9.6

Noordwijk – Maarten Kruytstraat 61

Maarten Kruytstraat 61

2202 HM

NOORDWIJK

€ 1.200,-
/mnd

Per direct beschikbaar: ruim 3- kamerappartement met een oppervlakte van ca. 80 m2 op een absolute toplocatie, midden in het winkelcentrum van Noordwijk Zee en op 1 minuut loopafstand van strand, zee en duinen! Vanuit de royale woonkamer uitzicht op boulevard, zee en duinen!

Het appartement wordt compleet opgeleverd met een fraaie houtlook pvc-vloer, wandafwerking in neutrale kleuren plus een moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron. Mede door een warmte-terugwin-installatie is het een zeer energiezuinig appartement!

Indeling:
Beveiligde hoofdentree met videofoon-installatie, lift en trappenhuis, entree appartement: hal, vrijdragend toilet met fonteintje, in moderne kleurstelling betegelde badkamer met douche en wastafel, bergruimte met aansluiting wasapparatuur en c.v.-combiketel HR / WTW-installatie. Royale woonkamer (ca. 40 m2) met grote raampartijen en veel lichtinval én uitzicht op zee (!) alsmede een open keuken in L-opstelling en voorzien van inbouwapparatuur. 1e grote slaapkamer van ca. 14 m2 en 2e slaap-/werkkamer van 6,5 m2. Vanuit de woonkamer toegang tot inpandig balkon op het westen.

Er bevindt zich een ruime berging in de onder het complex gelegen kelder.

Het voorschot servicekosten bedragen € 90,- per maand, waarbij de kosten voor c.v.-onderhoud zijn inbegrepen.

Huurvoorwaarden:
– Huurperiode: minimaal 1 jaar;
– Borg: 2 maanden huur plus servicekosten.

Huurder dient de volgende stukken aan de makelaar te overleggen:
– een recente salarisstrook;
– kopie legitimatiebewijs;
– kopie arbeidsovereenkomst;
– verklaring goed gedrag van verhuurder danwel hypotheekverstrekker.

Verhuurder heeft een voorkeur voor de doelgroep 55+ of alleenstaande(n) zonder kinderen.

Specificatie servicekosten:
– Kosten lift, inspecties en keuringen + vastrecht telefoonaansluiting;
– Schoonmaakkosten lift, galerij, trappenhuis, gangen etc.;
– Klein onderhoud;
– Verbruik elektra t.b.v. lift en elektra algemeen;
– Vastrecht elektra Liander;
– Onderhoud c.v.-ketel.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Maarten Kruytstraat 61
Postcode 2202 HM
Plaats NOORDWIJK
Bouwjaar 2015
Woonoppervlakte 79 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_8077klv
Bram MarbusRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.