Huis verkopen

Een makelaar die bij je past, met je meedenkt én tijd voor je vrij maakt.

En vanzelfsprekend gaat voor het hoogst haalbare resultaat.

De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Een spannend proces. Wij vinden het een compliment als we dat mogen begeleiden. Daar maken we tijd voor. In feite krijgen wij de portemonnee van onze opdrachtgever in handen, die geef je toch alleen aan een betrouwbaar iemand? Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om. Wij hebben een professioneel team van veertien medewerkers, alle makelaars zijn gecertificeerd en met elkaar versterken we dagelijks de reputatie waar jarenlang aan is gebouwd.

Kies de makelaar die het beste bij je past.

Wat is voor jou het beste resultaat?

Wij zijn niet bezig met de snelste transactie. Onze makelaars stellen het belang van de opdrachtgever centraal. We gebruiken zorgvuldige procedures en investeren onze tijd en aandacht. Dat zorgt uiteindelijk voor een aanzienlijk beter resultaat.

Tijd & Kwaliteit

Te snel je huis verkopen kan nog wel eens veel geld kosten. Met de juiste strategie, goede voorbereiding, tijd en aandacht, word je als verkoper beloond met een beter resultaat. Met 7 makelaars kunnen wij het waarmaken om echt meer tijd aan jouw woning te besteden.

De juiste vraagprijs is een belangrijke basis

Ook in een overspannen woningmarkt is de goede vraagprijs van groot belang. Daarom doen wij vooraf uitgebreid onderzoek om jou optimaal te kunnen adviseren. Een goede voorbereiding betaalt zich altijd terug in een beter eindresultaat en dat geldt zeker voor het bepalen van de vraagprijs.

Wat anderen over ons zeggen

10.0
JEL_7979klv1
Bij de aankoop al een positief gevoel.

Het contact met de makelaar liep vanaf het eerste gesprek heel fijn! De makelaar ingeschakeld omdat we ook bij de aankoop van ons huis een positief gevoel hadden bij deze makelaar ! (Geert-Jan) was gedurende het hele verkoop proces goed bereikbaar, reageerde snel op vragen en hield ons goed op de hoogte. Afspraken werden goed nagekomen, kortom een hele positieve samenwerking gehad en bovenal een hele snelle verkoop !

9.0
Diana
JEL_8077klv
Wederom naar volle tevredenheid.

Al meerdere malen gebruik gemaakt van hun dienstverlening en wederom naar de volle tevredenheid. Woning binnen een maand verkocht, al is dat gezien de huidige markt in Noordwijk geen unicum. Maak graag weer gebruik van hun diensten bij een evt. volgende transactie.

10.0
Eline
Marjolijn
Tijdens hele verkoopproces ontzorgd.

Annemiek en de backoffice hebben ons tijdens het hele verkoopproces ontzorgd. Hierdoor is de gehele periode voor ons voorbij gevlogen. Ontzettend bedankt!

10.0
JEL_3371kl_2
JEL_8255kl1
Duidelijk dat bij Van der Meer het klantbelang voorop staat.

Annemiek heeft me in het gehele verkooptraject heel goed geadviseerd en me stap voor stap meegenomen in de verkoop van mijn woning. Het is duidelijk dat bij Van der Meer het klantbelang voorop staat en dat iedereen voor hetzelfde doel bezig is. Dat bleek ook toen Eric de bezichtigingen een week over moest nemen. De contacten verlopen soepel en geen vraag was teveel. Van der Meer heeft voor mij een mooi verkoopresultaat behaald en ik ben erg blij dat ik voor hen heb gekozen voor de verkoop van mijn woning.

9.0
Eline
Marjolijn
Onze complimenten!

Duidelijke uitleg van werkwijze en is eerlijk en helder. De makelaar neemt een ruimere tijd voor publicatie, bezichtigingen en biedingen t.o.v. overige makelaars (deze nemen een veel korter tijdsbestek). Alles prima geregeld door Eric en team! Onze complimenten!

9.0
JEL_8255kl1
Eerlijke, kundige, open en vriendelijke aankoopmakelaar.

Onze ervaring met Eric van de Heisteeg is zeer positief. Zeer korte lijntjes en snel schakelen. Eric heeft ons zeer goed gewezen op de tops en de flops van deze woning waardoor wij een zeer overwogen beslissing hebben kunnen nemen. Als u in zee gaat met Eric, dan kunt u rekenen op een eerlijke, kundige, open en vriendelijke aankoopmakelaar met verstand van zaken. Wij raden hem aan!

9.0
JEL_8077klv
Contact zeer positief ervaren. Friezenhorst 23C Sassenheim

Mijn contact bij van der Meer makelaars, Bram Marbus heb ik als zeer positief ervaren, de communicatie verliep uitstekend en werd professioneel door het hele verkoopproces heen geholpen. Ik zou dan ook zeker deze makelaar aanbevelen.

10.0
JEL_7979klv1
Altijd bereikbaar en snel antwoord – Pickéstraat 62 Noordwijk

Goede en professionele begeleiding bij de verkoop. Altijd bereikbaar en snel antwoord. Ik ben ontzettend tevreden over het hele traject, van begin tot eind. Ik kan iedereen deze makelaar, Geert-Jan aanbevelen.

