9.6

Verkocht onder voorbehoud
Nieuw-Vennep – Flierveld 11

Flierveld 11

2151 LE

NIEUW-VENNEP

€ 575.000,-
k.k.

Deze goed onderhouden en verzorgde tussenwoning is gelegen op een fraaie, aantrekkelijke locatie aan het water. De woning beschikt over een terras boven het water aan de achterzijde, een diepe en verzorgde voortuin aan de voorzijde en een zonnig en ruim dakterras op de tweede verdieping. Daarnaast biedt de woning een ruime woonkamer, een woonkeuken, vier royale slaapkamers, een veranda en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen zoals basisscholen, middelbare scholen, kinderopvang, winkels en sport- en recreatiefaciliteiten. Openbaar vervoerverbindingen en uitvalswegen naar de grote steden zijn op relatief korte afstand van de woning.

Indeling:
Begane grond:
Bij binnenkomst via de royale voortuin, circa 13 meter diep en gelegen op het zuidwesten, treft u een verzorgd aangelegde tuin met een stenen berging voorzien van elektra, een veranda en parkeergelegenheid op eigen terrein.
De entree leidt naar een ruime hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje en trapopgang. Vanuit de hal komt u in de ruime en lichte woonkamer. De hoge raampartijen bieden prachtig uitzicht over het water en via een schuifpui heeft u toegang tot het terras boven het water, ideaal voor de ochtendzon. Aan de voorzijde bevindt zich de uitgebouwde woonkeuken. Deze keuken, uitgevoerd in een lichte kleurstelling, heeft een lijnopstelling met een fraai donker werkblad en inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, stoomoven, en combi magnetron-oven, vaatwasser en een koelkast en aparte grote vriezer. Naast de keuken is er een apart eetgedeelte met openslaande deuren naar de zonnige voortuin. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot een toiletruimte met fonteintje. Aan de voorzijde vindt u een slaapkamer en de badkamer, terwijl aan de achterzijde nog twee slaapkamers zijn gesitueerd. De badkamer is volledig betegeld in een lichte kleurstelling en uitgerust met een ligbad, douchehoek en een dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een bergruimte met opstelplaats van de CV-ketel, de zonnepanelen-omvormer, de mechanische ventilatie. Daarnaast de aansluitingen voor wasmachine en droger. Verder is er een grote open zolderruimte. Vanaf deze etage heeft u toegang tot het ruime dakterras op het zuidwesten, waar u in alle rust van de avondzon kunt genieten.

Bijzonderheden:

• Carport en parkeergelegenheid op eigen terrein;
• Woonkeuken;
• Vier slaapkamers, mogelijkheid tot vijf slaapkamers;
• Dakterras op het zuidwesten;
• Gelegen aan het water;
• Zolder voorzien van kunststof rabatdelen;
• Zonnige voortuin;
• Voorzien van 9 zonnepanelen op het dak (405 wp per stuk).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Flierveld 11
Postcode 2151 LE
Plaats NIEUW-VENNEP
Koopprijs € 575.000,-
Bouwjaar 2002
Woonoppervlakte 153 m2
Perceeloppervlakte 152 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.