Maak kennis met Van der Meer makelaars & taxateurs

Meer aandacht, meer tijd, beter resultaat.

Hèt vertrouwde adres waar een directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak voorop staat.

Met vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Lisse zijn wij inmiddels een vertrouwd gezicht in de regio. We bestaan al meer dan 30 jaar. Dat is niet voor niets, want wij hebben een trouwe klantenkring die continue uitbreidt. Dat zegt iets over onze kwaliteit en dat vinden wij een mooi compliment.

Betrokken, enthousiaste makelaars met korte communicatielijnen

Deskundigen met kennis over de lokale markt.

Ons team bestaat uit 7 makelaars en 7 ondersteuners. Samen vormen we een groot team met specialistische kennis, terwijl we werken vanuit 3 kantoren. Dat doen we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang per vestiging kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven.

Thuis in de omgeving

Ons kantoor bestaat al meer dan 30 jaar. We zijn thuis in de omgeving. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we je een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors- en tegens? Uiteindelijk bent jij het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat je de juiste beslissing kan nemen.

Ontzorgen en adviseren

We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper. Op ieder kantoor zijn tenminste 2 makelaars werkzaam, waardoor er altijd een specialist voor jou beschikbaar is.

Betrokken

We zijn gepassioneerd en hebben plezier in ons werk. We willen mensen écht helpen en het verschil maken. Ontzorgen. Er zijn veel redenen waarom mensen willen of moeten verhuizen. Daarin kunnen verschillende belangen spelen. Dan is het fijn als we als makelaar de tijd hebben en het proces optimaal kunnen begeleiden. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Tevreden klanten is ons beste resultaat!

8.0
Marjolijn
JEL_8255kl1
Goed op de hoogte gehouden – Verdistraat 2 Lisse

Heel goed contact, ben goed op de hoogte gehouden van de vorderingen betreffende de verkoop. Fijn mee gewerkt om mijn huis zo snel mogelijk geplaatst te krijgen. de verkoop ging supersnel. Ik ben erg tevreden.

10.0
Eef
JEL_7858klv
Super begeleid- Romeinenstraat 25 Katwijk

Super begeleid door Kees! Keurig de markt ingezien en nette prijs voor ons huis gekregen. Zowel voor aankoop van ons nieuwe huis als mede de verkoop van de huidige woning.

10.0
Diana
JEL_7979klv1
In een woord uitstekend – Goudenregenstraat 40 Noordwijk

In een woord uitstekend. Het contact met Geert-Jan verliep super vanaf het begin van de verkoop tot
de definitieve verkoop, altijd bereikbaar, deskundig, betrouwbaar en schakelt snel. Ik zou iedereen dit
kantoor aanraden.

10.0
Eef
JEL_7979klv1
Een mooi resultaat – Korte Voorhouterweg 14 Rijnsburg

Wij waren zeer tevreden over Geert-Jan Moerman en zijn team. Na wat strubbelingen onzerzijds vlak voor de verkoop werd alles goed opgepakt en was ons huis binnen een week verkocht. Een makelaar die zelfs op zaterdag door biedingen vol voor de verkoop van ons huis ging. Met een mooi resultaat.

10.0
Marjolijn
JEL_3371kl_2
Top verkopend makelaar – Van Leeuwenhoekstraat 5 0006 Haarlem

Wij hadden Annemiek en die gaf ons altijd het vertrouw dat het allemaal goed zou komen met de verkoop. Goed team om haar heen die je helpen met van alles. Zeker een aanrader voor het verkopen van je woning.

9.0
Marjolijn
JEL_8255kl1
Klantvriendelijk op een fijne manier – Julianastraat 87 Lisse

Professioneel. Positieve ervaring met Van der Meer Makelaars en kan hen zeker aanbevelen. Goede communicatie tijdens het hele proces. Klantvriendelijk op een fijne manier. Tonen van begrip, empathie en vriendelijkheid maar ook zakelijk goed en transparant zijn. Verwachtingen worden goed gemanaged en dat is fijn, want het kopen of verkopen van een woning is toch een impactvolle situatie.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag met al je woonwensen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!