9.6

Verkocht onder voorbehoud
Katwijk – Voorstraat 112

Voorstraat 112

2225 EV

KATWIJK

€ 579.000,-
k.k.

Top locatie in het directe centrum! Wie wil er nu niet wonen in een geheel gerenoveerde eengezinswoning in de karaktervolle groene Voorstraat 112? Dit is nu jouw kans om zorgeloos te wonen in een fantastisch familiehuis met een royaal uitgebouwde woonkeuken (2019) in de representatieve Voorstraat.

Dit voelt nu echt als thuis komen met een fraaie visgraat-parketvloer, authentieke schouw met open haard, glas in lood ramen op de begane grond en een uitgebouwde luxe woonkeuken met vloerverwarming en veel inbouwapparatuur.

Verrassend grote glazen achter-pui met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin v.v. grote terrastegels. Vanuit de authentieke woonkamer heb je door raampartijen vriendelijk en groenrijk uitzicht over de voorname Voorstraat.

Gewilde karaktervolle woonomgeving in het directe centrum, op loopafstand van alle winkels, scholen en het strand. Gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen en op fietsafstand van het centrum van Leiden, NS-station Leiden en het LUMC.

Deugdelijk onderhouden eengezinswoning met een praktisch wooncomfort. Fantastische woonkeuken met vloerverwarming, Het woonhuis is gedeeltelijk v.v. vloerisolatie en is geheel v.v. dubbel glas. Gunstig Energielabel C!

Indeling: entree, stijlvolle gang met plavuizenvloer, modern vrij hangend toilet, fraaie authentieke woonkamer met visgraat parketvloer, schouw met open haard, groenrijk uitzicht, uitgebouwde woonkeuken met vloerverwarming, een spoeleiland met vaatwasser (Siemens) en veel inbouwapparatuur w.o. Gaggenau kookplaat met ingebouwde afzuiging, Quooker, twee keer een combi-magnetron/oven (Siemens), grote koelkast (Siemens) en aparte grote vriezer (Siemens). Openslaande deuren naar de zonnige achtertuin met terras, stenen schuur en achterom.

1e Etage: overloop, grote ouderslaapkamer aan de achterzijde met deur naar een balkon, twee kinderslaapkamers aan de voorzijde, 3e kinderslaapkamer met dakkapel, moderne badkamer met inloopdouche, apart ligbad, dubbele wastafelmeubel en 2e vrij hangend toilet. Diverse garderobekasten blijven achter.

Vlizotrap naar zeer royale zolderberging met installatie van de mechanische ventilatie.

Buiten: riante glazen achterpui met openslaande deuren naar de achtertuin met zonneterras, vrijstaande stenen verwarmde schuur en achterom.

Bijzonderheden:
* Karaktervolle gerenoveerde eengezinswoning met 4 slaapkamers;
* Grote uitgebouwde luxe woonkeuken aan de achterzijde;
* Vloerverwarming in de woonkeuken;
* Fraaie authentieke woonkamer met schouw en open haard;
* Top locatie in het directe centrum;
* Op loopafstand van alle winkels, scholen en het strand;
* Op fietsafstand van Leiden en NS-station;
* Geheel v.v. dubbel glas en Energielabel C

Kortom een zeer sfeervolle eengezinswoning voor een lange woonperiode. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een individuele bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Voorstraat 112
Postcode 2225 EV
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 579.000,-
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 114 m2
Perceeloppervlakte 118 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.