9.6

Huis verkopen

Een makelaar die bij je past, met je meedenkt én tijd voor je vrij maakt.

En vanzelfsprekend gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd.

Kies de makelaar die het beste bij je past.

Wat is voor jou het beste resultaat?

Wij zijn niet bezig met de snelste transactie. Onze makelaars stellen het belang van de opdrachtgever centraal. We gebruiken zorgvuldige procedures en investeren onze tijd en aandacht. Dat zorgt uiteindelijk voor een aanzienlijk beter resultaat.

Tijd & Kwaliteit

Te snel je huis verkopen kan nog wel eens veel geld kosten. Met de juiste strategie, goede voorbereiding, tijd en aandacht, word je als verkoper beloond met een beter resultaat. Met toegewijde register makelaars en vakkundig opgeleide ondersteuners kunnen wij het waarmaken om echt meer tijd aan jouw woning te besteden.

De juiste vraagprijs is een belangrijke basis

Een goede vraagprijs is van groot belang. Daarom doen wij vooraf uitgebreid onderzoek om jou optimaal te kunnen adviseren. Een goede voorbereiding betaalt zich altijd terug in een beter eindresultaat en dat geldt zeker voor het bepalen van de vraagprijs.

Wat anderen over ons zeggen

8,8
Goede adviseur

We werden steeds op de hoogte gehouden, dat vond ik erg fijn,
De makelaar een goede adviseur, en hield ook de kopers goed op de hoogte

lees meer...
JEL_8077-1
JEL_7979klv1

Katwijkerweg 16

2231SB

Rijnsburg

Verkocht
€ 1300000,-
10+
10+

Dankwoord
10+ voor Eric van de Heisteeg, die echt luistert, meedenkt en altijd beschikbaar is. Zijn inzicht, ervaring en begeleiding is meer dan een 10 waard! Mijn dank gaat ook uit naar Mick, Charlotte en Eline, die onopvallend achter de schermen veel werk verzetten. Bedankt.

lees meer...
JEL_7656
JEL_8255kl1

Acacialaan 1

2161 MK

Lisse

Verkocht
€ 925.000,-
10
Zeer deskundige medewerkers.

Het was een fijn proces, Het was een goede samenwerking met de juiste adviezen. Het contact verliep erg prettig. Zeer deskundige medewerkers.

lees meer...
Eef_update_kopieren1 (1)
JEL_7666klv

Willem de Zwijgerlaan 49

2224 ES

Katwijk

Verkocht
€ 359.000,-
9,5
Complimenten.

Het was een stressvolle tijd. De makelaars hebben ons er goed doorheen geholpen. Complimenten, het is voor ons een geruststelling.

lees meer...
Eline
JEL_8255kl1

Westerdreef 32

2161 GN

Lisse

Verkocht
€ 515.000,-
9,8
Zeer prettige makelaar.

Deze makelaar kan ik iedereen aanbevelen zeer prettig staat altijd klaar en deskundig heeft mij goed begeleid.

lees meer...
JEL_8077klv

Beeklaan 218

2201 BM

Noordwijk

€ 449.000,-
9.0
Betrokken én persoonlijke begeleiding.

Zeer tevreden over deze makelaar. Ervaren makelaar, betrokken en persoonlijke begeleiding. Afspraken worden nagekomen en alles vlot geregeld.

lees meer...
Diana
JEL_8077klv

Overbeek 34

2201 JX

Noordwijk

Verkocht
€ 885.000,-
10
Highly recommended.

Bram made this process flawless, and run very smoothly. He provided so much support during this process, he is highly recommended. I would always follow his advise as he has incredible knowledge about the housing market. He is flexible and communicated every step of the way. “Je bent een topper Bram”

lees meer...
JEL_8077-1
JEL_8077klv

Houtkrocht 15

2201 PJ

Noordwijk

Verkocht
€ 350.000,-
9.0
Goed, snel en realistisch.

Goed benaderbaar, snelle reactietijd en realistisch in het scheppen van verwachtingen. Bram Marbus heeft ons goed begeleid gedurende het gehele verkoopproces.

lees meer...
JEL_8077-1
JEL_8077klv

De Savornin Lohmanstraat 13

2211 AX

Noordwijkerhout

Verkocht
€ 515.000,-
10
Erg leuk contact.

