Maak kennis met Van der Meer makelaars & taxateurs

Meer aandacht, meer tijd, beter resultaat.

Hèt vertrouwde adres waar een directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak voorop staat.

Met vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Lisse zijn wij inmiddels een vertrouwd gezicht in de regio. We bestaan al meer dan 30 jaar. Dat is niet voor niets, want wij hebben een trouwe klantenkring die continue uitbreidt. Dat zegt iets over onze kwaliteit en dat vinden wij een mooi compliment.

Betrokken, enthousiaste makelaars met korte communicatielijnen

Deskundigen met kennis over de lokale markt.

Ons team bestaat uit 7 makelaars en 7 ondersteuners. Samen vormen we een groot team met specialistische kennis, terwijl we werken vanuit 3 kantoren. Dat doen we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang per vestiging kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven.

Thuis in de omgeving

Ons kantoor bestaat al meer dan 30 jaar. We zijn thuis in de omgeving. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we je een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors- en tegens? Uiteindelijk bent jij het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat je de juiste beslissing kan nemen.

Ontzorgen en adviseren

We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper. Op ieder kantoor zijn tenminste 2 makelaars werkzaam, waardoor er altijd een specialist voor jou beschikbaar is.

Betrokken

We zijn gepassioneerd en hebben plezier in ons werk. We willen mensen écht helpen en het verschil maken. Ontzorgen. Er zijn veel redenen waarom mensen willen of moeten verhuizen. Daarin kunnen verschillende belangen spelen. Dan is het fijn als we als makelaar de tijd hebben en het proces optimaal kunnen begeleiden. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Tevreden klanten is ons beste resultaat!

9.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7666klv
Super duidelijk en transparant – Westerpark 65 Rijnsburg

Ze hebben het appartement goed ingeschat op de dalende markt en daardoor toch nog een goede prijs kunnen realiseren in korte tijd. Verder is alle communicatie super duidelijk en transparant en zijn ze heel vriendelijk.
Heel erg tevreden!

10.0
Diana
JEL_8077klv
Eerlijkheid en betrokkenheid- Herenweg 72 Noordwijk

Een 10, een oprecht en verdiend cijfer voor een makelaarskantoor dat mijn verwachtingen ver heeft
overtroffen! Na enige tijd zoeken is het vorige maand gelukt om een leuk appartement in Noordwijk te
kopen. Dit dankzij de snelle service, sterke marktkennis, eerlijkheid en betrokkenheid van mijn
makelaar Bram Marbus. Samen met de prettige en professionele ondersteuning van Diana Broer, maakt
dat mijn ervaring in zijn geheel een geweldige is geworden. Daarom kan ik mijn makelaar iedereen
aanbevelen en mocht ik nog eens verhuizen, dan neem ik zeker weer contact op. Dank voor alle goede
zorgen!

8.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7666klv
Goede begeleiding en prima resultaat – De Waal 34 Rijnsburg

Van der Meer heeft kennis van de markt, zorgt voor goede begeleiding en houdt je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor een prima resultaat!

10.0
Eef_update_kopieren(1)
JEL_7666klv
Ontzorgen en goed advies – Tweelingen 18 Katwijk

Ik ben heel tevreden met de service en begeleiding van Van der Meer Makelaars. Ik had gehoopt dat een makelaar ons zou ontzorgen en ons goed advies zou geven bij de verkoop van het huis. Die verwachting is 100% waargemaakt! Helemaal top!

10.0
Diana
JEL_8077klv
Zeer goede marktkennis – Daniël Noteboomstraat 38 Noordwijk

Wat heel fijn was, makkelijk contact en goed bereikbaar. We zijn uitgebreid geïnformeerd en ze
dachten met ons mee. Daarnaast flexibel en zeer goede marktkennis.

9.0
Diana
JEL_8077klv
Snel en zeer behulpzaam – Lavendelhof 2 Noordwijk

Ik wil Bram Marbus van Van der Meer Makelaars bedanken voor de snelle en goede verkoop van mijn
huis. Inmiddels mijn 2e huis wat hij verkocht heeft en de volgende ook uiteraard weer bij de eerlijkste en
meest betrouwbare makelaar van Noordwijk. Snel antwoord op je vragen en zeer behulpzaam.

Marc van Beek

Register Makelaar en Register Taxateur
Al 30 jaar met volle passie makelaar! Hij kan met zijn rust en ervaring de klanten helemaal ontzorgen. Met tijd en aandacht zorgt hij voor het beste resultaat.

Miranda Compeer

Financieel-administratief medewerker
Onze spin in het web en o.a. verantwoordelijk voor de financiële administratie van de kantoren. Met haar punctualiteit en oog voor detail is dit helemaal haar plek.

Kees Schaart

Register Makelaar en Register Taxateur
Je kunt er op vertrouwen dat Kees de juiste kennis paraat heeft. Door zijn streven naar perfectie gaat hij geen uitdaging uit de weg.

