9.6

Katwijk – Zuiderkruis 8

Zuiderkruis 8

2221 NV

KATWIJK

€ 569.000,-
k.k.

Instapklare, moderne en uitgebouwde eengezinswoning met een luxe wooncomfort op een geweldige kindvriendelijke locatie. Wie wil er nu niet wonen in een geheel gerenoveerde eengezinswoning in een kindvriendelijk woonhof op loopafstand van het strand? Dit is jouw kans om zorgeloos te wonen in een fantastisch en energiezuinig familiehuis met een luxe wooncomfort.

Dit voelt nu echt als thuis komen met een royale woonkamer met PVC-vloeren, openslaande deuren, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, moderne badkamer en drie grote slaapkamers (vier slaapkamers zijn mogelijk!).

Verrassend grote glazen achteruitbouw met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin met zonneterras, vijver en achterom.

Uitermate kindvriendelijke ligging in een ruim opgezette woonomgeving op loopafstand van winkels, scholen, de Boulevard en het strand.

De woning is vanaf 2009 geheel gerenoveerd en v.v. een moderne keuken, uitgebouwde woonkamer, moderne badkamer, gerenoveerde trappen, screens, geïmpregneerde en opnieuw gevoegde gevels. Oprit met oplaadpunt voor het parkeren van uw (elektrische)auto.

De begane grondvloer is extra geïsoleerd en in 2021 is het huis grotendeels v.v. nieuwe kunststof kozijnen met HR++glas. In 2020 zijn er zelfs 11 zonnepanelen geïnstalleerd met een eigen oplaadpunt voor uw auto op de oprit. Een energiezuinig woonhuis met energielabel A.

Indeling: Entree, hal, binnendoor toegang naar de schuur met aansluiting voor de wasmachine, modern vrij hangend toilet, fraaie royaal uitgebouwde woonkamer met PVC-vloer en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin, trapkast en moderne keuken met composiet aanrechtblad, apothekerskast en diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combimagnetron/oven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en close in boiler.
1e Etage: overloop, zeer grote ouderslaapkamer met laminaatvloer aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers), 2e slaapkamer met laminaatvloer en screen aan de voorzijde, moderne en licht betegelde badkamer met douchecabine, 2e vrij hangend toilet, wastafelmeubel en nieuwe handdoekenradiator.
2e Etage: overloop, goede 3e slaapkamer met laminaatvloer, bergruimte en 2 Veluxdakvensters, afsluitbare stookruimte met CV Nefit combiketel uit 2021, vlizotrap naar bevloerde bergvliering.

Buiten: oprit voor het parkeren van uw auto, aangebouwde schuur aan de voorzijde, openslaande deuren naar de zonnige achtertuin met zonneterras, vijver en achterom.

Bijzonderheden:
• Geheel gerenoveerde eengezinswoning met een modern wooncomfort;
• Grote aanbouw (grotendeels uitgevoerd in glas) met openslaande deuren;
• Moderne keuken en moderne badkamer;
• Kindvriendelijke ligging aan een woonhof;
• Gelegen op loopafstand van winkels, scholen en het strand;
• Extra vloerisolatie en nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas;
• Elf zonnepanelen (2020), oplaadpunt op de oprit en energielabel A.

Kortom een zeer fijne eengezinswoning voor een lange woonperiode. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een individuele bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Zuiderkruis 8
Postcode 2221 NV
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 569.000,-
Bouwjaar 1986
Woonoppervlakte 127 m2
Perceeloppervlakte 162 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.