9.6

Rijnsburg – Geesterwaardelaan 6

Geesterwaardelaan 6

2231 CP

RIJNSBURG

€ 449.500,-
k.k.

Pal op het zonnige zuidwesten!! Royaal bemeten, 3-kamer appartement (105 m²) gelegen op de 1e verdieping van het moderne appartementencomplex “De Waerdenbourgh” in het hart van de woonwijk “kleipetten”. De hoekappartementen van dit type zijn het grootst in dit gebouw en dat merk je aan alles! Neem bijvoorbeeld de woonkamer en open keuken van bij elkaar maar liefst ca. 60 m²!! De woning beschikt over een eigen fietsenberging op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het complex. De woning is op loopafstand gelegen van diverse winkels aan de Oegstgeesterweg en het gezellige winkelcentrum De Hoftuin. Sportfaciliteiten en gezondheidsvoorzieningen bevinden zich eveneens dichtbij. Het moderne appartementencomplex “De Waerdenbourgh” is gebouwd in 1995 en voorzien van moderne liftinstallatie. Op de begane grond is tevens een gezamenlijke, inpandige fietsenstalling aanwezig.

Bijzonderheden:
0 Energielabel A!
0 De c.v.-ketel is vernieuwd in november 2023;
0 De mechanische ventilatie is vernieuwd in 2021;
0 Nagenoeg alle draai-/kiepramen zijn vernieuwd in 2023;
0 Glasvezelaansluiting aanwezig in de meterkast;
0 Er is een ruim balkon met een gezellig uitzicht, pal op het zuidwesten gelegen;
0 Elektrische zonwering ter plaatse van de woonkamer aan de zuidwestzijde;
0 Er is een actieve vereniging van eigenaren, de servicekosten bedragen € 221,32 per maand, inclusief voorschot
waterverbruik.

Indeling: centrale afgesloten entree op de begane grond met bellentableau en videofooninstallatie. Via de lift kom je op de 1e etage en bereik je de woning. Ruime hal met houten parketvloer, videofoon en garderobe, toilet met fonteintje en een ruime berging met wasmachineaansluiting en de c.v.-ketel. Zeer royale woonkamer ( ca. 50 m²) met laminaatvloer, fraai gestuukt plafond, elektrische haard met schouw en raampartijen over de gehele breedte met veel zonlichtinval en uitzicht op de gezellige Kleipettenlaan. Open keuken (ca. 10 m²) in hoekopstelling v.v. inductiekookplaat, wasemkap, oven en een koelkast met vriesvak. Vanuit de woonkamer/ keuken bereik je het zonnige balkon op het zuidwesten. De woning is v.v. twee grote slaapkamers, beiden ruim genoeg voor een 2-persoons bed en een grote kast. De badkamer is netjes onderhouden, tot het plafond betegeld en v.v. ligbad, douchecabine en wastafel.

Ziet u zichzelf al genieten, in de zon, op het balkon met overzicht over de kleipettenlaan? Wij heten u graag welkom voor een bezichtiging ter plaatse!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Geesterwaardelaan 6
Postcode 2231 CP
Plaats RIJNSBURG
Koopprijs € 449.500,-
Bouwjaar 1995
Woonoppervlakte 105 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.