9.6

Noordwijk

Van der Meer Makelaars Noordwijk

Ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht

In 1991 begon Jan van der Meer zijn makelaarskantoor aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout. Van der Meer makelaars is vanaf dat moment een begrip in de Bollenstreek. In 2007 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Nieuwe Zeeweg 68 in Noordwijk. Het enthousiaste en professionele team bestaat uit 2 makelaars, 2 commerciële medewerkers en 1 administratief medewerker. Onze makelaars zijn echte lokale experts en zijn de aangewezen personen bij de verkoop, aankoop of taxatie van een woning in Noordwijk. Met ons grote netwerk vinden wij voor iedere woning een passende eigenaar.

Noordwijk aan Zee

Van vissersdorp naar bruisende badplaats

Noordwijk is van oudsher een vissersdorp. Maar vanaf de 19e eeuw begon men zich meer op het toerisme te richten. Tegenwoordig is Noordwijk een fraaie badplaats met luxe hotels zoals het beroemde Grand hotel Huis ter Duin, 2 boulevards en veel gezellige strandtenten. Sinds 2020 is Noordwijk de trotse bezitter van de Europese erkenning als heilzame badplaats. Achter de Koningin Wilhelmina Boulevard bevindt zich de Hoofdstraat met een variatie aan winkels. Noordwijk is een bruisende badplaats waar het hele jaar door diverse (culturele) activiteiten worden georganiseerd.

Noordwijk Binnen

Sfeervol wonen in oude dorpskern

Iets meer landinwaarts kom je in het gezellige Noordwijk-Binnen met de oude Sint Jeroenskerk als markant middelpunt. De geschiedenis van deze kerk gaat terug tot het jaar 851. In de Voorstraat en op het Lindenplein, met de fraaie statige herenhuizen en monumentale lindebomen, waan je je in een Charles Dickens verhaal. Hier wordt jaarlijks een muzikale kerstwandeling georganiseerd waarbij meerdere bewoners hun huis openstellen om een voorstelling bij te wonen. In de Kerkstraat is het ouderwets gezellig boodschappen doen.