9.6

Noordwijkerhout – Kerkstraat 74

Kerkstraat 74

2211 RL

NOORDWIJKERHOUT

€ 625.000,-
k.k.

Op leuke en zeer centrale woonlocatie, nabij het centrum van Noordwijkerhout, ligt deze charmante en keurig onderhouden tussenwoning met diepe tuin en vrijstaand gastenverblijf. Deze verrassend ruime woning is aan de achterzijde uitgebouwd en ligt op een royaal perceel van 228 m2.

Indeling:
Entree met toegang tot de trap en woonkamer. Zeer ruime woonkamer met houten vloer, sfeervolle houtkachel, ruime afsluitbare bedstee/werkplek, garderobekast en meterkast. De keuken en het eetgedeelte bevinden zich in de uitbouw aan de achterzijde van de woning, waar openslaande deuren toegang bieden tot de diepe achtertuin met achterom. De open keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, vaatwasser, koelkast en 3-ladenvriezer. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de berg-/kelderruimte en bijkeuken voorzien van aansluiting wasapparatuur en opstelling cv-combiketel (Vaillant 2022). Voorts separate toiletruimte en geheel betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad.

1e verdieping:
Zeer ruime overloop met separate toiletruime. 1e slaapkamer met wastafel aan de achterzijde. 2e slaapkamer met grote vaste bergkast en 3e slaapkamer met vaste kast en zonwering aan de voorzijde. Vanaf de overloop is er tevens toegang tot het dak van de uitbouw, met de mogelijkheid om hier een dakterras te realiseren. Een vaste trap naar de ruime bergvliering met twee dakramen.

Gastenverblijf:
In 2023 is de schuur omgebouwd tot een ideaal gastenverblijf. Deze ruimte beschikt over een keukenblok met wastafel en losse koelkast, woon-/(4e)slaapkamer met airconditioner en moderne badkamer met wandcloset en inloopdouche. Het gastenverblijf heeft een eigen groepenkast en elektrische boiler (Inventum, 2021).

Bijzonderheden:
• Verrassend ruime woning met gastenverblijf;
• Ruime uitbouw aan de achterzijde voorzien van twee lichtstraten;
• Dakkapel aan de voor en achterzijde;
• De woonkamer en hal zijn voorzien van houten vloerdelen;
• Energielabel B;
• Voorzien van 12 zonnepanelen.

Deze woning biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en een centrale ligging. Kom snel kijken en laat u verrassen!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Kerkstraat 74
Postcode 2211 RL
Plaats NOORDWIJKERHOUT
Koopprijs € 625.000,-
Bouwjaar 1912
Woonoppervlakte 157 m2
Perceeloppervlakte 228 m2
Kamers 7
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

No data was found

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.