9.6

Rijnsburg – Burgemeester Meijboomstraat 20

Burgemeester Meijboomstraat 20

2231 LC

RIJNSBURG

€ 769.000,-
k.k.

Rijnsburgers opgelet! Unieke kans om eigenaar te worden van deze prachtige 2-onder-1 kapwoning met vrijstaande garage/loods van meer dan 100 m², flinke oprit en een keurig aangelegde, zonnige achtertuin op het zuidwesten!! Het totale perceel is 385 m². De woning is gelegen in het centrum, op loopafstand van winkelcentrum De Hoftuin, dichtbij gezondheidscentra en diverse scholen.

De woning is volledig geïsoleerd en v.v. energielabel C. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton en v.v. comfortabele vloerverwarming, de spouwmuren zijn nageïsoleerd en het dak is tevens v.v. de nodige isolatie. De woning is op het voordeurkozijn na, geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Centraal verwarmd d.m.v. Remeha Avanta hoogrendement c.v.-ketel en koeling is aanwezig d.m.v. een airco in de ouderslaapkamer op de 1e etage.

De garage/loods heeft een afmeting van bijna 11,00 x 9,50 meter, een nokhoogte van ruim 7 meter en is bereikbaar via een oprit van maar liefst 24,00 x 4,00 meter. De garagedeuren hebben een inrijhoogte van 3,75 meter. Binnenin vind je een werkruimte en een goed functionerende koelcel van 2,30 x 2,70 meter. De garage/loods is ideaal voor het stallen van een camper, vrachtwagen of een boot. Denk je aan bedrijfsactiviteiten? Ontdek de talloze mogelijkheden dankzij de gemengde bestemming!

De binnenzijde van het woonhuis laat zich als volgt omschrijven:
De begane grond is voorzien van een comfortabele vloerverwarming, er is een diepe kelderkast, een ruime woonkamer met veel lichtinval, een royale open keuken en aansluitend een superhandige bijkeuken. In de praktijk kom je meestal hier binnen en heb je de ruimte voor je schoenen, jassen, tassen en noem maar op. De massief eikenhouten keuken met natuurstenen aanrechtblad is van het Italiaanse merk Scavolini, een echte kwaliteitskeuken v.v. diverse inbouwapparatuur! Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, allen v.v. kunststof draai-kiepramen (2007) en elektrisch bedienbare rolluiken. De badkamer, volledig betegeld, is uitgerust met een ligbad, 2e toilet en een wastafel. Op zolder is een flinke slaapkamer aanwezig met veel bergruimte achter de knieschotten.

Diverse technische details:
0 Vanwege de geïsoleerde betonnen begane grondvloer is er geen kruipruimte aanwezig. Voor het eventueel maken van extra aansluitingen is er een mantelbuis aangebracht van voor naar achter;
0 De meterkast met 11 groepen is vervangen omstreeks 2001 inclusief de meeste bedrading;
0 De woning is v.v. een pvc-riolering, direct aangesloten op het gemeentelijk riool;
0 De wasmachine- en drogeraansluiting bevinden zich in de bijkeuken;
0 De woning is in 2008 voorzien van nieuw voegwerk;
0 De c.v.-ketel is in 2010 vervangen voor een energiezuinige hoogrendementsketel.

Kort samengevat, een goed onderhouden woning die met zijn tijd is meegegaan! Oplevering bij voorkeur in de nazomer van 2024.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel niet, dit is je kans!! Wij maken graag een individuele bezichtigingsafspraak ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Burgemeester Meijboomstraat 20
Postcode 2231 LC
Plaats RIJNSBURG
Koopprijs € 769.000,-
Bouwjaar 1957
Woonoppervlakte 144 m2
Perceeloppervlakte 385 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.