Hof van Rijnsburg – Rijnsburg

Hof van Rijnsburg - Rijnsburg

Alle woningen zijn verkocht.

Het nieuwbouwproject met een prachtig doorzicht naar de Grote- of Laurentiuskerk biedt plaats aan 87 woningen, waarvan 57 koopappartementen, 29 huurappartementen en 1 eengezinswoning. Daarnaast wordt er een ondergrondse stallingsgarage gerealiseerd.

Petronella

Langs de Tramstraat, Oegstgeesterweg en Dr. E.E. van der Laanstraat wordt het appartementencomplex Petronella gerealiseerd. Het gebouw heeft haar naam te danken aan voormalig Gravin van Holland Petronella van Saksen, oprichter van de Abdij van Rijnsburg. De gebouwen van de abdij zijn in 1574 verwoest, alleen een van de twee torens staat nog achter Hof van Rijnsburg.

In Petronella worden 53 appartementen gerealiseerd, waarvan 7 appartementen worden aangeboden als vrije sector huurwoningen. De appartementen variëren van 52 m² tot 159 m² en zijn voorzien van een balkon waar u uitkijkt op de Oegstgeesterweg en/of de Dr. E.E. van der Laanstraat.

Floris II

Appartementencomplex Floris II, vernoemd naar de echtgenoot van Petronella, ligt aan de Dr. E.E. van der Laanstraat, tussen de Oude Vlietweg en de Oegstgeesterweg.

Er worden 11 koopappartementen en 22 huurappartementen gerealiseerd, waarvan 2 vrije sector huurappartementen, welke variëren van 56 m2 tot 81 m2. De appartementen in Floris II zijn voorzien van een balkon waar u uitkijkt op de Dr. E.E. van der Laanstraat en deels op de Oegstgeesterweg en de Oude Vlietweg.

Huurappartementen

De start verhuur van de 29 appartementen staat gepland kort voor oplevering.