9.6

Lisse – Heereweg 185K

Heereweg 185K

2161 BD

LISSE

€ 400.000,-
k.k.

Modern appartement met eigen parkeerplaats in het centrum van Lisse!

Gelegen in het hart van het sfeervolle dorp, direct bij het charmante dorpsplein ‘Het Vierkant’, vindt u dit instapklare 3-kamerappartement met frans balkon. Dit appartement, dat zich kenmerkt door zijn uitstekende onderhoud, beschikt over een lift, een gedeelde fietsenstalling en een privé parkeerplaats in het afgesloten parkeergebied achter het gebouw. De afwerking is smaakvol en met zorg gekozen materialen uitgevoerd, met onder meer een ruime woonkamer met een luxe open keuken, een moderne badkamer, kwalitatief sanitair en twee slaapkamers van een goed formaat.

Het appartementencomplex ‘De Heerehof’, een kleinschalig en uitstekend bijgehouden gebouw, omvat 26 woningen en werd in 2015 als nieuwbouwproject opgeleverd. Het complex biedt een afgesloten centrale entree, inclusief postbussen, een deurbelpaneel met intercom, een trappenhuis en een lift. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op het terrein aan de achterkant.

Indeling:
Entree van het appartement, hal met garderobe en meterkast. Ruime en lichte woonkamer met openslaande deuren naar een Frans balkon en een prachtig ingerichte open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en kookeiland met spoelbak en gezellige eetbar. De totale oppervlakte van woonkamer en keuken is ongeveer 40 m². Vanuit de hal is toegang tot een bergruimte met de CV-installatie (AWB 2015) en aansluiting voor wasapparatuur, een apart toilet met fontein, een moderne volledig betegelde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, de hoofdslaapkamer en tweede slaapkamer. Het appartement is volledig voorzien van een stijlvolle, drempelvrije laminaatvloer (2020) met hoge plinten.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar appartementencomplex 2015;
– Statig en karakteristiek appartementencomplex;
– Ligging middenin het sfeervolle dorpscentrum;
– Leuk Frans balkon aan de straatzijde;
– Wandafwerkingen grotendeels uit 2020;
– Eigen parkeerplaats op achtergelegen parkeerterrein;
– Energiekosten € 125,- per maand (werkelijk verbruik is lager);
– VVE kosten € 240,34 per maand;
– De Vereniging van Eigenaren is financieel gezond;
– Volledig geïsoleerd, energielabel A.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Heereweg 185K
Postcode 2161 BD
Plaats LISSE
Koopprijs € 400.000,-
Bouwjaar 2015
Woonoppervlakte 80 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.