9.6

Onze vestigingen

Ons team bestaat uit 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners. Samen vormen we een groot team met specialistische kennis, terwijl we werken vanuit 3 kantoren: Noordwijk, Lisse en Katwijk. Dat doen we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang per vestiging kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven…

Noordwijk

Nieuwe Zeeweg 68
2202HB
Noordwijk

Ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht

In 1991 begon Jan van der Meer zijn makelaarskantoor aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout. Van der Meer makelaars is vanaf dat moment een begrip in de Bollenstreek. In 2007 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Nieuwe Zeeweg 68 in Noordwijk. Het enthousiaste en professionele team bestaat uit 2 makelaars, 2 commerciële medewerkers en 1 administratief medewerker. Onze makelaars zijn echte lokale experts en zijn de aangewezen personen bij de verkoop, aankoop of taxatie van een woning in Noordwijk. Met ons grote netwerk vinden wij voor iedere woning een passende eigenaar.

Een vertrouwd gezicht sinds 2003.

Verkoop je je woning in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg, dan maak je natuurlijk gebruik van ons kantoor aan het Noordeinde 1 in Katwijk. Sinds 2003 wordt hier met veel enthousiasme gewerkt om zowel bestaande- als nieuwbouw te verkopen. Het team van 3 makelaars en 2 commerciële medewerkers werken al lange tijd met veel plezier met elkaar samen en staan elke dag voor je klaar.

Katwijk

Noordeinde 1
2225 CS
Katwijk

Lisse

Grachtweg 75
2161 HM
Lisse

Een gezellig team dat altijd voor je klaarstaat.

Ga je jouw huis verkopen in Lisse, Hillegom, Sassenheim of omgeving, vraag dan eerst even één van de makelaars van ons kantoor Lisse op de koffie! Verkopen is natuurlijk teamwerk. Met een gezellig verkoopteam staan wij altijd voor jou klaar. Van der Meer makelaars en Taxateurs Lisse is in het centrum gelegen, is makkelijk te bereiken en je kan er goed parkeren.