Huis verkopen

Een makelaar die bij je past, met je meedenkt én tijd voor je vrij maakt.

En vanzelfsprekend gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd.

Kies de makelaar die het beste bij je past.

Wat is voor jou het beste resultaat?

Wij zijn niet bezig met de snelste transactie. Onze makelaars stellen het belang van de opdrachtgever centraal. We gebruiken zorgvuldige procedures en investeren onze tijd en aandacht. Dat zorgt uiteindelijk voor een aanzienlijk beter resultaat.

Tijd & Kwaliteit

Te snel je huis verkopen kan nog wel eens veel geld kosten. Met de juiste strategie, goede voorbereiding, tijd en aandacht, word je als verkoper beloond met een beter resultaat. Met 7 makelaars kunnen wij het waarmaken om echt meer tijd aan jouw woning te besteden.

De juiste vraagprijs is een belangrijke basis

Ook in een overspannen woningmarkt is de goede vraagprijs van groot belang. Daarom doen wij vooraf uitgebreid onderzoek om jou optimaal te kunnen adviseren. Een goede voorbereiding betaalt zich altijd terug in een beter eindresultaat en dat geldt zeker voor het bepalen van de vraagprijs.

Wat anderen over ons zeggen

10.0
JEL_7979klv1
Bij de aankoop al een positief gevoel.

Het contact met de makelaar liep vanaf het eerste gesprek heel fijn! De makelaar ingeschakeld omdat we ook bij de aankoop van ons huis een positief gevoel hadden bij deze makelaar ! (Geert-Jan) was gedurende het hele verkoop proces goed bereikbaar, reageerde snel op vragen en hield ons goed op de hoogte. Afspraken werden goed nagekomen, kortom een hele positieve samenwerking gehad en bovenal een hele snelle verkoop !

9.0
Diana
JEL_8077klv
Wederom naar volle tevredenheid.

Al meerdere malen gebruik gemaakt van hun dienstverlening en wederom naar de volle tevredenheid. Woning binnen een maand verkocht, al is dat gezien de huidige markt in Noordwijk geen unicum. Maak graag weer gebruik van hun diensten bij een evt. volgende transactie.

10.0
Eline
Marjolijn
Tijdens hele verkoopproces ontzorgd.

Annemiek en de backoffice hebben ons tijdens het hele verkoopproces ontzorgd. Hierdoor is de gehele periode voor ons voorbij gevlogen. Ontzettend bedankt!

10.0
JEL_3371kl_2
JEL_8255kl1
Duidelijk dat bij Van der Meer het klantbelang voorop staat.

Annemiek heeft me in het gehele verkooptraject heel goed geadviseerd en me stap voor stap meegenomen in de verkoop van mijn woning. Het is duidelijk dat bij Van der Meer het klantbelang voorop staat en dat iedereen voor hetzelfde doel bezig is. Dat bleek ook toen Eric de bezichtigingen een week over moest nemen. De contacten verlopen soepel en geen vraag was teveel. Van der Meer heeft voor mij een mooi verkoopresultaat behaald en ik ben erg blij dat ik voor hen heb gekozen voor de verkoop van mijn woning.

9.0
Eline
Marjolijn
Onze complimenten!

Duidelijke uitleg van werkwijze en is eerlijk en helder. De makelaar neemt een ruimere tijd voor publicatie, bezichtigingen en biedingen t.o.v. overige makelaars (deze nemen een veel korter tijdsbestek). Alles prima geregeld door Eric en team! Onze complimenten!

9.0
JEL_8255kl1
Eerlijke, kundige, open en vriendelijke aankoopmakelaar.

Onze ervaring met Eric van de Heisteeg is zeer positief. Zeer korte lijntjes en snel schakelen. Eric heeft ons zeer goed gewezen op de tops en de flops van deze woning waardoor wij een zeer overwogen beslissing hebben kunnen nemen. Als u in zee gaat met Eric, dan kunt u rekenen op een eerlijke, kundige, open en vriendelijke aankoopmakelaar met verstand van zaken. Wij raden hem aan!

9.0
JEL_8077klv
Contact zeer positief ervaren. Friezenhorst 23C Sassenheim

Mijn contact bij van der Meer makelaars, Bram Marbus heb ik als zeer positief ervaren, de communicatie verliep uitstekend en werd professioneel door het hele verkoopproces heen geholpen. Ik zou dan ook zeker deze makelaar aanbevelen.