Geert-Jan Moerman

Register Makelaar en Register Taxateur
‘We opereren als club enthousiaste mensen met dezelfde missie: de beste zijn in ons vak’. Zijn motto: Jij kijkt of je het huis leuk vindt, ik zorg voor de rest.

Mick Brouwer

Commercieel medewerker
Na zijn studie bouwkunde aan de TU, is hij bijna klaar met de opleiding kandidaat makelaar. Verkoopt hij binnenkort uw woning?

Diana Broer

Commercieel medewerker
Enthousiasme en een echt mensenmens, dan heb je het over Diana. Ze is al jaren werkzaam bij Van der Meer en hét aanspreekpunt van kantoor Noordwijk.

Evelyn Zuijderduijn

Commercieel medewerker
Wie contact opneemt met Van der Meer Makelaars Katwijk, kan Evelyn bijna niet missen. Zij is het eerste aanspreekpunt voor kantoor Katwijk én de nieuwbouw.

Linda van der Meer

Register Makelaar en Register Taxateur
Zij heeft zich gespecialiseerd in advisering en verkoop van nieuwbouw en dat past haar als geen ander. Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn haar wapens.

Annemiek Schipaanboord

Kandidaat Register Makelaar en Register Taxateur
Adviseren en begeleiden van mensen bij een belangrijke stap in hun leven, namelijk het kopen of verkopen van een woning, dát is waar Annemiek haar voldoening uit haalt.

Bram Marbus

Register Makelaar en Register Taxateur
Bram is geen onbekende in Noordwijk. Zijn eerste passie is makelen, waar hij al jaren ervaring in heeft, maar ook als taxateur heeft hij zijn sporen zeker verdiend.

Eline ten Wolde

Commercieel medewerker
Door haar enthousiasme en betrokkenheid haalt zij alle zorgen rondom de (ver)koop weg, zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met verhuizen.

Charlotte Scholte

Commercieel medewerker
Met passie voor mensen en huizen zit Charlotte in de makelaardij helemaal op haar plek. Enthousiast en met energie versterkt zij de binnendienst.

Eric van de Heisteeg

Register Makelaar en Register Taxateur
Hij toont altijd interesse om zo op een persoonlijke en professionele wijze meerwaarde toe te voegen. Met kennis over de markt en marktsentiment maakt hij het verschil.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen snel schakelen. Anderzijds is het van belang om de voorbereidingen goed te doen. Bij jou thuis zal onze makelaar inzicht geven in het gehele verkoopproces. Een onderdeel daarvan is natuurlijk Funda. Het grootste gedeelte van de kijkers wordt namelijk via Funda op jouw huis geattendeerd. Daarom krijgt de presentatie op Funda van ons heel veel aandacht. Zaken als foto’s, een verkoopfilm en een goede verkooptekst moeten er echt uitstekend uitzien. Natuurlijk zoeken we hier ook de samenwerking: Wat we willen gaan publiceren leggen we eerst aan je voor. Pas bij groen licht van jouw kant plaatsen we alles op Funda en op onze andere verkoopkanalen. Gemiddeld genomen kost het zo’n 1 tot 2 weken voordat je huis “op Funda” staat.
20 Jaar geleden is door de toenmalige minister van Economische Zaken de titelbescherming en beëdiging van de makelaar afgeschaft. Dit vond men passen in de gedachten van deregulering (de overheid trekt zich op bepaalde terreinen terug) en zelfregulering. Vanaf dat moment was makelaar dus een “vrij beroep”. Plak vanmiddag nog een bord op je deur en je bent makelaar. Iedereen mag zich nu dus gewoon “makelaar” noemen. Je hoeft niet bij een beroepsorganisatie aangesloten te zijn.
In elke woningmarkt is het vaststellen een goede vraagprijs van groot belang. Vraag je te weinig, dan doe je jezelf tekort, omdat mensen vaak vanuit een vraagprijs rekenen bij het doen van een bod. Vraag je te veel dan krijg je (te) weinig kijkers, of zelfs helemaal geen kijkers. Wij vinden het van groot belang om een uitgebreid vooronderzoek/prijsonderzoek te doen. We worden daarin bijgestaan door onze systemen. Onze makelaar zal dus bij jou thuis laten zien hoe wij tot ons advies komen. Er wordt daarbij natuurlijk ook meegenomen welke grote investeringen je de afgelopen tijd hebt gedaan. Op deze manier komen we onderbouwd tot het beste advies. Want: een goed begin is het halve werk! Wij hebben een adviserende rol, uiteindelijk bepaal je dus zelf, met onze expertise en advies met welke vraagprijs we de markt op gaan.
K.K. betekent Kosten Koper. Dit zijn de kosten die je als koper betaalt bij de aankoop van een bestaand huis of appartement. Hieronder vallen de overdrachtsbelasting, de kosten voor de notaris in verband met het passeren van de akte en eventuele hypotheekakte, inschrijvingskosten in het Kadaster, eventuele afsluitprovisie voor de hypotheek. Wanneer je een aankoopmakelaar hebt, komen deze kosten er ook bij.

We helpen je graag met al je woonwensen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!