Maak kennis met Van der Meer makelaars & taxateurs

Meer aandacht, meer tijd, beter resultaat.

Hèt vertrouwde adres waar een directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak voorop staat.

Met vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Lisse zijn wij inmiddels een vertrouwd gezicht in de regio. We bestaan al meer dan 30 jaar. Dat is niet voor niets, want wij hebben een trouwe klantenkring die continue uitbreidt. Dat zegt iets over onze kwaliteit en dat vinden wij een mooi compliment.

Betrokken, enthousiaste makelaars met korte communicatielijnen

Deskundigen met kennis over de lokale markt.

Ons team bestaat uit 7 makelaars en 7 ondersteuners. Samen vormen we een groot team met specialistische kennis, terwijl we werken vanuit 3 kantoren. Dat doen we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang per vestiging kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven.

Thuis in de omgeving

Ons kantoor bestaat al meer dan 30 jaar. We zijn thuis in de omgeving. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we je een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors- en tegens? Uiteindelijk bent jij het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat je de juiste beslissing kan nemen.

Ontzorgen en adviseren

We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper. Op ieder kantoor zijn tenminste 2 makelaars werkzaam, waardoor er altijd een specialist voor jou beschikbaar is.

Betrokken

We zijn gepassioneerd en hebben plezier in ons werk. We willen mensen écht helpen en het verschil maken. Ontzorgen. Er zijn veel redenen waarom mensen willen of moeten verhuizen. Daarin kunnen verschillende belangen spelen. Dan is het fijn als we als makelaar de tijd hebben en het proces optimaal kunnen begeleiden. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Tevreden klanten is ons beste resultaat!

10.0
JEL_8077klv
JEL_7979klv1
Echt tijd en aandacht voor je! Douzastraat 38 Noordwijk

Enorm kundige en daadkrachtige makelaar. Dankzij het hele team van Van der Meer was mijn huis eigenlijk in no time met groot succes verkocht. Deze makelaar heeft echt tijd en aandacht voor je!

10.0
Diana
JEL_7979klv1
De makelaar verstaat zijn vak Emmaweg 15 Noordwijk

Het contact met de makelaar was heel zorgvuldig en prettig. Het enthousiasme straalde ervan af en ik weet zeker dat dat ook zo over komt bij aspirant-kopers. De makelaar verstaat zijn vak heeft een zeer goede kennis van de lokale markt. Ben zeer tevreden over de begeleiding, adviezen en de heldere communicatie gedurende het hele traject. Ook ‘s avonds en in het weekend was de makelaar er, indien nodig, actief mee bezig. Mijn verwachtingen waren een snelle verkoop voor een goede prijs met niet teveel bezichtigingen en dat is gelukt. Zowel de koper als de verkoper houdt hier een goed gevoel aan over.

10.0
Eef
Judith
Alles wordt goed geregeld.

Fijn eerste gesprek gehad waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Daarna in korte tijd alles in werking gezet. Zeer tevreden met de presentatie, de planning en het contact met de makelaar. Alles wordt goed geregeld. Mijn eerste verkoop ervaring via de makelaar is zeer goed bevallen!

10.0
Eef
Judith
Topresultaat behaald!

Door een goede presentatie, kwalitatieve foto’s en deskundige begeleiding door de makelaars is er een topresultaat behaald!

10.0
Luc
Diana
Zeer prettig contact. Westeinde 42 Noordwijkerhout

Vanaf het begin een zeer prettig contact met Geert-Jan en alle medewerkers van het kantoor. Regelmatig op de hoogte gehouden en tot een goed resultaat gebracht. Daarom het hoge cijfer.

10.0
Eef
JEL_7858klv
Super bijgestaan!

Voor de verkoop contact opgenomen met Kees Schaart van van der Meer Makelaars. Kees heeft ons in het gehele traject super bij gestaan en dat heeft tot een prima verkoopresultaat gezorgd. Ik kan de diensten van van der Meer Makelaars en van Kees Schaart zeker aanbevelen!

Veelgestelde vragen

We helpen je graag met al je woonwensen.

We helpen je graag met je woonvragen

Verkoop, aankoop of taxatie

Verhuizen, verbouwen of herfinancieren? Elke situatie is uniek. Voor een kop koffie komen we graag langs en denken met je mee. Aan het einde van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hebben we je uitgelegd wat we voor je kunnen betekenen. Aan zoete koekjes bakken doen we niet, we geven een duidelijk en eerlijk advies. Daar kan je verder mee!