9.6

Maak kennis met Van der Meer makelaars & taxateurs

Meer aandacht, meer tijd, beter resultaat.

Hèt vertrouwde adres waar een directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak voorop staat.

Met vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Lisse zijn wij inmiddels een vertrouwd gezicht in de regio. We bestaan al meer dan 30 jaar. Dat is niet voor niets, want wij hebben een trouwe klantenkring die continue uitbreidt. Dat zegt iets over onze kwaliteit en dat vinden wij een mooi compliment.

Betrokken, enthousiaste makelaars met korte communicatielijnen

Deskundigen met kennis over de lokale markt.

Ons team bestaat uit toegewijde register makelaar taxateurs en vakkundig opgeleide ondersteuners. Samen vormen we een groot team met specialistische kennis, terwijl we werken vanuit 3 kantoren. Dat doen we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang per vestiging kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven.

Thuis in de omgeving

Ons kantoor bestaat al meer dan 30 jaar. We zijn thuis in de omgeving. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we je een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors- en tegens? Uiteindelijk bent jij het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat je de juiste beslissing kan nemen.

Ontzorgen en adviseren

We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper. Op ieder kantoor zijn tenminste 2 makelaars werkzaam, waardoor er altijd een specialist voor jou beschikbaar is.

Betrokken

We zijn gepassioneerd en hebben plezier in ons werk. We willen mensen écht helpen en het verschil maken. Ontzorgen. Er zijn veel redenen waarom mensen willen of moeten verhuizen. Daarin kunnen verschillende belangen spelen. Dan is het fijn als we als makelaar de tijd hebben en het proces optimaal kunnen begeleiden. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Tevreden klanten is ons beste resultaat!

8,8
Goede adviseur

We werden steeds op de hoogte gehouden, dat vond ik erg fijn,
De makelaar een goede adviseur, en hield ook de kopers goed op de hoogte

lees meer...
JEL_8077-1
JEL_7979klv1

Katwijkerweg 16

2231SB

Rijnsburg

Verkocht
€ 1300000,-
10+
10+

Dankwoord
10+ voor Eric van de Heisteeg, die echt luistert, meedenkt en altijd beschikbaar is. Zijn inzicht, ervaring en begeleiding is meer dan een 10 waard! Mijn dank gaat ook uit naar Mick, Charlotte en Eline, die onopvallend achter de schermen veel werk verzetten. Bedankt.

lees meer...
JEL_7656
JEL_8255kl1

Acacialaan 1

2161 MK

Lisse

Verkocht
€ 925.000,-
10
Zeer deskundige medewerkers.

Het was een fijn proces, Het was een goede samenwerking met de juiste adviezen. Het contact verliep erg prettig. Zeer deskundige medewerkers.

lees meer...
Eef_update_kopieren1 (1)
JEL_7666klv

Willem de Zwijgerlaan 49

2224 ES

Katwijk

Verkocht
€ 359.000,-
9,5
Complimenten.

Het was een stressvolle tijd. De makelaars hebben ons er goed doorheen geholpen. Complimenten, het is voor ons een geruststelling.

lees meer...
Eline
JEL_8255kl1

Westerdreef 32

2161 GN

Lisse

Verkocht
€ 515.000,-
9,8
Zeer prettige makelaar.

Deze makelaar kan ik iedereen aanbevelen zeer prettig staat altijd klaar en deskundig heeft mij goed begeleid.

lees meer...
JEL_8077klv

Beeklaan 218

2201 BM

Noordwijk

€ 449.000,-
9.0
Betrokken én persoonlijke begeleiding.

Zeer tevreden over deze makelaar. Ervaren makelaar, betrokken en persoonlijke begeleiding. Afspraken worden nagekomen en alles vlot geregeld.

lees meer...
Diana
JEL_8077klv

Overbeek 34

2201 JX

Noordwijk

Verkocht
€ 885.000,-

Geert-Jan Moerman

Register Makelaar en Register Taxateur
‘We opereren als club enthousiaste mensen met dezelfde missie: de beste zijn in ons vak’. Zijn motto: Jij kijkt of je het huis leuk vindt, ik zorg voor de rest.

Feico van Mierlo

Commercieel medewerker
Feico is helemaal in zijn element als hij mensen kan adviseren en begeleiden bij een belangrijke stap in hun leven, namelijk het kopen of verkopen van een woning.

Miranda Compeer

Financieel-administratief medewerker
Onze spin in het web en o.a. verantwoordelijk voor de financiële administratie van de kantoren. Met haar punctualiteit en oog voor detail is dit helemaal haar plek.

Eric van de Heisteeg

Register Makelaar en Register Taxateur
Hij toont altijd interesse om zo op een persoonlijke en professionele wijze meerwaarde toe te voegen. Met kennis over de markt en marktsentiment maakt hij het verschil.

