Huis verkopen

Een makelaar die bij je past, met je meedenkt én tijd voor je vrij maakt.

En vanzelfsprekend gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd.

Kies de makelaar die het beste bij je past.

Wat is voor jou het beste resultaat?

Wij zijn niet bezig met de snelste transactie. Onze makelaars stellen het belang van de opdrachtgever centraal. We gebruiken zorgvuldige procedures en investeren onze tijd en aandacht. Dat zorgt uiteindelijk voor een aanzienlijk beter resultaat.

Tijd & Kwaliteit

Te snel je huis verkopen kan nog wel eens veel geld kosten. Met de juiste strategie, goede voorbereiding, tijd en aandacht, word je als verkoper beloond met een beter resultaat. Met toegewijde register makelaars en vakkundig opgeleide ondersteuners kunnen wij het waarmaken om echt meer tijd aan jouw woning te besteden.

De juiste vraagprijs is een belangrijke basis

Een goede vraagprijs is van groot belang. Daarom doen wij vooraf uitgebreid onderzoek om jou optimaal te kunnen adviseren. Een goede voorbereiding betaalt zich altijd terug in een beter eindresultaat en dat geldt zeker voor het bepalen van de vraagprijs.

Wat anderen over ons zeggen

9,3
We zijn heel goed begeleid.

Het contact met de makelaar was uitstekend. We zijn heel goed begeleid bij de verkoop van ons huis.

lees meer...
Diana
JEL_8077klv

Kerkstraat 95

2211 RE

Noordwijkerhout

Verkocht
€ 725.000,-
10
Succes verzekerd!

Het contact met onze makelaar was fantastisch. Vanaf het allereerste tot het allerlaatste moment zijn we bij alle stappen betrokken en er is geen beslissing genomen waarover geen overleg gepleegd is.
Kees is een uiterst kundig makelaar, kent de markt en is minstens zo enthousiast als dat wij of de potentiële kopers zijn.
Door zijn open, eerlijke, transparante en meedenkende houding hebben wij meer gekregen dan we verwacht hebben.
Het courtage ligt iets hoger dan de markt maar dit is meer dan ruimschoots vergoed door de uiterst deskundige tips en tricks, ook voor de aankoop van ons nieuwe appartement.

De deskundigheid van de backoffice Van der Meer en makelaar Kees hebben er voor gezorgd dat wij, ondanks diverse hobbeltjes veroorzaakt door potentiële kopers, er geen moment van twijfel geweest is dat het appartement voor een goede prijs verkocht is.

Ik beveel het team en vooral Kees meer dan van harte aan. Succes verzekerd!!

lees meer...
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv

Piersonstraat 29

2221 BJ

Katwijk

Verkocht
€ 325.000,-
9,8
Persoonlijk wanneer het kon en zakelijk wanneer het moest.

Na begin van het jaar ons huis globaal te hebben laten taxeren door v.d. Meer makelaars, hebben we eind augustus ons huis voor verkoop bij hun aangeboden. Makelaar Kees Schaart heeft de taak op zich genomen. Vanaf het allereerste begin voelde dat gelijk goed. De gedrevenheid en enthousiasme spatte er vanaf. Persoonlijk wanneer het kon en zakelijk wanneer het moest. Het voelde als een warm bad. Kees heeft voor ons in anderhalve week het huis te koop gezet, vele bezichtigen gepland en het huis verkocht.
Nu kan je huis misschien goed in de markt liggen, maar het moet toch maar gedaan worden.
We zijn heel blij met de service van de heer Schaart en v.d. Meer makelaars in het algemeen.

lees meer...
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv

Bestevaerweg 32

2225 PC

Katwijk

Verkocht
€ 575.000,-
10
Een professionele, betrokken makelaar. Aanrader!

Geert-Jan en zijn collega’s kennen de lokale markt en geven goed advies. De persoonlijke begeleiding én duidelijke, vlotte communicatie van iedereen bij van der Meer Makelaars ben ik erg tevreden over. Een professionele, betrokken makelaar. Aanrader!

lees meer...
JEL_8077klv
JEL_7979klv1

Keurmeesterhof 24

2231 JL

Rijnsburg

Verkocht
€ 350.000,-
10
Alles is tot in de puntjes geregeld.

Alles is tot in de puntjes geregeld, vanaf de voorbereiding verkoop, presentatie naar buiten toe (maken van de foto rapportage), de onderhandelingen en het tot stand brengen van de verkoop. Complimenten voor het hele team.

lees meer...
JEL_7979klv1
JEL_7690

Burgemeester De Wildesingel 1

2235 TP

Valkenburg

Verkocht
€ 935.000,-
10
Medewerkers zijn vriendelijk en weten wat ze doen.

We zijn supertevreden over hoe we door Van der Meer makelaars zijn geholpen. Geert-Jan heeft ons
uitstekend geadviseerd en begeleid bij de verkoop van ons huis. Geert-Jan is goed bereikbaar en staat
je altijd vriendelijk te woord. Afspraken worden netjes nagekomen en ook alle andere medewerkers
zijn vriendelijk en weten wat ze doen.

Van der Meer makelaars staat stil bij belangrijke details en denkt ook echt met je mee.
Wij zijn dus Meer dan tevreden!

lees meer...
Diana
JEL_7979klv1

Nico Steenvoordenstraat 44

2201 DM

Noordwijk

Verkocht
€ 1.150.000,-
8,8
Kortom: prima!

Kees is empathisch, betrouwbaar, neemt de tijd voor je, komt afspraken na, is rustig en heeft een duidelijke uitleg.
Kortom: prima!!!

lees meer...
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7858klv

Jacob Catsstraat 16

2221 JA

Katwijk

Verkocht
€ 485.000,-
10
Uitstekende begeleiding.