10.0
JEL_7979klv1
Altijd bereikbaar en snel antwoord – Pickéstraat 62 Noordwijk

Goede en professionele begeleiding bij de verkoop. Altijd bereikbaar en snel antwoord. Ik ben ontzettend tevreden over het hele traject, van begin tot eind. Ik kan iedereen deze makelaar, Geert-Jan aanbevelen.

10.0
Eef
JEL_7858klv
De makelaar heeft ons heel goed begeleid.

De makelaar heeft ons heel goed begeleid en heeft ons goed op de hoogte gehouden van de best vele bezichtigingen en een goede prijs voor onze woning gerealiseerd. Ook prettig contact met medewerker op kantoor. Wij zullen deze makelaar zeker aanprijzen.

10.0
JEL_7666klv
JEL_7858klv
In alle opzichten aan te raden!!

Zeer fijne samenwerking met Kees en makelaars kantoor Katwijk. Professioneel, persoonlijk en zeer snelle afhandeling van alle processtappen. Van het begin tot het einde op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk was. In alle opzichten aan te raden!!

10.0
Eef
JEL_7666klv
Niks dan lof over het hele verkoopproces!!

Wat een top team!! In alles de beste makelaar!! Niks dan lof over het hele verkoopproces!!

9.0
JEL_8255kl1
Zeer kundig en servicegericht.

Zeer kundig en servicegericht, kent de markt en de regio heel goed, neemt de tijd (bij zowel verkoper als koper) en heel prettig in de omgang! Denkt mee, heeft brede aandacht en komt met goede voorstellen! Kortom: je kan met een gerust hart en vol vertrouwen in zee met deze makelaar (Eric v.d. Heisteeg)!!

10.0
JEL_7979klv1
Wat ons betreft de beste makelaar in de regio. Kievitspark 26 Voorhout

Goede communicatie via telefoon en korte updates per app. Echte professionals. Fijne benadering. Ze komen goed op voor je belangen. En niet onbelangrijk, ze hebben een perfecte prijs voor het huis geregeld. Wat ons betreft de beste makelaar in de regio.

10.0
Eef
JEL_7858klv
Super bijgestaan!

Voor de verkoop contact opgenomen met Kees Schaart van van der Meer Makelaars. Kees heeft ons in het gehele traject super bij gestaan en dat heeft tot een prima verkoopresultaat gezorgd. Ik kan de diensten van van der Meer Makelaars en van Kees Schaart zeker aanbevelen!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Zeer prettig contact. Westeinde 42 Noordwijkerhout

Vanaf het begin een zeer prettig contact met Geert-Jan en alle medewerkers van het kantoor. Regelmatig op de hoogte gehouden en tot een goed resultaat gebracht. Daarom het hoge cijfer.

10.0
Eef
Judith
Topresultaat behaald!

Door een goede presentatie, kwalitatieve foto’s en deskundige begeleiding door de makelaars is er een topresultaat behaald!

10.0
Eef
Judith
Alles wordt goed geregeld.

Fijn eerste gesprek gehad waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Daarna in korte tijd alles in werking gezet. Zeer tevreden met de presentatie, de planning en het contact met de makelaar. Alles wordt goed geregeld. Mijn eerste verkoop ervaring via de makelaar is zeer goed bevallen!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
De makelaar verstaat zijn vak Emmaweg 15 Noordwijk

Het contact met de makelaar was heel zorgvuldig en prettig. Het enthousiasme straalde ervan af en ik weet zeker dat dat ook zo over komt bij aspirant-kopers. De makelaar verstaat zijn vak heeft een zeer goede kennis van de lokale markt. Ben zeer tevreden over de begeleiding, adviezen en de heldere communicatie gedurende het hele traject. Ook ‘s avonds en in het weekend was de makelaar er, indien nodig, actief mee bezig. Mijn verwachtingen waren een snelle verkoop voor een goede prijs met niet teveel bezichtigingen en dat is gelukt. Zowel de koper als de verkoper houdt hier een goed gevoel aan over.

