9.6

Huis verkopen

Een makelaar die bij je past, met je meedenkt én tijd voor je vrij maakt.

En vanzelfsprekend gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd.

Kies de makelaar die het beste bij je past.

Wat is voor jou het beste resultaat?

Wij zijn niet bezig met de snelste transactie. Onze makelaars stellen het belang van de opdrachtgever centraal. We gebruiken zorgvuldige procedures en investeren onze tijd en aandacht. Dat zorgt uiteindelijk voor een aanzienlijk beter resultaat.

Tijd & Kwaliteit

Te snel je huis verkopen kan nog wel eens veel geld kosten. Met de juiste strategie, goede voorbereiding, tijd en aandacht, word je als verkoper beloond met een beter resultaat. Met toegewijde register makelaars en vakkundig opgeleide ondersteuners kunnen wij het waarmaken om echt meer tijd aan jouw woning te besteden.

De juiste vraagprijs is een belangrijke basis

Een goede vraagprijs is van groot belang. Daarom doen wij vooraf uitgebreid onderzoek om jou optimaal te kunnen adviseren. Een goede voorbereiding betaalt zich altijd terug in een beter eindresultaat en dat geldt zeker voor het bepalen van de vraagprijs.

Wat anderen over ons zeggen

8,0
Goede hulp en voor vragen beschikbaar.

Geen klachten goede hulp altijd voor vragen beschikbaar, we zijn tevreden. Als we weer een huis moeten verkopen doen we het weer hier.

lees meer...
Eef_update_kopieren1 (1)
JEL_7858klv

Zuidstraat 37

2225 GS

Katwijk

Verkocht
€ 550.000,-
10
Wij werden ontzorgd.

Het hele proces is goed verlopen, wij zijn goed geholpen en de vragenlijsten met behulp van Van der Meer ingevuld. Wij zijn al wat ouder en vonden het fijn dat wij zo ontzorgd werden. Na de
bezichtigingen werden wij goed op de hoogte gehouden van de reacties op ons huis.

lees meer...
Eef_update_kopieren1 (1)
JEL_7666klv

De Krom 25

2221 KK

Katwijk

Verkocht
€ 429.000,-
10
Prettig en enthousiast kantoor.

Een prettig en enthousiast kantoor zeer attent en behulpzaam en meedenkend team
Je kunt makkelijk binnen lopen voor informatie.

lees meer...
JEL_8077-1
JEL_7979klv1

Kornoeljelaan 68

2211NV

Katwijk

Verkocht
€ € 185.000,-,-
9,0
Fijne samenwerking.

De makelaar kon op korte termijn snel aan de slag. Heeft een mooie presentatie geregeld van foto’s en video’s. Goede communicatie over bezichtigen en voortgang. Fijne samenwerking.

lees meer...
Eef_update_kopieren1 (1)
JEL_7666klv

Noordeinde 10

2225CS

Katwijk

Verkocht
€ 395.000,-
9,0
Een fijn traject met het gewenste resultaat.

Het contact verliep ontspannen en gestructureerd. Vooral hoofdzaken zijn onderwerp van contact geweest en waar nodig onderbouwd met details. We zijn goed op hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen. En bij beslissingen is altijd goed uitleg gegeven van mogelijke consequenties en tijd genomen om er goed over na te kunnen denken. Kortom, een fijn traject met het gewenste resultaat.

lees meer...
JEL_8077-1
JEL_8077klv

Duinweg 39

2202RC

Noordwijk

Verkocht
€ 595.000,-
9,8
Professioneel en persoonlijk.

Zeer professioneel en persoonlijke aanpak. Veel marktkennis en een goed plan gemaakt voorafgaande aan de verkoop. Zeer tevreden.

lees meer...
JEL_7605kl
JEL_7979klv1

De Hagen 8

2201 TN

Noordwijk

Verkocht
€ 665.000,-
10
Fijne makelaar!

Eerste afspraak was een prettig gesprek. Dat schepte meteen vertrouwen. Het vooraf uitzoeken van de juiste route naar de verkoop vonden we erg fijn. Contact verliep heel soepel, snelle en vriendelijke respons. Wij werden tijdens het hele proces goed geadviseerd en op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Wij hebben het dan ook als zeer prettig ervaren. Fijne makelaar!

lees meer...
Eline
JEL_8255kl1

Tulpenstraat 9

2161 HS

Lisse

Verkocht
€ 500.000,-
10
Zeer gedegen en betrouwbaar.

Makelaar heeft zeer goede kennis van zaken. Zeer gedegen en betrouwbaar. Luistert goed naar de wensen van de klant en informeert tijdig. Wij bevelen Van der Meer Makelaars van harte aan.

lees meer...
Eef_update_kopieren1 (1)
JEL_7666klv

Acaciapad 12

2231XR

Rijnsburg

Verkocht
€ 495.000,-
10
Wij kiezen zeer zeker weer voor van der Meer makelaars!

