9.6

Oude Wetering – Akkerdistel 7

Akkerdistel 7

2377 DV

OUDE WETERING

€ 410.000,-
k.k.

Deze nette eengezinswoning, een tussenwoning, is rustig gelegen aan de rand van een woonwijk. Het ligt dichtbij het centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer. De woning heeft een ruime woonkamer met een deur naar de zonnige, zuidelijk gelegen achtertuin, en beschikt over vier slaapkamers.
Een groot pluspunt van deze woning is de ligging in een erg gezellige buurt met een leuke gemeenschappelijke tuin (aan de andere kant van de stoep aan de voorkant van de woning) die door de buurtbewoners wordt gebruikt en onderhouden en in bruikleen is van de gemeente.

Kortom; bent u op zoek naar een gezellige centraal gelegen eengezinswoning? Deze woning is vlakbij de A4, met Schiphol op ongeveer 15 minuten rijden en grote steden in de Randstad binnen 30 minuten bereikbaar. Kom dan zeker een kijkje nemen!

Indeling:
Bij binnenkomst vindt u een hal met garderobe, meterkast (7 groepen en aardlekschakelaar) en een cv-kast (met Nefit uit 2021), plus een toiletruimte. De woonkamer aan de achterzijde geeft toegang tot de goed onderhouden achtertuin op het zuiden en heeft een sfeervolle sierhaard. De keuken aan de voorzijde is uitgerust met onder andere een koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap en een combimagnetron. Vanuit de keuken kijkt u uit op de voortuin en de gemeenschappelijke tuin.

Eerste verdieping:
Hier vindt u drie slaapkamers, één aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, allen met laminaatvloeren uit 2019. De slaapkamers aan de achterzijde hebben rolluiken. De nette badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de voorzolder met een dakraam aan de voorzijde en ruimte voor de wasmachine. Verder is er een vierde slaapkamer met een Velux dakraam.

Tuin:
De achtertuin ligt op het zuiden en heeft een grote houten berging met elektra en een kleine overkapping. Aan de voorkant is er een grote stenen berging met elektra, waarvan het dak vernieuwd is in 2021.

Bijzonderheden:
•Centraal gelegen eengezinswoning;
•Bouwjaar 1986, perceeloppervlakte 118m2;
•Zonnige achtertuin op het zuiden;
•Meterkast vernieuwd in 2022.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Akkerdistel 7
Postcode 2377 DV
Plaats OUDE WETERING
Koopprijs € 410.000,-
Bouwjaar 1986
Woonoppervlakte 98 m2
Perceeloppervlakte 118 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.