9.6

Lisse

Ga je jouw huis verkopen in Lisse, Hillegom, Sassenheim of omgeving, vraag dan eerst even één van de  makelaars van ons kantoor Lisse op de koffie! Verkopen is natuurlijk teamwerk. Met een gezellig verkoopteam staan wij altijd voor jou klaar. Van der Meer makelaars en Taxateurs Lisse is in het centrum gelegen, is makkelijk te bereiken en je kan er goed parkeren.

Lisse

Omgeving

Onze omgeving is natuurlijk beroemd vanwege prachtige bollenvelden, de bloemencorso en De Keukenhof. Een bezoek aan Keukenhof staat op het wensenlijstje van miljoenen mensen. En woon je in (de buurt van) Lisse dan ligt De Keukenhof om de hoek. Bedenk ook dat het strand en de duinen op fietsafstand liggen!

Lisse: erg gemoedelijk, heerlijk dorp om te wonen

Het feit dat ons kantoor in Lisse is gelegen maakt natuurlijk dat we heel veel in Lisse verkopen. Wat Lisse een leuk dorp maakt is vooral de gemoedelijkheid van de inwoners. Op straat lopend merk je dat mensen al snel in zijn voor een praatje, elkaar veelal kennen, en elkaar vriendelijk gedag zeggen. Een prima sfeertje dus. Lisse heeft een flink winkelcentrum, meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs,  een veelheid aan restaurantjes, cafeetjes en zelfs een theater en bioscoop! Daarbij heeft Lisse een actief verenigingsleven. Doe je aan hockey, voetbal, tennis, zwemmen, duiken, atletiek of roeien? In Lisse kan je terecht! Grote verenigingen in Lisse zijn bijvoorbeeld voetbalclub FC Lisse, waarvan we  al jaren sponsor zijn en Hockeyclub Hisalis, waar we niet alleen (veld)sponsor zijn, maar waar onze makelaar Eric een van de leden is van de sponsorcommissie.

Hillegom

Gezellig en steeds leuker!

Hoewel we in Lisse zijn gevestigd hebben we in Hillegom ook een groot netwerk van tevreden klanten. Loop met lekker weer eens door Hillegom en je ziet ook hier de gezelligheid er vanaf spatten. Zo zijn er in de Hoofdstraat op meerdere plekken leuke terrasjes gekomen waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie of een broodje. De Hoofdstraat wordt echt steeds leuker! Naast het gezellige centrum tref je in Hillegom ook alle voorzieningen. Zo is bij lekker weer openlucht zwembad “de Vosse” natuurlijk de plek om naartoe te gaan. Maar ook voor (zaal)voetbal, handbal, korfbal, squash, badminton en paardrijden kan je in Hillegom prima terecht. Anders dan in veel andere gemeenten in de Bollenstreek is er in Hillegom relatief weinig bollengrond verloren gegaan voor woningbouw. Vanwege het economisch belang van de bollenteelt heeft de woningbouw voornamelijk plaatsgevonden op veengronden in het oosten van de gemeente.

Sassenheim

Modern centrum met eigen haventje.

Sassenheim (lokaal ook wel uitgesproken als Sassem) is in 2006 met Voorhout en Warmond opgegaan in de gemeente Teylingen. Ook Sassenheim heeft een gezellig en modern winkelcentrum, met meerdere gezellige terrasjes, waarvan 1 direct aan het haventje van Sassenheim. De goede bereikbaarheid van Sassenheim is natuurlijk een groot pluspunt, en daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig. Sassenheim heeft bijvoorbeeld het grootste sportcomplex van gemeente Teylingen, genaamd de Wasbeek. Op dit sportcomplex zijn verschillende sportvelden en een zwembad te vinden. Daarnaast spelen The Bassets, tennisclub STV en de korfbalvereniging TOP in Sassenheim. De voetbalverenigingen Ter Leede en RKVV Teylingen spelen op sportcomplex De Roodemolen. Voor een relatief klein dorp als Sassenheim, spelen veel clubs op de hoogste niveaus van Nederland!