9.6

Noordwijk – Nieuwe Zeeweg 79

Nieuwe Zeeweg 79

2202 HA

NOORDWIJK

€ 885.000,-
k.k.

Prachtig herenhuis met inpandig gastenverblijf.

Op geliefde woonlocatie, bij de gezellige winkelstraat van Noordwijk aan Zee en op loopafstand van het strand en de boulevard gelegen, royaal herenhuis met inpandig gastenverblijf en multifunctioneel souterrain. Deze perfect onderhouden woning uit 2015 beschikt over een zonnige besloten tuin op het zuidwesten en een veranda en balkon aan de voorzijde. Het gastenverblijf is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verhuur via Airbnb.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en garderobekast. Gastenverblijf met woonkamer, slaapkamer en moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset. Technische ruimte met opstelling c.v. combiketel, hybride warmtepomp en mechanische ventilatie-unit.

1e verdieping:
Overloop met toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Woonkamer met sfeervolle gashaard en openslaande deuren naar de tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, te weten: 5- pits gaskookplaat, rvs afzuigschouw, vaatwasser, combi-oven, combimagnetron en close-in boiler. Vanuit de keuken openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde.

2e verdieping:
Overloop met toiletruimte en vlizotrap naar bergvliering. 1e slaapkamer aan de achterzijde met inloopkast en 2e slaapkamer aan de voorzijde met grote dakkapel en inloopkast. Badkamer met inloopdouche en 2 waskommen op meubel.

Souterrain:
Grote multifunctionele ruimte met aansluiting voor wasapparatuur.

Bijzonderheden:
• De woonetage is voorzien van een fraaie PVC in visgraat gelegd met band en bies met vloerverwarming;
• Slaapetage en het gastenverblijf zijn tevens voorzien van een PVC vloer;
• Glad gestuukte wanden;
• Voorzien van 8 zonnepanelen;
• Eigen berging aan de achterzijde.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Nieuwe Zeeweg 79
Postcode 2202 HA
Plaats NOORDWIJK
Koopprijs € 885.000,-
Bouwjaar 2015
Woonoppervlakte 197 m2
Perceeloppervlakte 123 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.