9.6

Leiderdorp – Roodborststraat 33

Roodborststraat 33

2352 HB

LEIDERDORP

€ 289.000,-
k.k.

Starters opgelet! Modern afgewerkt 2-kamer appartement met een royaal zonnig balkon op het zuidoosten en een rustgevend uitzicht op het groen! De woning is gelegen op de 1e woonlaag en beschikt over een eigen fietsenberging op de begane grond. Energielabel C!
De belangrijkste kenmerken van deze woning zijn de ruime woonkamer, het flinke balkon, comfortabele slaapkamer, veel kastruimte en de moderne keuken en badkamer.

Deze woning is instapklaar!

Uitstekende locatie:
o Het overdekte winkelcentrum “Winkelhof” met diverse supermarkten en meer dan 70 winkels ligt hemelsbreed op slechts 250 meter loopafstand;
o Winkelcentrum “Santhorst” is eveneens binnen 250 meter loopafstand te bereiken voor al je dagelijkse boodschappen;
o Het historische stadscentrum van Leiden ligt op ongeveer 15 minuten fietsafstand;
o Diverse bushaltes op loopafstand met uitstekende verbindingen via de buslijnen 2, 56 en 410;
o De snelweg A-4 is binnen 5 minuten met de auto te bereiken, waardoor Den Haag, Schiphol en Amsterdam gemakkelijk bereikbaar zijn;
o Gratis parkeren voor de deur;
o Vanuit de woonkamer heb je zicht op het park De Houtkamp, een groene oase met o.a. veel waterpartijen, natuurspeeltuin, kinderboerderij en een brasserie;
o Diverse medische faciliteiten, sportaccommodaties, woonboulevards en diverse scholen liggen alle in de directe nabijheid.

De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd en er wordt jaarlijks vergaderd. De servicekosten voor deze woning bedragen afgerond slechts € 159,- per maand. Naast de servicekosten betaal je ook een voorschotbijdrage van € 45,- per maand voor de verwarming.

Indeling van de woning:
Entree, ruime hal met schoenenkast, meterkast en aansluitend de gang met 2 vaste kasten. Ruime woonkamer aan de zonnige zuidoostzijde met fraaie laminaatvloer die drempelloos is aangelegd door het hele appartement. Opvallend zijn tevens de fraai gestuukte wanden en plafonds. Het balkon is over de volledige breedte van het appartement gesitueerd, hier zit je midden in het groen en heb je een uitzicht richting het park “De Houtkamp”. De halfopen hoekkeuken is modern uitgevoerd en voorzien van diverse apparatuur zoals een gaskookplaat en afzuigkap, koelkast met vriesvak, combimagnetron en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich tevens een praktisch nieuwe elektrische boiler en de wasmachineaansluiting, welke met een kleine ingreep tevens in de vaste kast in de hal aangesloten kan worden. De ruime slaapkamer van 4,32 x 2,77 meter bevindt zich aan de voorzijde en heeft een handige indeling waardoor u achter de deur een kastenwand over de volledige breedte kwijt kunt. De badkamer is fraai betegeld en voorzien van douche, toilet en modern wastafelmeubel met spiegel.

Oplevering van de woning is in overleg bespreekbaar, maar indien gewenst kan dat al vanaf september 2024.

Ben je geïnteresseerd in deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Roodborststraat 33
Postcode 2352 HB
Plaats LEIDERDORP
Koopprijs € 289.000,-
Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte 58 m2
Kamers 2
Slaapkamers 1
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.