10.0
Eef
JEL_7858klv
De makelaar heeft ons heel goed begeleid.

De makelaar heeft ons heel goed begeleid en heeft ons goed op de hoogte gehouden van de best vele bezichtigingen en een goede prijs voor onze woning gerealiseerd. Ook prettig contact met medewerker op kantoor. Wij zullen deze makelaar zeker aanprijzen.

10.0
JEL_7666klv
JEL_7858klv
In alle opzichten aan te raden!!

Zeer fijne samenwerking met Kees en makelaars kantoor Katwijk. Professioneel, persoonlijk en zeer snelle afhandeling van alle processtappen. Van het begin tot het einde op de hoogte gehouden van alles wat belangrijk was. In alle opzichten aan te raden!!

10.0
Eef
JEL_7666klv
Niks dan lof over het hele verkoopproces!!

Wat een top team!! In alles de beste makelaar!! Niks dan lof over het hele verkoopproces!!

9.0
JEL_8255kl1
Zeer kundig en servicegericht.

Zeer kundig en servicegericht, kent de markt en de regio heel goed, neemt de tijd (bij zowel verkoper als koper) en heel prettig in de omgang! Denkt mee, heeft brede aandacht en komt met goede voorstellen! Kortom: je kan met een gerust hart en vol vertrouwen in zee met deze makelaar (Eric v.d. Heisteeg)!!

10.0
JEL_7979klv1
Wat ons betreft de beste makelaar in de regio. Kievitspark 26 Voorhout

Goede communicatie via telefoon en korte updates per app. Echte professionals. Fijne benadering. Ze komen goed op voor je belangen. En niet onbelangrijk, ze hebben een perfecte prijs voor het huis geregeld. Wat ons betreft de beste makelaar in de regio.

10.0
Eef
JEL_7858klv
Super bijgestaan!

Voor de verkoop contact opgenomen met Kees Schaart van van der Meer Makelaars. Kees heeft ons in het gehele traject super bij gestaan en dat heeft tot een prima verkoopresultaat gezorgd. Ik kan de diensten van van der Meer Makelaars en van Kees Schaart zeker aanbevelen!

10.0
Luc
Diana
Zeer prettig contact. Westeinde 42 Noordwijkerhout

Vanaf het begin een zeer prettig contact met Geert-Jan en alle medewerkers van het kantoor. Regelmatig op de hoogte gehouden en tot een goed resultaat gebracht. Daarom het hoge cijfer.

10.0
Eef
Judith
Topresultaat behaald!

Door een goede presentatie, kwalitatieve foto’s en deskundige begeleiding door de makelaars is er een topresultaat behaald!

10.0
Eef
Judith
Alles wordt goed geregeld.

Fijn eerste gesprek gehad waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Daarna in korte tijd alles in werking gezet. Zeer tevreden met de presentatie, de planning en het contact met de makelaar. Alles wordt goed geregeld. Mijn eerste verkoop ervaring via de makelaar is zeer goed bevallen!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
De makelaar verstaat zijn vak Emmaweg 15 Noordwijk

Het contact met de makelaar was heel zorgvuldig en prettig. Het enthousiasme straalde ervan af en ik weet zeker dat dat ook zo over komt bij aspirant-kopers. De makelaar verstaat zijn vak heeft een zeer goede kennis van de lokale markt. Ben zeer tevreden over de begeleiding, adviezen en de heldere communicatie gedurende het hele traject. Ook ‘s avonds en in het weekend was de makelaar er, indien nodig, actief mee bezig. Mijn verwachtingen waren een snelle verkoop voor een goede prijs met niet teveel bezichtigingen en dat is gelukt. Zowel de koper als de verkoper houdt hier een goed gevoel aan over.

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Echt tijd en aandacht voor je! Douzastraat 38 Noordwijk

Enorm kundige en daadkrachtige makelaar. Dankzij het hele team van Van der Meer was mijn huis eigenlijk in no time met groot succes verkocht. Deze makelaar heeft echt tijd en aandacht voor je!

We hebben een groot en vast team makelaars waar we al jaren vanuit onze expertise jou van het juiste advies kunnen voorzien.

Niet de snelste transactie, maar het beste resultaat door een zorgvuldige procedure, tijd en aandacht. Een full service aanpak, waarbij de lat hoog ligt.

Luc Schaap
Commercieel medewerker
Wanneer krijg ik de sleutel als ik een huis gekocht heb?

De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

Wat we doen om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen.​

Het begint met het investeren van tijd en het brengen van kwaliteit.

Dat zie je terug wanneer we de woning uitvoerig opnemen, een slimme verkoopstrategie opstellen en nauwkeurig de vraagprijs adviseren. Vervolgens gaan we een uitgebreide woningpresentatie opstellen voor o.a. Funda en de socials.

Tijd is essentieel tijdens bezichtigingen. Hier maken wij het verschil door aandacht te hebben voor elke kijker. Iedere kijker kan namelijk de koper zijn! Onderhandelen is een vak. Zeker wanneer het over grote belangen gaat. Ook hier investeren we tijd en aandacht om tot een optimaal resultaat te komen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!

Veelgestelde Vragen

Wil je meer weten over ons verkoopproces?

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.