Centre Ville – Lisse

Centre Ville Lisse

Wonen in het centrum van Lisse

Nog enkele woningen beschikbaar.
Midden in het bloemrijke hart van Lisse wonen, werken én genieten op één plek? Dat kan in Centre Ville. Het appartementencomplex op de hoek van de Kanaalstraat en Heereweg is op dit moment in aanbouw. Centre Ville is ingericht op het huidige hybride werken en leven. Daarnaast bieden de woon-werkunits gelegenheid tot het starten van een eigen winkel, atelier of kantoor aan huis. Dit alles centraal gelegen met mooie winkels en gezellige horeca binnen handbereik. Centre Ville laat niets te wensen over.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.

Tot op de plint

De appartementen van Centre Ville hebben een mooie combinatie van rust en ruimte. Grote ramen bieden tot op de plint zicht op het bruisende dorpscentrum. Daarnaast is elk appartement voorzien van een loggia (ingebouwd balkon) met voldoende ruimte voor een gezellig zitje. Een ideale plek om te genieten van zonnige dagen.
De meeste appartementen bevinden zich aan de Kanaalstraat. Maar ook aan de achterzijde van Centre Ville zijn enkele appartementen gelegen, waar de rust overheerst.

Voor bewoners wordt een afgesloten fietsenstalling op de inpandige parkeerplaats gecreëerd. Ook zijn er parkeerplaatsen voor auto’s, en hebben veel appartementen een aparte berging op de begane grond. In de woningzoeker kunt u zien hoe dit voor elk appartement ingedeeld is.

Gezellige binnenplaats

Ondanks haar centrale ligging merk je binnen maar weinig van de dorpsdrukte. De algemene entree aan de Heereweg leidt binnen tot een hof-achtige samenstelling, waarbij alle appartementen rondom een gezellige binnenplaats zijn gebouwd. Langs een gemeenschappelijke tuin is er plek voor gezellige terrassen. Alle appartementen zijn verbonden door sierlijke bruggen en trappen.

Royale ruimtes

Wilt u dicht bij huis een winkel, atelier of kantoor beginnen? Dat kan in de 6 woon-werkunits van Centre Ville. Achter grote glazen puien op de begane grond vindt u royale lichte ruimtes. Met een deur aan de Kanaalstraat zijn deze werkunits uitermate geschikt als sociale en commerciële bestemming in de buurt. Eigenaren van de woon-werkunits kunnen deze ruimte vanuit hun appartement op de eerste verdieping intern bereiken.