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Echt tijd en aandacht voor je! Douzastraat 38 Noordwijk

Enorm kundige en daadkrachtige makelaar. Dankzij het hele team van Van der Meer was mijn huis eigenlijk in no time met groot succes verkocht. Deze makelaar heeft echt tijd en aandacht voor je!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Geweldige makelaar; alles verliep soepel – Willem de Zwijgerlaan 8 Oegstgeest

Geweldige makelaar; alles verliep soepel. Zeer enthousiast, toegewijd, met passie voor huizen, snelle communicatie én snelle verkoop!

10.0
JEL_7979klv1
De beste beslissing ooit – Aankoop Emmaplein 20A Katwijk

De beste beslissing ooit om Geert-Jan Moerman van Van der Meer te benaderen voor de aankoop van ons nieuwe appartement. Snel, kundig, persoonlijk en de transactie naar volle tevredenheid afgesloten.

10.0
Eef
JEL_7666klv
Aankoop Abeelplein 21 Katwijk

All Van der Meer Makelaars employees and our dedicated point of contact Marc van Beek helped us to guide through the process. This was very important since we are not native speakers and had no experience with the bidding process applied. It took us more than 1 year finding the right house and this was not possible without the support of Van der Meer Makelaars.

9.0
Diana
JEL_7979klv1
Prettig en professioneel – Nieuwe Voorstraat 54 Noordwijk

Geert-Jan heeft ons op een prettige, professionele manier geholpen met de verkoop van ons huis. Wij kunnen Van der Meer makelaars absoluut aanraden!

9.0
Marjolijn
JEL_8255kl1
Uiterst professionele insteek – Van der Veldstraat 14 Lisse

Uiterst professionele insteek, maar toch ook prettig in de omgang. Zeer behulpzaam, altijd oog en oor voor de klant.

10.0
JEL_8077klv
Contact goed, prijs naar verwachting – Victoriberg 99 Noordwijkerhout

Contact goed, prijs naar verwachting. Goede begeleiding. Bord makelaar goed zichtbaar. Ook advertentie op site en etalage.

9.0
Eline
JEL_3371kl_2
Heel blij mee! – Kanaalstraat 165 Lisse

Annemiek is een fantastische makelaar die zeer secuur werkt, laat niets aan het toeval over. Geeft een genuanceerd beeld en advies en is integer. Heel blij mee!

10.0
Eef
JEL_7858klv
Service en begeleiding waar je U tegen zegt! – Heggerank 17 Katwijk

De samenwerking met ‘van der meer makelaars’ hebben wij wederom weer als zeer prettig ervaren. Mochten wij in de toekomst ons huis verkopen, zouden wij zeker weer voor van der meer makelaars kiezen. Wij kunnen iedereen deze makelaar aanbevelen. Omdat, ze de lokale markt goed kennen, zeer deskundig zijn. Service en begeleiding is waar je U tegen zegt!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Zeer vriendelijke en professionele makelaar – Biezenland 11 Noordwijk

Een zeer vriendelijke en professionele makelaar, die markt heel goed kent. Het contact verliep snel en soepel, waardoor er snel geschakeld kon worden. Als u uw huis wilt verkopen, raden wij van der Meer makelaars echt aan!

10.0
Eef
JEL_7979klv1
Erg tevreden over het verkoop proces – Blekerij 14 Katwijk

Erg tevreden over het verkoop proces van ons huis. Nadat het team van Van der Meer Makelaars alle voorbereidingen op een nette manier had getroffen, heeft Geert-Jan ons huis binnen een week weten te verkopen met een goed resultaat. Geert-Jan is een fijne makelaar in omgang en communicatie, als het er op aan komt is hij discreet en pakt meteen door.

10.0
Diana
JEL_8077klv
Het contact met de makelaar was heel goed – Duindamseweg 14 K Noordwijk

Het contact met de makelaar was heel goed en hij hield me constant telefonisch op de hoogte van de bezichtigingen en verkoop!!

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Al met al een makelaarskantoor om aan te bevelen! – Clusiusweg 4 Noordwijk

Ons appartement stond ontzettend snel op Funda dankzij de makelaar! Daarna hebben we heel prettig contact gehad en werden we op de hoogte gehouden na elke kijkdag. Al met al een makelaarskantoor om aan te bevelen!

