in Noordwijk geen unicum. Maak graag weer gebruik van hun diensten bij een evt. volgende transactie.

10.0
Eline
JEL_7605kl
Tijdens hele verkoopproces ontzorgd.

Annemiek en de backoffice hebben ons tijdens het hele verkoopproces ontzorgd. Hierdoor is de gehele periode voor ons voorbij gevlogen. Ontzettend bedankt!

10.0
JEL_3371kl_2
JEL_8255kl1
Duidelijk dat bij Van der Meer het klantbelang voorop staat.

Annemiek heeft me in het gehele verkooptraject heel goed geadviseerd en me stap voor stap meegenomen in de verkoop van mijn woning. Het is duidelijk dat bij Van der Meer het klantbelang voorop staat en dat iedereen voor hetzelfde doel bezig is. Dat bleek ook toen Eric de bezichtigingen een week over moest nemen. De contacten verlopen soepel en geen vraag was teveel. Van der Meer heeft voor mij een mooi verkoopresultaat behaald en ik ben erg blij dat ik voor hen heb gekozen voor de verkoop van mijn woning.

9.0
Eline
JEL_7605kl
Onze complimenten!

Duidelijke uitleg van werkwijze en is eerlijk en helder. De makelaar neemt een ruimere tijd voor publicatie, bezichtigingen en biedingen t.o.v. overige makelaars (deze nemen een veel korter tijdsbestek). Alles prima geregeld door Eric en team! Onze complimenten!

9.0
JEL_8255kl1
Eerlijke, kundige, open en vriendelijke aankoopmakelaar.

Onze ervaring met Eric van de Heisteeg is zeer positief. Zeer korte lijntjes en snel schakelen. Eric heeft ons zeer goed gewezen op de tops en de flops van deze woning waardoor wij een zeer overwogen beslissing hebben kunnen nemen. Als u in zee gaat met Eric, dan kunt u rekenen op een eerlijke, kundige, open en vriendelijke aankoopmakelaar met verstand van zaken. Wij raden hem aan!

9.0
JEL_8077klv
Contact zeer positief ervaren. Friezenhorst 23C Sassenheim

Mijn contact bij van der Meer makelaars, Bram Marbus heb ik als zeer positief ervaren, de communicatie verliep uitstekend en werd professioneel door het hele verkoopproces heen geholpen. Ik zou dan ook zeker deze makelaar aanbevelen.

10.0
JEL_7979klv1
Altijd bereikbaar en snel antwoord – Pickéstraat 62 Noordwijk

Goede en professionele begeleiding bij de verkoop. Altijd bereikbaar en snel antwoord. Ik ben ontzettend tevreden over het hele traject, van begin tot eind. Ik kan iedereen deze makelaar, Geert-Jan aanbevelen.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
De makelaar heeft ons heel goed begeleid.

De makelaar heeft ons heel goed begeleid en heeft ons goed op de hoogte gehouden van de best vele bezichtigingen en een goede prijs voor onze woning gerealiseerd. Ook prettig contact met medewerker op kantoor. Wij zullen deze makelaar zeker aanprijzen.

10.0
JEL_7666klv
JEL_7858klv
In alle opzichten aan te raden!!

Zeer fijne samenwerking met Kees en makelaars kantoor Katwijk. Professioneel, persoonlijk en zeer snelle afhandeling van alle processtappen. Van het begin tot het einde op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk was. In alle opzichten aan te raden!!

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7666klv
Niks dan lof over het hele verkoopproces!!

Wat een top team!! In alles de beste makelaar!! Niks dan lof over het hele verkoopproces!!

9.0
JEL_8255kl1
Zeer kundig en servicegericht.

Zeer kundig en servicegericht, kent de markt en de regio heel goed, neemt de tijd (bij zowel verkoper als koper) en heel prettig in de omgang! Denkt mee, heeft brede aandacht en komt met goede voorstellen! Kortom: je kan met een gerust hart en vol vertrouwen in zee met deze makelaar (Eric v.d. Heisteeg)!!

10.0
JEL_7979klv1
Wat ons betreft de beste makelaar in de regio. Kievitspark 26 Voorhout

Goede communicatie via telefoon en korte updates per app. Echte professionals. Fijne benadering. Ze komen goed op voor je belangen. En niet onbelangrijk, ze hebben een perfecte prijs voor het huis geregeld. Wat ons betreft de beste makelaar in de regio.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Super bijgestaan!

