9.6

Lisse – van der Veldstraat 46

van der Veldstraat 46

2161 ZG

LISSE

€ 369.000,-
k.k.

Ontdek de charme van deze gemoderniseerde tussenwoning, een superleuk huis in het hart van Lisse. Met het bruisende winkelcentrum op steenworp afstand en een eigentijds karakter, is dit de perfecte plek om thuis te komen. De woning, met recente moderniseringen waaronder de keuken en badkamer in 2016, biedt een heerlijke leefomgeving en een karakteristieke uitstraling.

Indeling:
Begane grond: Via de charmante dorpsstraatjes bereik je de entree van deze karakteristieke woning. Stap binnen in de hal met meterkast en garderobe, en betreed de woonkamer.

Deze lichte en gezellige woonkamer is voorzien van grote karakteristieke ramen met glas-in-lood panelen aan de voorzijde. Aan de achterzijde geniet je van het zicht op de moderne woonkeuken, die tevens af te scheiden is door een fraaie en-suite deur. De moderne keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en heeft een royaal werkeiland/bar. Vanuit hier kom je in de ruime berging onder de trap, waar ook de wasmachine-aansluitingen zijn. Aan de achterzijde van de woning vind je een gang met toegang tot de bovenverdieping, een apart toilet en de toegang tot de tuin met een vrijstaande stenen berging en een handige achterom.

Eerste verdieping: Via de overloop bereik je de moderne badkamer met douchecabine en wastafelmeubel. De ruime hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, terwijl de tweede slaapkamer aan de achterzijde ligt. In het midden van de woning bevindt zich een extra slaapkamer met dakvenster waar ook de CV-ketel (2014) is geplaatst.

Bijzonderheden:
•Bouwjaar: 1910
•Moderne groene tuin, 2019 opnieuw bestraat en ingericht.
•Toilet begane grond is 2019 vernieuwd.
•Vloer begane grond 2019 van verlijmd PVC in licht eiken profiel.
•Vloer eerste etage vernieuwd in 2019 (Vinyl met eiken profiel).
•Binnenverfwerk in 2019 en 2023 geheel gedaan.
•Buitenschilderwerk 2020 gedaan door schilder.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres van der Veldstraat 46
Postcode 2161 ZG
Plaats LISSE
Koopprijs € 369.000,-
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 91 m2
Perceeloppervlakte 91 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.