10.0
Marjolijn
JEL_3371kl_2
Van der Meer makelaars was een goede keuze – Beatrixstraat 22 Lisse

Van der Meer makelaars was een goede keuze, vanaf het begin tot het eind. We konden de verkoop gerust overlaten aan Eric en zijn collega’s. De vriendelijkheid, betrokkenheid en transparantheid hebben we gewaardeerd.

10.0
Marjolijn
JEL_8255kl1
Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen – Kagerdreef 222 Sassenheim

De contacten met de makelaar verliepen allemaal heel makkelijk en vlot. We zijn goed op de hoogte gehouden van iedere stap die gezet moest worden. Het gehele traject van de eerste contacten tot en met de verkoop en overdracht van ons huis liepen heel erg goed. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Was erg behulpzaam – Golfbaan 14 Noordwijk

We hadden goed contact met de makelaar. Hij was makkelijk te bereiken en snel in reageren bij vragen van onze kant. Hij was erg behulpzaam en kon goed inschatten waar wij als klant behoefte aan hadden.

10.0
Eef
JEL_7858klv
Waanzinnig verkoopresultaat – Bosplein 32 Katwijk

Tijdens onze allereerste bezichtiging op de oververhitte woningmarkt, kwamen wij voor het eerst in contact met Kees Schaart. Ons viel direct zijn kennis van zaken op en de open en relaxte sfeer waarmee hij ons benaderde. Pas maanden later weer in contact gekomen met hem, toen hij ons inmiddels adviseerde en uiteindelijk hij ook ons huis mocht verkopen. Tijdens het verkoopproces viel de goede presentatie van ons huis op, maar ook dat Kees altijd bereikbaar was bij vragen. Zelfs in zijn vakantie ;) Na de bezichtigingen kregen we een duidelijke terugkoppeling en inschatting. Dit alles heeft tot een waanzinnig verkoopresultaat geleid! Wij willen de diensten van Van der Meer Makelaars en van Kees Schaart zeker aanbevelen!

10.0
Judith
JEL_7858klv
Vakkundig en snel – Jan Tooropstraat 7 Katwijk

Het contact met de dhr. Kees Schaart van makelaarskantoor van der Meer hebben wij als buitengewoon
prettig ervaren, en zijn dan ook uitermate tevreden over de vakkundige en vooral snelle verkoop van
het huis in de Jan Toopopstraat. En zullen dit ook bij iedereen aanbevelen.

10.0
Diana
JEL_8077klv
Flexibel en uitstekend bereikbaar – Aankoop Herenweg 60 Noordwijk

Goed belt snel terug, is uitstekend bereikbaar geeft goede informatie. Flexibel met meegaan als je werkt en niet veel tijd hebt.

8.0
Diana
JEL_7979klv1
Wij raden dit kantoor zeker aan – Douzastraat 18 Noordwijk

Goede service en snelle afhandeling. Fijne communicatie en aardige mensen.
We raden dit makelaardij kantoor zeker aan!

10.0
Diana
JEL_8077klv
Vijf sterren voor van der Meer makelaars – Karel Doormanstraat 18 Noordwijk

Wij geven de maximale score aan Van der Meer Makelaars en in het bijzonder Bram Marbus.
Deskundigheid, betrokken en fijne communicatie en professioneel. Dat hebben wij weleens anders
gezien in deze hectische markt dus: vijf sterren voor V/d Meer!

8.0
Eline
JEL_8255kl1
Zeer goede begeleiding – Westerdreef 9 Lisse

We hebben zeer goede begeleiding gehad tijdens de verkoop van ons huis. Goede communicatie en deskundige mensen

9.0
Marjolijn
JEL_8255kl1
Klantvriendelijk op een fijne manier – Julianastraat 87 Lisse

Professioneel. Positieve ervaring met Van der Meer Makelaars en kan hen zeker aanbevelen. Goede communicatie tijdens het hele proces. Klantvriendelijk op een fijne manier. Tonen van begrip, empathie en vriendelijkheid maar ook zakelijk goed en transparant zijn. Verwachtingen worden goed gemanaged en dat is fijn, want het kopen of verkopen van een woning is toch een impactvolle situatie.