Voor de verkoop contact opgenomen met Kees Schaart van van der Meer Makelaars. Kees heeft ons in het gehele traject super bij gestaan en dat heeft tot een prima verkoopresultaat gezorgd. Ik kan de diensten van van der Meer Makelaars en van Kees Schaart zeker aanbevelen!

10.0
JEL_7656
Diana
Zeer prettig contact. Westeinde 42 Noordwijkerhout

Vanaf het begin een zeer prettig contact met Geert-Jan en alle medewerkers van het kantoor. Regelmatig op de hoogte gehouden en tot een goed resultaat gebracht. Daarom het hoge cijfer.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Topresultaat behaald!

Door een goede presentatie, kwalitatieve foto’s en deskundige begeleiding door de makelaars is er een topresultaat behaald!

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Alles wordt goed geregeld.

Fijn eerste gesprek gehad waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Daarna in korte tijd alles in werking gezet. Zeer tevreden met de presentatie, de planning en het contact met de makelaar. Alles wordt goed geregeld. Mijn eerste verkoop ervaring via de makelaar is zeer goed bevallen!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
De makelaar verstaat zijn vak Emmaweg 15 Noordwijk

Het contact met de makelaar was heel zorgvuldig en prettig. Het enthousiasme straalde ervan af en ik weet zeker dat dat ook zo over komt bij aspirant-kopers. De makelaar verstaat zijn vak heeft een zeer goede kennis van de lokale markt. Ben zeer tevreden over de begeleiding, adviezen en de heldere communicatie gedurende het hele traject. Ook ‘s avonds en in het weekend was de makelaar er, indien nodig, actief mee bezig. Mijn verwachtingen waren een snelle verkoop voor een goede prijs met niet teveel bezichtigingen en dat is gelukt. Zowel de koper als de verkoper houdt hier een goed gevoel aan over.

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Echt tijd en aandacht voor je! Douzastraat 38 Noordwijk

Enorm kundige en daadkrachtige makelaar. Dankzij het hele team van Van der Meer was mijn huis eigenlijk in no time met groot succes verkocht. Deze makelaar heeft echt tijd en aandacht voor je!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Geweldige makelaar; alles verliep soepel – Willem de Zwijgerlaan 8 Oegstgeest

Geweldige makelaar; alles verliep soepel. Zeer enthousiast, toegewijd, met passie voor huizen, snelle communicatie én snelle verkoop!

10.0
JEL_7979klv1
De beste beslissing ooit – Aankoop Emmaplein 20A Katwijk

De beste beslissing ooit om Geert-Jan Moerman van Van der Meer te benaderen voor de aankoop van ons nieuwe appartement. Snel, kundig, persoonlijk en de transactie naar volle tevredenheid afgesloten.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7666klv
Aankoop Abeelplein 21 Katwijk

All Van der Meer Makelaars employees and our dedicated point of contact Marc van Beek helped us to guide through the process. This was very important since we are not native speakers and had no experience with the bidding process applied. It took us more than 1 year finding the right house and this was not possible without the support of Van der Meer Makelaars.

9.0
Diana
JEL_7979klv1
Prettig en professioneel – Nieuwe Voorstraat 54 Noordwijk

Geert-Jan heeft ons op een prettige, professionele manier geholpen met de verkoop van ons huis. Wij kunnen Van der Meer makelaars absoluut aanraden!

9.0
JEL_7605kl
JEL_8255kl1
Uiterst professionele insteek – Van der Veldstraat 14 Lisse

Uiterst professionele insteek, maar toch ook prettig in de omgang. Zeer behulpzaam, altijd oog en oor voor de klant.

10.0
JEL_7656
JEL_8077klv
Contact goed, prijs naar verwachting – Victoriberg 99 Noordwijkerhout

Contact goed, prijs naar verwachting. Goede begeleiding. Bord makelaar goed zichtbaar. Ook advertentie op site en etalage.

9.0
Eline
JEL_3371kl_2
Heel blij mee! – Kanaalstraat 165 Lisse

Annemiek is een fantastische makelaar die zeer secuur werkt, laat niets aan het toeval over. Geeft een genuanceerd beeld en advies en is integer. Heel blij mee!

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Service en begeleiding waar je U tegen zegt! – Heggerank 17 Katwijk

De samenwerking met ‘van der meer makelaars’ hebben wij wederom weer als zeer prettig ervaren. Mochten wij in de toekomst ons huis verkopen, zouden wij zeker weer voor van der meer makelaars kiezen. Wij kunnen iedereen deze makelaar aanbevelen. Omdat, ze de lokale markt goed kennen, zeer deskundig zijn. Service en begeleiding is waar je U tegen zegt!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Zeer vriendelijke en professionele makelaar – Biezenland 11 Noordwijk

Een zeer vriendelijke en professionele makelaar, die markt heel goed kent. Het contact verliep snel en soepel, waardoor er snel geschakeld kon worden. Als u uw huis wilt verkopen, raden wij van der Meer makelaars echt aan!

