Nieuwbouw aanbod

De Zilk | Het Zilt

Status: Binnenkort in verkoop

Aan de noordwestkant van De Zilk, gemeente Noordwijkerhout, is dorpsuitbreiding “Het Zilt” gepland. Van Rhijn Projectontwikkeling B.V. heeft hier een nieuwbouwplan ontwikkeld van in totaal 130 appartementen en grondgebonden woningen en commerciële ruimte voor een supermarkt en G.O.E.D. (Gezondheidsvoorzieningen Onder Eén Dak). Schrijft u zich hier in en blijf op de hoogte.


Katwijk | La Vie

Prijs vanaf: € 379.000,- tot € 1.395.000,-Status: Nog enkele beschikbaar.

Midden in de duinen, op een van de mooiste plekken van Katwijk, wordt La Vie gerealiseerd: twee luxe en comfortabele appartementengebouwen. U kunt hier straks wonen in uw eigen luxueuze appartement, van waaruit u uitkijkt op de schitterende natuur. Met het langgerekte strand, de bruisende zee, en het prachtige duinlandschap overal om u heen. Nog enkele woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de website.


Lisse | Loosterweg Zuid bouwkavel

Prijs vanaf: € 795.000,- tot € 795.000,-Status: Nog 1 beschikbaar

Nog slechts 1 kavel beschikbaar. Op het erf van de voorheen monumentale boerderij Achterduin zijn  drie riante bouwkavels gerealiseerd. De kavels liggen op een bijzondere plek in het landschap ten westen van Lisse, nabij het landgoed Keukenhof. Het terrein is omgeven door natuur- en weidegebied. De locatie is inmiddels bouwrijp gemaakt. Kavel 1 is nog beschikbaar. Het kavel heeft een oppervlakte van 5.880 m². Lees verder.


Noordwijk | Offem Zuid

Prijs vanaf: € 200.000,-Status: Start online verkoop 4 december 2017

Maandag 4 december start de online verkoop. De informatiebijeenkomst van Offem Zuid is op 6 december tussen 19.00 en 21.00 uur in de Oude Jeroenskerk (Voorstraat 44) in Noordwijk. Op deze avond worden de brochures uitgedeeld en kun je al je vragen aan ons stellen. Ook leuk is dat je de schitterende woningen deze avond via een virtuele tour kunt bekijken. Inschrijven voor de woningen gaat online via je “Mijn Eigen Huis” account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in Offem Zuid. Op de projectwebsite kunt u de woningen al bekijken en uw “Mijn Eigen Huis” account aanmaken. Klik hier om naar de projectwebsite te gaan.


Valkenburg | ’t Duyfrak, deelplan 9

Prijs vanaf: € 310.000,-.Status: Inschrijving gesloten

’t Duyfrak is een groene, waterrijke dorpse woonwijk langs de Oude Rijn. Deelplan 9 bestaat uit 17 herenhuizen, 21 eengezinswoningen, 2 twee-onder-een kapwoningen en een vrijstaande woning. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats. De grootte van de woningen varieert van ca. 125 tot 215 m². De inschrijving voor deelplan 9 is op 1 november jl. gesloten.