Nieuwbouw aanbod

De Zilk | Het Zilt

Status: Binnenkort in verkoop

Aan de noordwestkant van De Zilk, gemeente Noordwijkerhout, is dorpsuitbreiding “Het Zilt” gepland. Van Rhijn Projectontwikkeling B.V. heeft hier een nieuwbouwplan ontwikkeld van in totaal 130 appartementen en grondgebonden woningen en commerciële ruimte voor een supermarkt en G.O.E.D. (Gezondheidsvoorzieningen Onder Eén Dak). Schrijft u zich hier in en blijf op de hoogte.


Lisse | Loosterweg Zuid bouwkavel

Prijs vanaf: € 795.000,- tot € 795.000,-Status: Nog 1 beschikbaar

Nog slechts 1 kavel beschikbaar. Op het erf van de voorheen monumentale boerderij Achterduin zijn  drie riante bouwkavels gerealiseerd. De kavels liggen op een bijzondere plek in het landschap ten westen van Lisse, nabij het landgoed Keukenhof. Het terrein is omgeven door natuur- en weidegebied. De locatie is inmiddels bouwrijp gemaakt. Kavel 1 is nog beschikbaar. Het kavel heeft een oppervlakte van 5.880 m². Lees verder.


Lisse | ’t Nieuwe Havenkwartier

Prijs vanaf: € 311.500,- tot € 650.000,-Status: Inschrijving gesloten

Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Lisse worden 44 woningen en 21 appartementen gerealiseerd. De diversiteit die Lisse kenmerkt, is ook in ‘t Nieuwe Havenkwartier terug te vinden.


Noordwijk | Offem Zuid

Prijs vanaf: € 200.000,-Status: Nog enkele beschikbaar

Nog enkele woningen beschikbaar in fase 1. Offem Zuid ligt in het verlengde van de charmante Voorstraat. De karakteristieke architectuur van de buurt wordt de nieuwbouwwijk ingetrokken. De nieuwbouw is dan ook geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat, het Lindenplein en Landhuis Klein Offem in Noordwijk Binnen. Naar verwachting zal de verkoop van de 2e fase in de zomer van 2018 starten. Om te zien welke woningen nog beschikbaar zijn in fase 1 of om u in te schrijven voor de nieuwsbrief verwijzen wij u naar de projectwebsite.


Noordwijkerhout | De Molentuin

Op de locatie van het voormalige postkantoor zal nieuwbouwproject De Molentuin gerealiseerd worden. Het project omvat 18 zonnige 3-kamer appartementen. Alle appartementen hebben de beschikking over 2 slaapkamers en een lichte woonkamer met aansluitend balkon op de zonkant. Uw auto parkeert u overdekt en afgesloten op de begane grond, deels onder het gebouw, hiervandaan bereikt u met de lift of trap uw appartement. Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over nieuwbouwproject De Molentuin vult u uw gegevens in op de projectwebsite.