2 jaar terug ons appartement door van der Meer Makelaars laten verkopen en toen we dit huis weer wilde verkopen wisten we dat we dit weer bij van der Meer makelaars wilde. En het was weer een fijne samenwerking. Duidelijke uitleg, goed te bereiken, vriendelijk, goede tips. We hebben alle bezichtigingen in een week gedaan. Vanaf dat ons huis op Funda stond is die binnen 1,5 week verkocht!
Als we toch nog eens willen verhuizen kiezen wij zeer zeker weer voor van der Meer makelaars!
Bedankt Eric, Charlotte en collega’s!

lees meer...
JEL_7656
JEL_8255kl1

Torkruidstraat 13

2165XL

Lisserbroek

Verkocht
€ 400.000,-
We hebben een groot en vast team makelaars waar we al jaren vanuit onze expertise jou van het juiste advies kunnen voorzien.

Niet de snelste transactie, maar het beste resultaat door een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt.

Eric van de Heisteeg
Register Makelaar en Register Taxateur
Op welke wijze adviseer je een verkoper zijn woning verkoop klaar te maken?

Als ik gebeld word omdat iemand zijn woning wil verkopen dan vindt er eerst een persoonlijke kennismaking in het huis plaats. We bespreken hoe we de woning het beste op de markt kunnen brengen. Er volgt een advies over de vraagprijs om de beste koper te kunnen vinden.

Daarnaast bespreken we of er nog werkzaamheden in de woning moeten gebeuren om het verkoopresultaat te optimaliseren. Dat is soms heel voor de hand liggend, zoals het leeghalen van de schuur of opruimen van de zolder. Soms adviseer ik om iets meer te doen, maar doorgaans beperkt het zich tot eenvoudige zaken die het verschil kunnen maken.

Wat we doen om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen.​

Het begint met het investeren van tijd en het brengen van kwaliteit.

Dat zie je terug wanneer we de woning uitvoerig opnemen, een slimme verkoopstrategie opstellen en nauwkeurig de vraagprijs adviseren. Vervolgens gaan we een uitgebreide woningpresentatie opstellen voor o.a. Funda en de socials.

Tijd is essentieel tijdens bezichtigingen. Hier maken wij het verschil door aandacht te hebben voor elke kijker. Iedere kijker kan namelijk de koper zijn! Onderhandelen is een vak. Zeker wanneer het over grote belangen gaat. Ook hier investeren we tijd en aandacht om tot een optimaal resultaat te komen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!

Veelgestelde Vragen

Alle NVM-makelaars leggen bij de NVM de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven. Het gaat je een paar jaar studie kosten om bij een NVM makelaar aan de slag te kunnen. Daarna kan je praktijk ervaring opdoen en bij voldoende ervaring kan je hopelijk de vaktest halen. Leg je vervolgens de eed of belofte af bij de NVM, dan mag jij je pas “NVM makelaar” noemen. Tot die tijd ben je assistent-makelaar of kandidaat-makelaar. Als je bij een NVM makelaar in dienst bent, mag je je namelijk geen “makelaar” noemen als je nog niet beëdigd bent. Ook voor de assistent-makelaar (ARMT) of voor de kandidaat-makelaar (KRMT) gelden opleidingseisen.
20 Jaar geleden is door de toenmalige minister van Economische Zaken de titelbescherming en beëdiging van de makelaar afgeschaft. Dit vond men passen in de gedachten van deregulering en zelfregulering. Vanaf dat moment is makelaar dus een “vrij beroep”. Iedereen mag zich nu dus gewoon “makelaar” noemen. Je hoeft niet bij een beroepsorganisatie aangesloten te zijn. Beroepsorganisaties zoals bijvoorbeeld de NVM hebben de zelfregulering opgepakt. Je mag jezelf dus wel makelaar noemen maar je bent niet zomaar een “NVM makelaar”. Gek genoeg is het verschil maar bij weinig mensen bekend.
Nee, zeker niet. Staan makelaars naast politici niet bijna bovenaan de lijst van minst betrouwbare beroepsgroep? Wij snappen dat wel, als we af en toe zien hoe het er aan toe gaat. Daar betaal je een makelaar toch niet zoveel geld voor? Wij zijn blij dat wij niet op die manier hoeven te werken en tijd en aandacht voor onze opdrachten en opdrachtgevers hebben. De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd. Wij zijn niet bezig met een snelle transactie. Een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht zorgen samen voor een beter resultaat. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt. Kortom, je hebt makelaars en makelaars.
Voeg je als makelaar niks toe, dan kost je geld. Het gaat er om dat je als makelaar een betere prijs weet te realiseren en de opdrachtgever kan ontzorgen. Het is een interessante vraag om te weten wat jou als potentiële opdrachtgever drijft. De kosten van een makelaar of de opbrengst van de woning? Dat laatste is waar wij het verschil maken. Elke makelaar kan mooie teksten en presentaties maken. Bij ons koopt een klant tijd, kennis en maximale aandacht. Daar gaat vanzelfsprekend tijd in zitten en tijd kost geld. Juíst die extra tijd zorgt er voor dat wij een beter resultaat behalen. Tegelijkertijd is dat niet de enige pijler, want resultaat is immers meer dan alleen een hoge verkoopopbrengst. Resultaat gaat ook om de kwaliteit van dienstverlening, bereikbaarheid, kennis van zaken, procesbegeleiding, pro actief zijn en natuurlijk het voor opdrachtgevers voorkomen van gedoe achteraf. Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag bij je langs. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en heb je de kosten in beeld.

Wil je meer weten over ons verkoopproces?

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.