9.6

Lisse – Paulus Potterstraat 7

Paulus Potterstraat 7

2162 BS

LISSE

€ 450.000,-
k.k.

Geniet van ruim wonen in deze grote tussenwoning, gelegen op een kindvriendelijke en gewilde locatie nabij speelvoorzieningen, scholen, uitvalswegen en het winkelcentrum De Poelmarkt. Met een 182m2 groot perceel en een circa 17 meter diepe achtertuin, zul je volop van de buitenruimte kunnen genieten. Binnen beschikt de woning over een lichte doorzon-woonkamer, 3 ruime slaapkamers en een royale zolder-/hobbykamer. Moderniseer de woning naar jouw eigen stijl en creëer je ultieme droomhuis. Maak snel een afspraak en ontdek wat deze woning jou te bieden heeft!

Indeling
Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast, bergruimte onder de trap, toilet met fonteintje, lichte doorzon woon-/eetkamer met lamelparketvloer en open haard, nette dichte keuken met rvs aanrechtblad en diverse apparatuur, te weten: oven, gaskookplaat en afzuigkap en close in boiler. De keuken heeft witte onder- en bovenkastjes en een extra werkblad. Vanuit de keuken is er toegang tot de diepe achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met laminaatvloer, ruime slaapkamer aan voorzijde met laminaatvloer, vaste kasten en vaste wastafel. Nette badkamer met douchecabine, toilet en wastafel, royale achterslaapkamer met vaste kast en kleinere slaapkamer achter.

2e verdieping:
Ruime overloop met C.V. ketel (Vaillant ca. 2008), dakvenster en diverse bergruimten, ruime zolderslaapkamer met dakkapel, vaste kast en laminaatvloer.

Bijzonderheden:
• overal dubbel glas, 1e en 2e etage kunststof kozijnen, op 2e etage met HR ++ glas;
• bouwjaar woonhuis 1968;
• gerenoveerde trappen;
• royale woning op groot perceel met voortuin en ca. 17m diepe achtertuin;
• stenen berging en achterom in achtertuin;
• gelegen in ruim opgezette woonomgeving;
• centrale ligging nabij schoolvoorzieningen en winkelcentrum De Poelmarkt;
• in de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Paulus Potterstraat 7
Postcode 2162 BS
Plaats LISSE
Koopprijs € 450.000,-
Bouwjaar 1968
Woonoppervlakte 126 m2
Perceeloppervlakte 182 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.