9.6

Lisse – Hyacinthenstraat 23

Hyacinthenstraat 23

2161 XN

LISSE

€ 595.000,-
k.k.

Aan de Hyacintenstraat te Lisse vinden we deze unieke hoekwoning, heerlijk centraal gelegen nabij het centrum van Lisse en dankzij de grote aanbouw aan de achterzijde zeer ruim. Ondanks de royale aanbouw is er toch nog een ruime, fijne tuin. De ligging van de tuin zorgt ervoor dat er een groot deel van de dag van de zon genoten kan worden. Deze woning is perfect gesitueerd in de buurt van het winkelcentrum met de gezellige horeca op loopafstand, alsmede nabij uitvalswegen.

De begane grond mag dienst doen als woonruimte, detailhandel, ruimte voor aan-huis-gebonden beroepen of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten. De verdiepingen mogen alleen als woonruimte worden gebruikt.
Op dit moment is de woning ingericht als woonhuis en apart gastenverblijf.

Indeling
Begane grond:
Voortuin op het zuidwesten. Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, trapkast en toiletruimte met wandcloset. Lichte en royale woonkamer met grote raampartijen erker aan voorzijde en schuifpui naar de achtertuin. De nette keuken aan de achterzijde is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, oven en vaatwasmachine. De keuken loopt door richting de eetkamer in de aanbouw aan de achterzijde met lichtkoepel, tuindeur vloerverwarming en vaste kasten met aansluiting voor wasapparatuur. Eventueel is er een doorgang te maken naar het gastenverblijf.

1e etage:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, een 2e separaat toilet en de badkamer. Aan de voorzijde van de verdieping een royale slaapkamer en een 2e slaapkamer. De 3e grote slaapkamer ligt aan de achterzijde. De geheel betegelde badkamer ligt ook aan de achterzijde en is voorzien van een badkamermeubel, ligbad met douchewand en eventueel een aansluiting voor de wasmachine en droger.

2e etage:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een bergruimte. De berging ligt aan de voorzijde van de verdieping, de 4e slaapkamer ligt aan de achterzijde. Deze 4e slaapkamer heeft een dakkapel, toegang tot een vaste kast met de cv-installatie (Vaillant ecoTECplus 2021) en bergruimte achter de knieschotten. De 5e slaapkamer loopt over de lengte van de verdieping en heeft aan de voorzijde een groot Velux dakraam, aan de achterzijde een dakkapel, een eigen wastafel, toegang tot een ruime berging en extra bergruimte achter de knieschotten.

Indeling gastenverblijf achter de woning.
Begane grond gastenverblijf:
Kleine voortuin, entree, woonkamer, kleine keuken met combimagnetron/oven, 2 pits elektrische kookplaat, koelkast, afzuigkap met recirculatie, inbouwkast en meterkast.
Badkamer met douchecabine, wandcloset, badkamermeubel en elektrische verwarming. Het gastenverblijf heeft een eigen cv-ketel (Intergas Hre uit 2015) en eigen mechanische ventilatie systeem. Begane grond gastenverblijf heeft vloerverwarming. Het gastenverblijf is geïsoleerd: dakisolatie, HR-glas en deels gevelisolatie.

1e verdieping gastenverblijf:
Overloop, bergruimte aan voor- en achterzijde, slaapkamer met Velux dakraam en een extra ruimte achter de slaapkamer.

Bijzonderheden:
• Meubels en interieur woonhuis en gastenverblijf is eventueel (grotendeels) ter overname;
• Woonhuis heeft spouwmuurisolatie, zoldervloer isolatie, deels hr++ deels HR en deels gewoon dubbel glas.
• In totaal 6 slaapkamers;
• Ligging nabij het centrum;
• Bestemming woonruimte met functieaanduiding detailhandel. Woning met diverse alternatieve mogelijkheden. De begane grond doet mag dienst doen als woonruimte, detailhandel of aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten. De verdiepingen van de woning mogen alleen als woonruimte worden gebruikt.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Hyacinthenstraat 23
Postcode 2161 XN
Plaats LISSE
Koopprijs € 595.000,-
Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 207 m2
Perceeloppervlakte 250 m2
Kamers 8
Slaapkamers 6
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.