Mick Brouwer

Commercieel medewerker
Na zijn studie bouwkunde aan de TU, heeft Mick in recordtempo zijn opleiding tot kandidaat makelaar voltooid. Verkoopt hij binnenkort jouw woning?

Evelyn Zuijderduijn

Commercieel medewerker
Wie contact opneemt met Van der Meer Makelaars Katwijk, kan Evelyn bijna niet missen. Zij is het eerste aanspreekpunt voor kantoor Katwijk én de nieuwbouw.

Bram Marbus

Register Makelaar en Register Taxateur
Bram is geen onbekende in Noordwijk. Zijn eerste passie is makelen, waar hij al jaren ervaring in heeft, maar ook als taxateur heeft hij zijn sporen zeker verdiend.

Charlotte Scholte

Commercieel medewerker
Met passie voor mensen en huizen zit Charlotte in de makelaardij helemaal op haar plek. Enthousiast en met energie versterkt zij de binnendienst.

Kees Schaart

Register Makelaar en Register Taxateur
Je kunt er op vertrouwen dat Kees de juiste kennis paraat heeft. Door zijn streven naar perfectie gaat hij geen uitdaging uit de weg.

Diana Broer

Commercieel medewerker
Enthousiasme en een echt mensenmens, dan heb je het over Diana. Ze is al jaren werkzaam bij Van der Meer en hét aanspreekpunt van kantoor Noordwijk.

Eline ten Wolde

Commercieel medewerker
Door haar enthousiasme en betrokkenheid haalt zij alle zorgen rondom de (ver)koop weg, zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met verhuizen.

Marc van Beek

Register Makelaar en Register Taxateur
Al 30 jaar met volle passie makelaar! Hij kan met zijn rust en ervaring de klanten helemaal ontzorgen. Met tijd en aandacht zorgt hij voor het beste resultaat.

Linda van der Meer

Register Makelaar en Register Taxateur
Zij heeft zich gespecialiseerd in advisering en verkoop van nieuwbouw en dat past haar als geen ander. Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn haar wapens.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen snel schakelen. Anderzijds is het van belang om de voorbereidingen goed te doen. Bij jou thuis zal onze makelaar inzicht geven in het gehele verkoopproces. Een onderdeel daarvan is natuurlijk Funda. Het grootste gedeelte van de kijkers wordt namelijk via Funda op jouw huis geattendeerd. Daarom krijgt de presentatie op Funda van ons heel veel aandacht. Zaken als foto’s, een verkoopfilm en een goede verkooptekst moeten er echt uitstekend uitzien. Natuurlijk zoeken we hier ook de samenwerking: Wat we willen gaan publiceren leggen we eerst aan je voor. Pas bij groen licht van jouw kant plaatsen we alles op Funda en op onze andere verkoopkanalen. Gemiddeld genomen kost het zo’n 1 tot 2 weken voordat je huis “op Funda” staat.
20 Jaar geleden is door de toenmalige minister van Economische Zaken de titelbescherming en beëdiging van de makelaar afgeschaft. Dit vond men passen in de gedachten van deregulering (de overheid trekt zich op bepaalde terreinen terug) en zelfregulering. Vanaf dat moment was makelaar dus een “vrij beroep”. Plak vanmiddag nog een bord op je deur en je bent makelaar. Iedereen mag zich nu dus gewoon “makelaar” noemen. Je hoeft niet bij een beroepsorganisatie aangesloten te zijn.
In elke woningmarkt is het vaststellen een goede vraagprijs van groot belang. Vraag je te weinig, dan doe je jezelf tekort, omdat mensen vaak vanuit een vraagprijs rekenen bij het doen van een bod. Vraag je te veel dan krijg je (te) weinig kijkers, of zelfs helemaal geen kijkers. Wij vinden het van groot belang om een uitgebreid vooronderzoek/prijsonderzoek te doen. We worden daarin bijgestaan door onze systemen. Onze makelaar zal dus bij jou thuis laten zien hoe wij tot ons advies komen. Er wordt daarbij natuurlijk ook meegenomen welke grote investeringen je de afgelopen tijd hebt gedaan. Op deze manier komen we onderbouwd tot het beste advies. Want: een goed begin is het halve werk! Wij hebben een adviserende rol, uiteindelijk bepaal je dus zelf, met onze expertise en advies met welke vraagprijs we de markt op gaan.
K.K. betekent Kosten Koper. Dit zijn de kosten die je als koper betaalt bij de aankoop van een bestaand huis of appartement. Hieronder vallen de overdrachtsbelasting, de kosten voor de notaris in verband met het passeren van de akte en eventuele hypotheekakte, inschrijvingskosten in het Kadaster, eventuele afsluitprovisie voor de hypotheek. Wanneer je een aankoopmakelaar hebt, komen deze kosten er ook bij.

We helpen je graag met al je woonwensen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!