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7979klv1
Erg tevreden over het verkoop proces – Blekerij 14 Katwijk

Erg tevreden over het verkoop proces van ons huis. Nadat het team van Van der Meer Makelaars alle voorbereidingen op een nette manier had getroffen, heeft Geert-Jan ons huis binnen een week weten te verkopen met een goed resultaat. Geert-Jan is een fijne makelaar in omgang en communicatie, als het er op aan komt is hij discreet en pakt meteen door.

10.0
Diana
JEL_8077klv
Het contact met de makelaar was heel goed – Duindamseweg 14 K Noordwijk

Het contact met de makelaar was heel goed en hij hield me constant telefonisch op de hoogte van de bezichtigingen en verkoop!!

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Al met al een makelaarskantoor om aan te bevelen! – Clusiusweg 4 Noordwijk

Ons appartement stond ontzettend snel op Funda dankzij de makelaar! Daarna hebben we heel prettig contact gehad en werden we op de hoogte gehouden na elke kijkdag. Al met al een makelaarskantoor om aan te bevelen!

10.0
JEL_7605kl
JEL_3371kl_2
Van der Meer makelaars was een goede keuze – Beatrixstraat 22 Lisse

Van der Meer makelaars was een goede keuze, vanaf het begin tot het eind. We konden de verkoop gerust overlaten aan Eric en zijn collega’s. De vriendelijkheid, betrokkenheid en transparantheid hebben we gewaardeerd.

10.0
JEL_7605kl
JEL_8255kl1
Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen – Kagerdreef 222 Sassenheim

De contacten met de makelaar verliepen allemaal heel makkelijk en vlot. We zijn goed op de hoogte gehouden van iedere stap die gezet moest worden. Het gehele traject van de eerste contacten tot en met de verkoop en overdracht van ons huis liepen heel erg goed. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Was erg behulpzaam – Golfbaan 14 Noordwijk

We hadden goed contact met de makelaar. Hij was makkelijk te bereiken en snel in reageren bij vragen van onze kant. Hij was erg behulpzaam en kon goed inschatten waar wij als klant behoefte aan hadden.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Waanzinnig verkoopresultaat – Bosplein 32 Katwijk

Tijdens onze allereerste bezichtiging op de oververhitte woningmarkt, kwamen wij voor het eerst in contact met Kees Schaart. Ons viel direct zijn kennis van zaken op en de open en relaxte sfeer waarmee hij ons benaderde. Pas maanden later weer in contact gekomen met hem, toen hij ons inmiddels adviseerde en uiteindelijk hij ook ons huis mocht verkopen. Tijdens het verkoopproces viel de goede presentatie van ons huis op, maar ook dat Kees altijd bereikbaar was bij vragen. Zelfs in zijn vakantie ;) Na de bezichtigingen kregen we een duidelijke terugkoppeling en inschatting. Dit alles heeft tot een waanzinnig verkoopresultaat geleid! Wij willen de diensten van Van der Meer Makelaars en van Kees Schaart zeker aanbevelen!

10.0
JEL_7858klv
Vakkundig en snel – Jan Tooropstraat 7 Katwijk

Het contact met de dhr. Kees Schaart van makelaarskantoor van der Meer hebben wij als buitengewoon
prettig ervaren, en zijn dan ook uitermate tevreden over de vakkundige en vooral snelle verkoop van
het huis in de Jan Toopopstraat. En zullen dit ook bij iedereen aanbevelen.

10.0
Diana
JEL_8077klv
Flexibel en uitstekend bereikbaar – Aankoop Herenweg 60 Noordwijk

Goed belt snel terug, is uitstekend bereikbaar geeft goede informatie. Flexibel met meegaan als je werkt en niet veel tijd hebt.

8.0
Diana
JEL_7979klv1
Wij raden dit kantoor zeker aan – Douzastraat 18 Noordwijk

Goede service en snelle afhandeling. Fijne communicatie en aardige mensen.
We raden dit makelaardij kantoor zeker aan!

10.0
Diana
JEL_8077klv
Vijf sterren voor van der Meer makelaars – Karel Doormanstraat 18 Noordwijk

Wij geven de maximale score aan Van der Meer Makelaars en in het bijzonder Bram Marbus.
Deskundigheid, betrokken en fijne communicatie en professioneel. Dat hebben wij weleens anders
gezien in deze hectische markt dus: vijf sterren voor V/d Meer!

