9.6

Noordwijk – Boechorsthof 45

Boechorsthof 45

2201 XM

NOORDWIJK

€ 545.000,-
k.k.

In ruim opgezet en uiterst kindvriendelijk hofje gelegen, royale en uitgebouwde eengezinswoning met ruime achtertuin, vrijstaande stenen berging en achterom. Deze energiezuinige woning (energielabel A+) is in 2023 o.a. voorzien van modern sanitair, nieuwe praktische indeling op de 2e verdieping en 10 zonnepanelen. De woning is gunstig gelegen in de nieuwbouwwijk “Boechorst”, nabij het centrum van Noordwijk-Binnen, de uitvalswegen en in de directe omgeving van scholen, speelvoorzieningen en sportverenigingen.

Indeling:
Entree, ruime hal met meterkast, garderobe en moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Royale en lichte woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de netjes onderhouden tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigschouw, combi-oven, koffiemachine, koelkast, vaatwasser en Amerikaanse koelkast met vriezer, ijsblokjesmaker en watertap. Vanuit de keuken openslaande deuren naar het terras.

1e verdieping:
Overloop, 1e ruime (ouder)slaapkamer met vaste kastenwand en 2e slaapkamer aan de achterzijde. 3e slaapkamer aan de voorzijde en moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset, wastafelmeubel en elektrische vloerverwarming.

2e verdieping:
Overloop, 4e slaapkamer aan de achterzijde met kunststof dakkapel en bergruimte achter de knieschotten. Technische ruimte voorzien van nieuwe tegelvloer, opstelling c.v. combiketel en aansluiting voor wasapparatuur. 5e slaapkamer aan de voorzijde met 2 nieuwe Velux dakramen en bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
• Nieuwe laminaatvloeren op de 1e en 2e verdieping;
• 3 nieuwe Velux dakramen geplaatst in 2023;
• Badkamer en toiletruimte vernieuwd in 2023;
• Volledig geïsoleerd en voorzien van 10 zonnepanelen (energielabel A+);
• Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving;
• Gelegen aan een verkeersluw hofje met ruime speelvoorzieningen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Boechorsthof 45
Postcode 2201 XM
Plaats NOORDWIJK
Koopprijs € 545.000,-
Bouwjaar 2005
Woonoppervlakte 127 m2
Perceeloppervlakte 124 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_8077klv
Bram MarbusRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.