9.6

Rijnsburg – Westerpark 65

Westerpark 65

2231 DL

RIJNSBURG

€ 425.000,-
k.k.

Pal op het zuiden! Hier kun je de hele dag genieten van de zon achter het serreglas en het prachtige weidse uitzicht! Ruim bemeten 3-kamer (voorheen 4-kamer) appartement met royaal balkon, veel bergruimte en eigen parkeerplaats en fietsenberging in de onderbouw. Door de ligging aan de Sandtlaan heb je tevens de hele dag een levendig uitzicht en dat verveelt nooit! De woning is centraal gelegen ten opzichte van Leiden CS, A-44 en het strand en op loopafstand van winkelcentrum “De Hoftuin”, gezondheidsvoorzieningen, bushaltes, speeltuin en kinderboerderij Westerweide. De woning is gebouwd in 2006, volledig geïsoleerd en v.v. energielabel B.

Indeling: centrale entree met videofoon op de begane grond, ruime hal met liftinstallatie en op de vierde verdieping is het gelijkvloerse appartement gelegen. De hele woning is v.v. een fraaie eikenhouten vloer. Entree, hal met videofoon en garderobe, toilet met fonteintje en een flinke berging met wasmachine- en drogeraansluiting. De woonkamer is extra ruim doordat de 3e slaapkamer er deels bij is getrokken. Schuifpui naar het royale balkon op het zuiden met elektrische screen, volledig wegklapbaar serreglas, veel privacy en een gezellig uitzicht! Moderne open keuken met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals o.a. inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast. Naast de keuken bevindt zich een vaste kast met veel bergruimte en de c.v.-ketel (Intergas HR).
Zeer ruime slaapkamer met frans balkon aan de oostzijde, 2e ruime slaapkamer en een walk-in closet met een degelijk kastinterieur (voorheen een gedeelte van de 3e slaapkamer). Nette badkamer voorzien van 2e toilet, praktische inloopdouche met glazen schuifdeur en modern wastafelmeubel.

De fietsenberging van circa 2 x 3 meter bevindt zich in de onderbouw en is gelegen op een paar stappen van de lift. Ook fijn is dat de dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf de centrale hal bij dit appartement hoort.

Kortom, een comfortabele, goed onderhouden woning om van te genieten! Hier kom je echt thuis!

Bijzonderheden:
0 Glasvezelaansluiting aanwezig voor snel internet;
0 Professionele en actieve vereniging van eigenaars, de servicekosten bedragen afgerond € 162,- per maand;
0 Indien gewenst is de originele indeling met 3e slaapkamer eenvoudig weer terug te brengen, omdat de afscheiding met de woonkamer is gemaakt van een lichte scheidingswand.

Interesse? Bel ons voor een individuele bezichtiging op afspraak en neem desgewenst uw NVM-aankoopmakelaar mee.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Westerpark 65
Postcode 2231 DL
Plaats RIJNSBURG
Koopprijs € 425.000,-
Bouwjaar 2006
Woonoppervlakte 100 m2
Kamers 4
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.