Erg leuk contact met Erik. Erg vriendelijk, sociaal, meelevend en duidelijk. Heel erg tevreden! Met onze vragen goed geholpen, zowel via telefoon als snelle reacties via whatsapp.

lees meer...
JEL_7656
JEL_8255kl1

Meidoornplantsoen 35

2161 MA

Lisse

Verkocht
€ 425.000,-
We hebben een groot en vast team makelaars waar we al jaren vanuit onze expertise jou van het juiste advies kunnen voorzien.

Niet de snelste transactie, maar het beste resultaat door een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt.

Miranda Compeer
Financieel-administratief medewerker
Kan je als koper van de koop afzien als de koopovereenkomst getekend is?

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.

Wat we doen om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen.​

Het begint met het investeren van tijd en het brengen van kwaliteit.

Dat zie je terug wanneer we de woning uitvoerig opnemen, een slimme verkoopstrategie opstellen en nauwkeurig de vraagprijs adviseren. Vervolgens gaan we een uitgebreide woningpresentatie opstellen voor o.a. Funda en de socials.

Tijd is essentieel tijdens bezichtigingen. Hier maken wij het verschil door aandacht te hebben voor elke kijker. Iedere kijker kan namelijk de koper zijn! Onderhandelen is een vak. Zeker wanneer het over grote belangen gaat. Ook hier investeren we tijd en aandacht om tot een optimaal resultaat te komen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!

Veelgestelde Vragen

Alle NVM-makelaars leggen bij de NVM de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Het gaat je een paar jaar studie kosten om bij een NVM makelaar aan de slag te kunnen. Daarna kan je praktijk ervaring opdoen en bij voldoende ervaring kan je hopelijk de vaktest halen. Leg je vervolgens de eed of belofte af bij de NVM, dan mag jij je pas “NVM makelaar” noemen. Tot die tijd ben je assistent-makelaar of kandidaat-makelaar. Als je bij een NVM makelaar in dienst bent, mag je je namelijk geen “makelaar” noemen als je nog niet beëdigd bent. Ook voor de assistent-makelaar (ARMT) of voor de kandidaat-makelaar (KRMT) gelden opleidingseisen.
20 Jaar geleden is door de toenmalige minister van Economische Zaken de titelbescherming en beëdiging van de makelaar afgeschaft. Dit vond men passen in de gedachten van deregulering en zelfregulering. Vanaf dat moment is makelaar dus een “vrij beroep”. Iedereen mag zich nu dus gewoon “makelaar” noemen. Je hoeft niet bij een beroepsorganisatie aangesloten te zijn. Beroepsorganisaties zoals bijvoorbeeld de NVM hebben de zelfregulering opgepakt. Je mag jezelf dus wel makelaar noemen maar je bent niet zomaar een “NVM makelaar”. Gek genoeg is het verschil maar bij weinig mensen bekend.
Nee, zeker niet. Staan makelaars naast politici niet bijna bovenaan de lijst van minst betrouwbare beroepsgroep? Wij snappen dat wel, als we af en toe zien hoe het er aan toe gaat. Daar betaal je een makelaar toch niet zoveel geld voor? Wij zijn blij dat wij niet op die manier hoeven te werken en tijd en aandacht voor onze opdrachten en opdrachtgevers hebben. De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd. Wij zijn niet bezig met een snelle transactie. Een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht zorgen samen voor een beter resultaat. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt. Kortom, je hebt makelaars en makelaars.
Voeg je als makelaar niks toe, dan kost je geld. Het gaat er om dat je als makelaar een betere prijs weet te realiseren en de opdrachtgever kan ontzorgen. Het is een interessante vraag om te weten wat jou als potentiële opdrachtgever drijft. De kosten van een makelaar of de opbrengst van de woning? Dat laatste is waar wij het verschil maken. Elke makelaar kan mooie teksten en presentaties maken. Bij ons koopt een klant tijd, kennis en maximale aandacht. Daar gaat vanzelfsprekend tijd in zitten en tijd kost geld. Juíst die extra tijd zorgt er voor dat wij een beter resultaat behalen. Tegelijkertijd is dat niet de enige pijler, want resultaat is immers meer dan alleen een hoge verkoopopbrengst. Resultaat gaat ook om de kwaliteit van dienstverlening, bereikbaarheid, kennis van zaken, procesbegeleiding, pro actief zijn en natuurlijk het voor opdrachtgevers voorkomen van gedoe achteraf. Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag bij je langs. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en heb je de kosten in beeld.

Wil je meer weten over ons verkoopproces?

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.