8.0
Eline
JEL_8255kl1
Zeer goede begeleiding – Westerdreef 9 Lisse

We hebben zeer goede begeleiding gehad tijdens de verkoop van ons huis. Goede communicatie en deskundige mensen

9.0
JEL_7605kl
JEL_8255kl1
Klantvriendelijk op een fijne manier – Julianastraat 87 Lisse

Professioneel. Positieve ervaring met Van der Meer Makelaars en kan hen zeker aanbevelen. Goede communicatie tijdens het hele proces. Klantvriendelijk op een fijne manier. Tonen van begrip, empathie en vriendelijkheid maar ook zakelijk goed en transparant zijn. Verwachtingen worden goed gemanaged en dat is fijn, want het kopen of verkopen van een woning is toch een impactvolle situatie.

10.0
JEL_7605kl
JEL_3371kl_2
Top verkopend makelaar – Van Leeuwenhoekstraat 5 0006 Haarlem

Wij hadden Annemiek en die gaf ons altijd het vertrouw dat het allemaal goed zou komen met de verkoop. Goed team om haar heen die je helpen met van alles. Zeker een aanrader voor het verkopen van je woning.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7979klv1
Een mooi resultaat – Korte Voorhouterweg 14 Rijnsburg

Wij waren zeer tevreden over Geert-Jan Moerman en zijn team. Na wat strubbelingen onzerzijds vlak voor de verkoop werd alles goed opgepakt en was ons huis binnen een week verkocht. Een makelaar die zelfs op zaterdag door biedingen vol voor de verkoop van ons huis ging. Met een mooi resultaat.

10.0
Diana
JEL_7979klv1
In een woord uitstekend – Goudenregenstraat 40 Noordwijk

In een woord uitstekend. Het contact met Geert-Jan verliep super vanaf het begin van de verkoop tot
de definitieve verkoop, altijd bereikbaar, deskundig, betrouwbaar en schakelt snel. Ik zou iedereen dit
kantoor aanraden.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Super begeleid- Romeinenstraat 25 Katwijk

Super begeleid door Kees! Keurig de markt ingezien en nette prijs voor ons huis gekregen. Zowel voor aankoop van ons nieuwe huis als mede de verkoop van de huidige woning.

8.0
JEL_7605kl
JEL_8255kl1
Goed op de hoogte gehouden – Verdistraat 2 Lisse

Heel goed contact, ben goed op de hoogte gehouden van de vorderingen betreffende de verkoop. Fijn mee gewerkt om mijn huis zo snel mogelijk geplaatst te krijgen. de verkoop ging supersnel. Ik ben erg tevreden.

9.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Een goed gevoel – Voorstraat 77A Katwijk

Fijn en persoonlijk contact met de verkopend makelaar. Kees Schaart is zeer deskundig, betrokken en prettig om mee te werken. Ook de rest van het kantoor geeft een goed gevoel. Een volgende keer gaan we zeker weer naar van der Meer.

9.0
Diana
JEL_7979klv1
Van start tot finish is alles goed geregeld – Goudenregenstraat 32 Noordwijk

Het is heel fijn als je in het proces van verkoop van je huis volledig ontzorgd wordt. Van start tot finish is alles goed geregeld. Deze makelaar heeft daar in alles voor ons goed geregeld. We hadden steeds heel goed contact met Geert-Jan, korte lijnen met snel schakelen. Hij voelde goed aan wat er nodig was. En wat onze wensen waren voor de verkoop van ons huis. Hij heeft de juiste match gemaakt met de mensen die ons huis hebben gekocht.

9.0
Diana
JEL_8077klv
Tevreden gevoel – Bullewei 12 Noordwijk

De makelaar was steeds bereikbaar voor al mijn vragen, ook in het voortraject.
Er werd steeds getracht in het traject, ook voor de koper, het leuk te houden – het gaat immers over
veel geld en dan is het leuk als alle partijen met een tevreden gevoel uit elkaar kunnen gaan.

9.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Deskundig, persoonlijk en vol overgave – Rijnstraat 7 Katwijk

Wij zijn uitstekend geholpen door van der Meer makelaars. Deskundig, persoonlijk en vol overgave. Niets was teveel voor het prachtige eindresultaat.

10.0
JEL_8077klv
Eerlijke makelaars – van Panhuysstraat 28 Noordwijk

Eerlijke makelaars, ze bestaan nog. We hebben het contact met Bram als zeer prettig ervaren. Goed
overleg en goed advies. Dikke tien!

