9.6

Noordwijkerhout – Julianaplein 13

Julianaplein 13

2211 CH

NOORDWIJKERHOUT

€ 425.000,-
k.k.

Altijd al op loopafstand van het gezellige centrum willen wonen? Sfeervolle eengezinswoning met openslaande deuren naar een opvallend grote en extra brede achtertuin met twee zonneterrassen! Deze eengezinswoning is gelegen in een gewilde en rustige woonomgeving op loopafstand van het centrum, alle winkels, voorzieningen en het openbaar vervoer. Gunstige ligging in de directe nabijheid van de duinen, strand en uitvalswegen.

Bouwjaar 1928; gelegen op 220 m2 eigen grond met een ca. 18 meter diepe en rustige achtertuin. Zeer verzorgde L-vormige tuin (achterzijde extra breed) met meerdere zonneterrassen, stenen schuur, glazen kas voor diverse tuinwerkzaamheden en achterom.

Deze eengezinswoning is verrassend royaal van opzet met een grote woonkamer met een moderne vinylvloer, gas open haard, openslaande deuren en een aangebouwde keuken. Thans zijn er drie slaapkamers aanwezig. Goede mogelijk om weer vier slaapkamers te realiseren. Woning is v.v. centrale verwarming, dubbel glas, nieuwe dakgoten aan de achterzijde en schilderwerk is in 2022 opnieuw uitgevoerd.

Indeling: entree, gang, meterkast, trapkast, sfeervolle lichte woonkamer met PVC vloer, gas open haard en openslaande deuren, aangebouwde verzorgde keuken met oven, koel-/vrieskombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en aansluitend een verzorgd toilet.
1e Etage: overloop met inbouwkast, grote ouderslaapkamer met wastafel en inbouwkast aan voorzijde (voorheen 2 slaapkamers), kinderslaapkamer met wastafel en inbouwkast aan achterzijde, grote badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet en wastafel. Alle slaapkamers zijn v.v. dubbel glas.
2e Etage: verrassend grote 3e slaapkamer met dakkapel en afsluitbare stookruimte met CV Nefit combiketel.

Bijzonderheden:
• Rustige en geliefde woonomgeving;
• Op loopafstand van centrum en alle voorzieningen;
• In directe nabijheid van duinen, strand en uitvalswegen;
• Grote diepe zonnige achtertuin met stenen schuur en glazen kas;
• Goed formaat eengezinswoning met mogelijkheid tot 4 slaapkamers;
• Buitenschilderwerk verricht in 2022;
• Nagenoeg geheel v.v. dubbel glas;
• Energielabel E.

Sfeervol en rustig wonen nabij het centrum? Neem contact met ons op voor een individuele bezichtigingsafspraak ter plaatste.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Julianaplein 13
Postcode 2211 CH
Plaats NOORDWIJKERHOUT
Koopprijs € 425.000,-
Bouwjaar 1928
Woonoppervlakte 112 m2
Perceeloppervlakte 220 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.