Uitstekende begeleiding van zowel de verkoop als een flinke aantal gerelateerde zaken, die normaal
niet door een makelaar (hoeven te) worden opgepakt

lees meer...
JEL_7605kl
JEL_7979klv1

Oude Zeeweg 16

2201 TB

Noordwijk

Verkocht
€ 1.295.000,-
10
Kundig & correct en hebben het hart op de juiste plaats!

Zowel als aankoop makelaar als verkoop makelaar kan ik Van der Meer makelaars echt iedereen aanbevelen. Geert-Jan is met ons meerdere panden af geweest en altijd wil hij het beste voor de klant. Hij stelde ons geduld op de proef maar hebben uiteindelijk dankzij hem een woning gekocht wat onze stoutste dromen overtrof. Door de vakantieperiode hebben voor de verkoop van ons eigen huis wij niet enkel met Geert-Jan contact gehad maar ook met Bram, Feico en Diana en allemaal hebben ze één ding gemeen. Ze doen wat ze beloven, zijn kundig en correct en hebben het hart op de juiste plaats!

lees meer...
Diana
JEL_7979klv1

Endepoellaan 6

2361 VD

Warmond

Verkocht
€ 525.000,-
We hebben een groot en vast team makelaars waar we al jaren vanuit onze expertise jou van het juiste advies kunnen voorzien.

Niet de snelste transactie, maar het beste resultaat door een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt.

Diana Broer
Commercieel medewerker
Wat betekent K.K.?

K.K. betekent Kosten Koper. Dit zijn de kosten die je als koper betaalt bij de aankoop van een bestaand huis of appartement. Hieronder vallen de overdrachtsbelasting, de kosten voor de notaris in verband met het passeren van de akte en eventuele hypotheekakte, inschrijvingskosten in het Kadaster, eventuele afsluitprovisie voor de hypotheek. Wanneer je een aankoopmakelaar hebt, komen deze kosten er ook bij.

Wat we doen om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen.​

Het begint met het investeren van tijd en het brengen van kwaliteit.

Dat zie je terug wanneer we de woning uitvoerig opnemen, een slimme verkoopstrategie opstellen en nauwkeurig de vraagprijs adviseren. Vervolgens gaan we een uitgebreide woningpresentatie opstellen voor o.a. Funda en de socials.

Tijd is essentieel tijdens bezichtigingen. Hier maken wij het verschil door aandacht te hebben voor elke kijker. Iedere kijker kan namelijk de koper zijn! Onderhandelen is een vak. Zeker wanneer het over grote belangen gaat. Ook hier investeren we tijd en aandacht om tot een optimaal resultaat te komen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!

Veelgestelde Vragen

Alle NVM-makelaars leggen bij de NVM de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Het gaat je een paar jaar studie kosten om bij een NVM makelaar aan de slag te kunnen. Daarna kan je praktijk ervaring opdoen en bij voldoende ervaring kan je hopelijk de vaktest halen. Leg je vervolgens de eed of belofte af bij de NVM, dan mag jij je pas “NVM makelaar” noemen. Tot die tijd ben je assistent-makelaar of kandidaat-makelaar. Als je bij een NVM makelaar in dienst bent, mag je je namelijk geen “makelaar” noemen als je nog niet beëdigd bent. Ook voor de assistent-makelaar (ARMT) of voor de kandidaat-makelaar (KRMT) gelden opleidingseisen.
20 Jaar geleden is door de toenmalige minister van Economische Zaken de titelbescherming en beëdiging van de makelaar afgeschaft. Dit vond men passen in de gedachten van deregulering en zelfregulering. Vanaf dat moment is makelaar dus een “vrij beroep”. Iedereen mag zich nu dus gewoon “makelaar” noemen. Je hoeft niet bij een beroepsorganisatie aangesloten te zijn. Beroepsorganisaties zoals bijvoorbeeld de NVM hebben de zelfregulering opgepakt. Je mag jezelf dus wel makelaar noemen maar je bent niet zomaar een “NVM makelaar”. Gek genoeg is het verschil maar bij weinig mensen bekend.
Nee, zeker niet. Staan makelaars naast politici niet bijna bovenaan de lijst van minst betrouwbare beroepsgroep? Wij snappen dat wel, als we af en toe zien hoe het er aan toe gaat. Daar betaal je een makelaar toch niet zoveel geld voor? Wij zijn blij dat wij niet op die manier hoeven te werken en tijd en aandacht voor onze opdrachten en opdrachtgevers hebben. De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd. Wij zijn niet bezig met een snelle transactie. Een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht zorgen samen voor een beter resultaat. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt. Kortom, je hebt makelaars en makelaars.
Voeg je als makelaar niks toe, dan kost je geld. Het gaat er om dat je als makelaar een betere prijs weet te realiseren en de opdrachtgever kan ontzorgen. Het is een interessante vraag om te weten wat jou als potentiële opdrachtgever drijft. De kosten van een makelaar of de opbrengst van de woning? Dat laatste is waar wij het verschil maken. Elke makelaar kan mooie teksten en presentaties maken. Bij ons koopt een klant tijd, kennis en maximale aandacht. Daar gaat vanzelfsprekend tijd in zitten en tijd kost geld. Juíst die extra tijd zorgt er voor dat wij een beter resultaat behalen. Tegelijkertijd is dat niet de enige pijler, want resultaat is immers meer dan alleen een hoge verkoopopbrengst. Resultaat gaat ook om de kwaliteit van dienstverlening, bereikbaarheid, kennis van zaken, procesbegeleiding, pro actief zijn en natuurlijk het voor opdrachtgevers voorkomen van gedoe achteraf. Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag bij je langs. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en heb je de kosten in beeld.

Wil je meer weten over ons verkoopproces?

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.