9.6

Noordwijk – Bronckhorststraat 21

Bronckhorststraat 21

2201 KT

NOORDWIJK

€ 950.000,-
k.k.

In één van de oudste straten van Noordwijk, dicht bij de historische dorpskern, vrijstaand luxe woonhuis met multifunctioneel bijgebouw op een royaal perceel van 351m². Deze sfeervolle woning is o.a. voorzien van een luxe woonkeuken, strakke gietvloer met vloerverwarming over de gehele begane grond, garage en fraai aangelegde binnentuin op het zuiden. De woning heeft een slaapkamer met badkamer op de begane grond en is bewust zonder drempels ontworpen, zodat u tot in lengte van jaren kunt genieten van dit huis en haar omgeving. Gunstig gelegen op loopafstand van scholen, de Kerkstraat met haar verscheidenheid aan winkels en de weekmarkt op het Kloosterplein. In 2016 smaakvol gerenoveerd met oog voor authentieke details.

Deze unieke woning met bijgebouw biedt een scala aan mogelijkheden, bijvoorbeeld: wonen met kantoor aan huis, mogelijkheden tot verhuur, een gastenverblijf voor familie en vrienden, gebruik als hobbyruimte of werkplaats, of een combinatie van deze opties (al dan niet vergunningsplichtig conform vigerend bestemmingsplan).

Indeling:
Entree, ruime hal met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, garderobe en dubbele glazen deuren naar de centrale ruimte van de woning. Royale en lichte woonkamer aan de voorzijde met luxe gashaard als ruimte scheidend element. 1e (ouder)slaapkamer met vaste kasten, separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje en schuifdeur naar de moderne badkamer met inloopdouche en badkamermeubel. De luxe woonkeuken is gesitueerd in de ruimtelijke aanbouw en is voorzien van een T-vormige keukenopstelling met donker natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat met afzuigsysteem, combi-oven, stoomoven, koel-/vriescombinatie, Quooker en vaatwasser. Voorts wasruimte aan de voorzijde. Vanuit de centrale ruimte dubbele openslaande deuren naar de lichte veranda met zonnescherm en schuifdeuren naar de zonnige en fraai aangelegde binnentuin.

1e verdieping:
Royale overloop met vaste bergruimte, veel lichtinval door 2 Velux dakramen en een open verbinding met de 2e slaapkamer voorzien van dakkapel aan de achterzijde. 3e royale slaapkamer met bergruimte en 2 Velux dakramen aan de voorzijde. Voorts badkamer met douche, toilet, wastafel en opstelling c.v. combiketel (Nefit, 2016).

Bijgebouw:
Royaal bijgebouw met entree, hal met vaste trap naar de verdieping en deur naar de binnentuin. Multifunctionele ruimte en garage met elektrische sectionaaldeur. De 1e verdieping van het bijgebouw is voorzien van een brede dakkapel. Hier bevinden zich een woonkamer, slaapkamer met vaste kast, wasruimte met vaste kast, wastafel en opstelling c.v. combiketel voor het bijgebouw (Nefit, 2016). Voorts badkamer met douche en wandcloset.

Bijzonderheden:
• Groot perceel van 351m²;
• Levensloopbestendige woning;
• Multifunctioneel bijgebouw met eigen entree en garage;
• Geheel gerenoveerd in 2016;
• Strakke gietvloer met vloerverwarming over de gehele begane grond;
• Voorzien van beveiligingsinstallatie.

Kortom, dit unieke woonhuis is een bezoek meer dan waard!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Bronckhorststraat 21
Postcode 2201 KT
Plaats NOORDWIJK
Koopprijs € 950.000,-
Bouwjaar 1916
Woonoppervlakte 228 m2
Perceeloppervlakte 350 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.