10.0
Marjolijn
JEL_3371kl_2
Top verkopend makelaar – Van Leeuwenhoekstraat 5 0006 Haarlem

Wij hadden Annemiek en die gaf ons altijd het vertrouw dat het allemaal goed zou komen met de verkoop. Goed team om haar heen die je helpen met van alles. Zeker een aanrader voor het verkopen van je woning.

10.0
Eef
JEL_7979klv1
Een mooi resultaat – Korte Voorhouterweg 14 Rijnsburg

Wij waren zeer tevreden over Geert-Jan Moerman en zijn team. Na wat strubbelingen onzerzijds vlak voor de verkoop werd alles goed opgepakt en was ons huis binnen een week verkocht. Een makelaar die zelfs op zaterdag door biedingen vol voor de verkoop van ons huis ging. Met een mooi resultaat.

10.0
Diana
JEL_7979klv1
In een woord uitstekend – Goudenregenstraat 40 Noordwijk

In een woord uitstekend. Het contact met Geert-Jan verliep super vanaf het begin van de verkoop tot
de definitieve verkoop, altijd bereikbaar, deskundig, betrouwbaar en schakelt snel. Ik zou iedereen dit
kantoor aanraden.

10.0
Eef
JEL_7858klv
Super begeleid- Romeinenstraat 25 Katwijk

Super begeleid door Kees! Keurig de markt ingezien en nette prijs voor ons huis gekregen. Zowel voor aankoop van ons nieuwe huis als mede de verkoop van de huidige woning.

8.0
Marjolijn
JEL_8255kl1
Goed op de hoogte gehouden – Verdistraat 2 Lisse

Heel goed contact, ben goed op de hoogte gehouden van de vorderingen betreffende de verkoop. Fijn mee gewerkt om mijn huis zo snel mogelijk geplaatst te krijgen. de verkoop ging supersnel. Ik ben erg tevreden.

We hebben een groot en vast team makelaars waar we al jaren vanuit onze expertise jou van het juiste advies kunnen voorzien.

Niet de snelste transactie, maar het beste resultaat door een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt.

Annemiek Schipaanboord
Kandidaat Register Makelaar en Register Taxateur
Wat zijn verborgen gebreken?

Het komt weleens voor dat er na oplevering iets in de woning niet functioneert, zoals bijvoorbeeld een vaatwasser die lekt of een raam dat condenseert. Dit wil niet altijd zeggen dat het een verborgen gebrek is. Simpel gezegd werkt het als volgt: gebreken die bij een verkoper bekend zijn, moet hij melden, gebreken waar hij niet van op de hoogte is kan hij niet melden. Met andere woorden, een verkoper mag een gebrek niet bewust achterhouden of verbergen. Anderzijds moet de koper zich actief op de hoogte stellen van de staat van de woning.

Voor gebreken die na oplevering zijn ontstaan / zijn ontdekt, is verkoper alleen aansprakelijk als hij deze bewust heeft achter gehouden (en de koper dit kan aantonen) óf wanneer de woning niet de eigenschappen bezit die de koper op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het blijft ingewikkeld en wij snappen dat het voor een koper soms heel vervelend is als er een gebrek aan het licht komt, waar de verkoper ook geen weet van had.

Om verkopers te helpen alles wat zij van hun woning weten met een koper te delen, werken wij met een vragenlijst. Zo helpen wij verkopers met hun informatieplicht. Als wij een koper helpen met aankoop van een woning werkt het precies andersom. Dan beoordelen we de vragenlijst en bij ontbreken ervan gaan we er actief achteraan.

Wat we doen om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen.​

Het begint met het investeren van tijd en het brengen van kwaliteit.

Dat zie je terug wanneer we de woning uitvoerig opnemen, een slimme verkoopstrategie opstellen en nauwkeurig de vraagprijs adviseren. Vervolgens gaan we een uitgebreide woningpresentatie opstellen voor o.a. Funda en de socials.

Tijd is essentieel tijdens bezichtigingen. Hier maken wij het verschil door aandacht te hebben voor elke kijker. Iedere kijker kan namelijk de koper zijn! Onderhandelen is een vak. Zeker wanneer het over grote belangen gaat. Ook hier investeren we tijd en aandacht om tot een optimaal resultaat te komen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!

Veelgestelde Vragen

Wil je meer weten over ons verkoopproces?

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.