Het Zilt – De Zilk

Het Zilt Fase 3 De Zilk

Rustig wonen nabij de mooiste steden, je woont hier hartje Randstad, rustig en nabij prachtige Nederlandse steden.

Het plan bevat 16 riante eengezinswoningen met een ruime tuin op het zonnige zuidwesten. Deze 16 eengezinswoningen zijn verdeeld over 4 blokken met elk 1 hoekwoning en 3 rijwoningen. Al deze woningen tellen 3 bouwlagen met in totaal tussen de 129 en 138 m² woonruimte.

Inschrijving gesloten.

16 Eengezinswoningen

Bouwnummer 1 t/m 16

Deze 16 eengezinswoningen zijn verdeeld over 4 blokken met elk 1 hoekwoning en 3 rijwoningen. Al deze woningen tellen 3 bouwlagen met in totaal tussen de 129 en 138 m² woonruimte. Op de begane grond vind je hier een halfopen keuken die in de ruime woonkamer overgaat. De grote achtertuin met houten berging ligt heerlijk op het zonnige zuidwesten. Op de eerste verdieping beschik je over 3 of 4 slaapkamers, net wat je wilt. Ook voor de zolder zijn er verschillende optie indelingen mogelijk. De 4 hoekwoningen zijn afwijkend en hebben op de kopgevel extra ramen en een grote zolderruimte.

Rust, ruimte en prima bereikbaar

Rustig wonen nabij de mooiste steden, je woont hier hartje Randstad, rustig en nabij prachtige Nederlandse steden. Uitstekend bereikbaar via de N206 en snelwegen zoals A4, en A5 via Haarlem. Amsterdam, Leiden en Haarlem – respectievelijk ca. 35, 25 en 15 autominuten – liggen binnen handbereik. Je kunt in De Zilk wonen en in één van omliggende steden werken, zoals ook veel ‘Zilkers’ doen. Zo combineer je het beste van twee werelden. Winkelen, uit eten, cultuur snuiven; hier kun je je naar hartenlust uitleven en genieten. Zowel jong als oud. Ook het openbaar vervoer is efficiënt geregeld. En bij de ‘buren’ Noordwijk en Katwijk vind je de mooiste zandstranden van Nederland. In het nabijgelegen Haarlem is bijvoorbeeld jaarrond van alles te doen. Ontdek hier het hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés. Proef de rijke historie en de Bourgondische sfeer. Met een klein kwartiertje rijden zit u op een terras op de Grote Markt. Gezellig toch?!

Dagelijkse boodschappen in de buurt

Voor de dagelijkse boodschappen heeft De Zilk een kleine supermarkt en enkele winkels. Op vijf autominuten vind je grote supermarkten in Noordwijkerhout en Hillegom. En in het nieuwe bouwplan is een nieuwe supermarkt opgenomen. Gewoon in de buurt dus.

Struinen in de Amsterdamse Waterleidingduinen

De Zilk grenst met de westkant aan de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit duin bij ‘de buren’ is maar liefst 3.400 ha groot en ligt tussen Zandvoort en Noordwijk. Natuur, recreatie en het zuiveren van Amsterdams drinkwater gaan hier al sinds 1853 mooi samen. Het gebied is exclusief bestemd voor wandelaars en bovendien mag je hier lekker struinen buiten de paden. Er zijn zelfs twee leuke kinderroutes met opdrachten. Onderweg grote kans dat je een mooi damhert tegenkomt.

Ontwikkelingen, verhalen en tips

Iedere persoonlijke situatie is anders, van doorstromers tot starters, jouw (ver)koop proces is anders. Bereid je voor met de laatste ontwikkelingen, verhalen en tips vanuit de huizenmarkt.

De Huizenmarkt: Waarom jongeren buiten de boot vallen

In mijn jaren als makelaar heb ik de sleutels overhandigd aan een breed scala aan nieuwe huiseigenaren: van enthousiaste jonggehuwden...

Check dit: Overdrachtsbelasting, wat is dat eigenlijk?

In de vastgoedwereld komt de term overdrachtsbelasting vaak om de hoek kijken. Maar wat houdt het nou eigenlijk in en...

Herstel van de woningmarkt: Een Kansrijk Perspectief

Na een turbulente periode van onzekerheid begint de Nederlandse woningmarkt weer tekenen van herstel te vertonen. Het tweede kwartaal van...

Bouwkundige keurder aansprakelijk voor fout?

Bij de aankoop van een woning wordt soms geadviseerd om de woning bouwkundig te laten inspecteren. Stel dat de bouwkundige...

De voordelen van een NVM-makelaar.

Als je van plan bent om een huis te kopen of verkopen, dan is het belangrijk om een betrouwbare en...

Meer ontspannen huizenmarkt.

In het eerste kwartaal van 2023 zet de daling van de koopprijzen van woningen in Nederland verder door. Ook blijkt...