9.0
Diana
JEL_7979klv1
Vriendelijk personeel – Schiewei 6 Noordwijk

Wij hebben al vaker een huis laten verkopen door van der meer makelaars.
En dat bevalt goed altijd vriendelijk personeel je kan ze altijd bellen of spreken
Als jij iets wil weten dus voor ons een hele fijne makelaar

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Uitstekende expertise! – Jan Lutgensstraat 1 Noordwijk

Wij kregen heel goed advies en zijn erg tevreden met de gehele begeleiding. Geert-Jan reageert altijd
snel als wij vragen hebben en zijn expertise is uitstekend!

8.0
Diana
JEL_8077klv
Prettig in de samenwerking – De Hagen 22 Noordwijk

Gedegen kennis van zaken en prettig in de samenwerking, voorts duidelijk in de voortgang van de
zaken. kortom een zeer prettig kantoor om mee zaken te doen, kan deze makelaar iedereen aanraden.
geen poespas makelaar

9.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Meer dan tevreden – Heggerank 15 Katwijk

Bij het zien van de courtage zeiden we voor de grap dat dit bedrag dan bovenop de vraagprijs zou moeten komen als een acceptabel bod. Onze makelaar, Kees Schaart, zei dat dat wel goed zou komen, en daar is geen woord van gelogen geweest.

Van der Meer makelaars heeft met een duidelijke strategie ons huis in de verkoop gezet, luisterend naar onze wensen. De foto’s waren zeer professioneel en gaven een realistisch beeld van onze woning. Daarnaast zijn de bezichtigingen en onderhandelingen ook heel goed gegaan. Wat ik ook heel belangrijk vond is dat we heel goed contact hadden met onze makelaar. Dat gaf ons echt het gevoel van de volle 100% inzet.

Uiteindelijk hebben we ons huis in een zeer korte periode verkocht, voor een hele mooie prijs en gaat de afhandeling ook heel soepel. Meer dan tevreden over alles.

10.0
JEL_7979klv1
JEL_7690
Zeer tevreden! – Dorpsweide 12 Valkenburg

Keurige makelaars firma, Linda en Geert Jan zijn top, en het team er achter functioneert zeer snel op acties die uitgezet worden.
Ons eerste huis verkocht Linda binnen 1 maand, en nu Geert Jan ons tweede huis weer binnen een maand, en dat voor een prijs die wij hadden afgesproken samen hadden voorgesproken.
Zeer tevreden! Iedereen aan te bevelen

9.0
Diana
JEL_7979klv1
Uiterst professionele en vriendelijke binnendienst – Victoriberg 9 Noordwijk

Professionele, klantgerichte makelaar. Uiterst professionele en vriendelijke binnendienst. Snel
antwoord op vragen.

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Uitstekende service en begeleiding – Willem de Zwijgerlaan 11 Oegstgeest.

Een zeer betrokken makelaar met uitstekende service en begeleiding (24/7 bereikbaar), en het belangrijkste: echt kennis van zaken. Zeer tevreden en we zouden hem zeker aan iedereen aanraden. Geert-Jan heeft ons uiterst kundig geholpen met de verkoop van ons huis. Hij zorgde dat alles goed en gestructureerd verliep.

8.0
JEL_7979klv1
JEL_7690
Goed en professioneel geholpen – Burgemeester van der Reijdensingel 70 Valkenburg

We hebben ons huis verkocht via v/d Meer Makelaars. We zijn erg goed en professioneel geholpen door
Marc en Kees.

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv
Heldere uitleg – Bosplein 31 Katwijk

Wij zijn erg tevreden met de dienstverlening Van der Meer Makelaars. Kees schaart is kundige makelaar met goede kijk op de woningmarkt en erg prettig in het contact. Communicatie was altijd uitstekend. Geeft heldere uitleg en plan van aanpak. Daarnaast snelle en eerlijke reactie bij vragen, of als er wat speelt. Bereikbaarheid ook goed.

8.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7666klv
Hulde – P J Warmerdamstraat 15 De Zilk

Het contact was heel goed. Alleen jammer dat de makelaar precies in de onderhandelingen met vakantie ging, met zijn vervanger anders contact. Hij heeft het van zijn vakantie toch prima verkocht. Hulde

10.0
JEL_7605kl
JEL_3371kl_2
Echt een aanrader – Hyacinthenstraat 25 Lisse

Uitstekende service en deskundig advies. Ons huis is binnen twee dagen verkocht, het spreekt voor zichzelf. Echt een aanrader.

9.0
Eline