Maak kennis met Van der Meer makelaars & taxateurs

Meer aandacht, meer tijd, beter resultaat.

Hèt vertrouwde adres waar een directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak voorop staat.

Met vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Lisse zijn wij inmiddels een vertrouwd gezicht in de regio. We bestaan al meer dan 30 jaar. Dat is niet voor niets, want wij hebben een trouwe klantenkring die continue uitbreidt. Dat zegt iets over onze kwaliteit en dat vinden wij een mooi compliment.

Betrokken, enthousiaste makelaars met korte communicatielijnen

Deskundigen met kennis over de lokale markt.

Ons team bestaat uit 7 makelaars en 7 ondersteuners. Samen vormen we een groot team met specialistische kennis, terwijl we werken vanuit 3 kantoren. Dat doen we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang per vestiging kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven.

Thuis in de omgeving

Ons kantoor bestaat al meer dan 30 jaar. We zijn thuis in de omgeving. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we je een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors- en tegens? Uiteindelijk bent jij het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat je de juiste beslissing kan nemen.

Ontzorgen en adviseren

We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper. Op ieder kantoor zijn tenminste 2 makelaars werkzaam, waardoor er altijd een specialist voor jou beschikbaar is.

Betrokken

We zijn gepassioneerd en hebben plezier in ons werk. We willen mensen écht helpen en het verschil maken. Ontzorgen. Er zijn veel redenen waarom mensen willen of moeten verhuizen. Daarin kunnen verschillende belangen spelen. Dan is het fijn als we als makelaar de tijd hebben en het proces optimaal kunnen begeleiden. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Tevreden klanten is ons beste resultaat!

9.0
Eline
JEL_3371kl_2
Korte lijntjes en regelmatig contact – Kanaalstraat 239 Lisse

Korte lijntjes en regelmatig contact Erg fijn! Voor vragen kun je altijd even appen en bijna altijd gelijk een reactie terug.

10.0
JEL_8077klv
Absolute aanrader!- Zeestraat 71 Noordwijk

Fijn en deskundig contact met zowel Bram als zijn collega’s. Snelle reactie op alle vragen die we
hadden en zij zijn zeer behulpzaam. Wij zijn super tevreden en kunnen ons geen minpunt bedenken.
Absolute aanrader!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
Deskundigheid, betrouwbaarheid, en goede communicatie- Puccinipad 2 Noordwijk

Wij hebben een heel goede ervaring met Geert-Jan Moerman, maar ook met zijn collega’s van de
makelaardij gehad. Wij waardeerden vooral zijn deskundigheid, betrouwbaarheid, en de goede
communicatie!

9.0
Eline
JEL_8255kl1
Geduldig en ontspannen – Veldhuyzen van Zantenpark 103 Lisse

De makelaar bij Van der Meer makelaars, Eric ter Heisteeg, is een professionele makelaar met veel kennis, die hij adequaat heeft ingezet bij de verkoop van onze woning. Geduldig en ontspannen tijdens de verkoopbesprekingen. Hij is goed op de hoogte van de randvoorwaarden, die ook belangrijk zijn om tot een aantrekkelijk resultaat te komen.

10.0
Marjolijn
JEL_3371kl_2
Echt een aanrader – Hyacinthenstraat 25 Lisse

Uitstekende service en deskundig advies. Ons huis is binnen twee dagen verkocht, het spreekt voor zichzelf. Echt een aanrader.

8.0
Eef
JEL_7666klv
Hulde – P J Warmerdamstraat 15 De Zilk

Het contact was heel goed. Alleen jammer dat de makelaar precies in de onderhandelingen met vakantie ging, met zijn vervanger anders contact. Hij heeft het van zijn vakantie toch prima verkocht. Hulde

Veelgestelde vragen

We helpen je graag met al je woonwensen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!