9.6

Lisse – Vuursteeglaan 16

Vuursteeglaan 16

2161 GE

LISSE

€ 895.000,-
k.k.

Ontdek de charme van deze 3-onder-1-kapwoning uit de jaren ’20, gelegen op een geliefde locatie. Met een perfecte mix van historische details en moderne voorzieningen, biedt deze woning een unieke leefomgeving die comfort en stijl combineert. De woning is een gemeentelijk monument en is de voormalige directeurswoning van het NV Elektriciteitsbedrijf Hillegom – Lisse – Sassenheim.

Indeling:
Bij binnenkomst word je verwelkomd door de elegante vestibule en gang, en ben je meteen onder de indruk van de ruimte en de authentieke glas-in-loodelementen die de vestibule, gang en de sfeervolle serre verfraaien. Deze tijdloze kenmerken voegen karakter en een vleugje geschiedenis toe aan de woning.

Via de gang is er toegang tot de kelder, de toiletruimte, de woonkamer en de uitgebouwde serre.
De uitgebouwde serre biedt ruimte aan de royale moderne woonkeuken aan de achterzijde van de woning. Deze serre heeft daarnaast ruimte voor een grote eettafel op een heerlijk lichte plek met een leuk uitzicht op de tuin en de omgeving. Het terras van de zijtuin is via de dubbele openslaande deuren prima te bereiken. De vloer van de serre is een antraciet Belgisch leisteen tegelvloer, verwarmd via vloerverwarming. De ruime keuken heeft witte lades en kastjes, contrasterend tegen het antraciet granieten aanrechtblad. De keuken is uitgerust met diverse hoogwaardige apparatuur, waaronder een zelfreinigende combi-oven, een stoomoven, nieuwe inductiekookplaat, een recente vaatwasser en een recente koel-vriescombinatie. De uitbouw heeft ook een vaste kast met de CV-ketel en aansluitingen t.b.v. wasapparatuur.

De woonkamer, een sfeervolle kamer-en-suite, heeft een visgraat eiken vloer, voorzien van band en bies. De originele glas-in-lood schuifdeuren, een prachtige erker met glas in lood en de marmeren schouw met gashaard versterken de klassieke uitstraling.

1e etage:
Een statige bordestrap leidt naar de overloop met separaat toilet. Drie ruime slaapkamers bieden veel leefruimte, een slaapkamer aan de voorzijde heeft grote vaste kasten. De nieuwe moderne badkamer (2021) heeft een breed wastafelmeubel, vrijstaand bad en moderne inloopdouche. De badkamer heeft een deur naar het dakterras en een deur naar de ouderslaapkamer.
Aparte ruimte met trap naar de tweede etage en vaste kast.

2e etage:
De tweede etage herbergt nog twee slaapkamers, waarvan één is voorzien van een dakkapel. De etage is voorzien van slimme opbergruimte onder andere achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
Deze woning is niet alleen een huis, maar een echt thuis met karakteristieke glas-in-loodaccenten, paneel deuren, kamer en suite met schuifdeuren, hoge plafonds, en een erker en vestibule met prachtige authentoieke details. Mis deze kans niet om te wonen in een stijlvolle mix van historie en modern comfort. In de royale tuin, met diverse zonneterrassen is gedurende de dag altijd zowel een plek in de zon alswel een plek in de schaduw te vinden.
De ruime berging (voormalige garage) meet ca. 4,0 bij 8 meter en heeft extra opslagruimte op het zoldertje.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door de unieke charme van dit prachtige 3-onder-1-kap monument uit de jaren 20.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Vuursteeglaan 16
Postcode 2161 GE
Plaats LISSE
Koopprijs € 895.000,-
Bouwjaar 1924
Woonoppervlakte 203 m2
Perceeloppervlakte 425 m2
Kamers 8
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.