9.6

Verkocht onder voorbehoud
Lisse – Westerdreef 57

Westerdreef 57

2161 GP

LISSE

€ 485.000,-
k.k.

Ontdek het gemak en de charme van deze stijlvol afgewerkte royale hoekwoning! Deze woning ligt in het bruisende hart van de Bollenstreek, en heeft vier slaapkamers, twee ruime woon/eetkamers, terras, en een inpandige berging (voorheen garage). Desgewenst is het huis geschikt voor dubbele bewoning, maar de ruimte biedt ook alternatieve mogelijkheden. Een korte wandeling brengt u naar de levendige winkelstraat en sfeervolle eetgelegenheden. Voor natuurliefhebbers: bos, zee en duin liggen op slechts 10 minuten rijden en de grotere steden zijn ook vlot bereikbaar. De uitstekende isolatie garandeert lage energiekosten en een rustige woonsfeer.

Evt. zelfstandig appartement op begane grond:
Een uniek kenmerk van deze woning is de begane grond. Deze is perfect ingericht om te functioneren als een zelfstandig appartement. Denk bijvoorbeeld aan het comfort en de privacy voor een thuiswonend kind dat zijn eigen ruimte wil, of voor een inwonende ouder die toch een eigen plekje nodig heeft. De ruimte is voorzien van vloerverwarming (bijverwarming) en heeft een eigen keuken. Aansluitend vind je een slaap- of werkkamer, een technische ruimte met een CV ketel en de recent vernieuwde WTW installatie uit 2020. Aan de achterzijde is een multifunctionele bergruimte gesitueerd die toegang biedt tot de inpandige berging (voorheen garage) en de badkamer. Deze berging beschikt over een elektrische deur en heeft nu een lengte van 3,51m. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet.

Eerste etage:
Op de eerste etage verwelkomt een licht overgoten woonkamer je, compleet met een open keuken (met keuken-eiland) aan de voorzijde. Aan de achterkant tref je een riant terras van circa 13 m2 op het zuidoosten. Deze gehele verdieping is modern, met stucwerk wanden en -plafond, een smaakvolle hout-optiek PVC vloer, voorzien van vloerverwarming en een keuken die niets te wensen overlaat met haar inbouwapparaten.

Tweede etage:
De tweede etage herbergt drie comfortabele slaapkamers (waarvan 1 slaapkamer met airco-installatie), een apart toilet en een ruime badkamer met douche, wastafel en ligbad.

Bijzonderheden:
– bouwjaar 2000 met energielabel A;
– hoekwoning gelegen in het dorpscentrum, nabij dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen;
– mogelijkheid tot dubbele bewoning;
– de begane grond en de eerste etage beschikken over vloerverwarming;
– 11 zonnepanelen voor een duurzame levensstijl;
– warmte TerugWin-installatie uit 2020;
– ruim en zonnig dakterras;
– ankerloze spouwmuren, dus eventueel geluid van buren zal je niet horen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Westerdreef 57
Postcode 2161 GP
Plaats LISSE
Koopprijs € 485.000,-
Bouwjaar 2000
Woonoppervlakte 155 m2
Perceeloppervlakte 94 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.