9.6

Katwijk – Sijp 7

Sijp 7

2223 BX

KATWIJK

€ 1.075.000,-
k.k.

Direct aan het vaarwater en 195 m² pure luxe!! Royale 2-onder-1 kapwoning met inpandige garage, oprit en fraai aangelegde zonnige tuin met jacuzzi en aanlegsteiger voor een sloep! De woning is gebouwd in 2005, uitstekend geïsoleerd, voorzien van 8 kamers en is gelegen op een perceel grond van 345 m² in de kleinschalige, geliefde villawijk ‘De Blekerij”.

Bijzonderheden:
0 De moderne toiletten en zeer luxe badkamer zijn vernieuwd in 2022;
0 De luxe keuken, het vaste kantoormeubilair en de fraaie doorloopkast ouderslaapkamer zijn vervaardigt door meubelmakerij Kuivenhoven;
0 Digisoft waterontharder, krachtstroom en glasvezelaansluiting aanwezig;
0 Meerdere airco’s uit 2019 (woonkamer en 3 slaapkamers);
0 De woning is voorzien van moderne pvc-vloeren, glad gestuukte wanden en fraai gestuukte plafonds;
0 Modern aangelegde tuin met veel privacy, elektrisch zonnescherm, beregeningssyteem, buitendouche met warm en koud water en moderne corten stalen tuinhaard.

Indeling: entree, hal met garderobe en fraai betegeld, modern toilet met fonteintje. De garage is binnendoor bereikbaar en v.v. elektrische op afstand bedienbare garagedeuropener, kasten, waterontharder en aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de hal 2 openslaande deuren naar de zeer royale, uitgebouwde woonkamer met pvc vloer in visgraat motief met bies en v.v. vloerverwarming, glad gestuukte wanden, airco en een fraai glad gestuukt plafond met joodse plint. Via de woonkamer heb je toegang tot het naastgelegen kantoor met fraaie wandkast en vast bureau, welke zijn vervaardigt door meubelmakerij Kuivenhoven.
De luxe keuken aan de voorzijde bestaat uit 2 delen. Zo is er een kastenwand met koffiecorner en koel-/vriescombinatie aan de ene zijde en een hoekopstelling met Falcon gasfornuis (5-pits, 2 ovens en grill), afzuigkap en vaatwasser aan de andere zijde. Door de huidige keukenopstelling en de royale eethoek heb je hier het gevoel van een woonkeuken! Via de openslaande deuren aan de voor- en achterzijde bereik je de modern aangelegde tuin, waarbij je aan de voorzijde besloten en met veel privacy van de zon kunt genieten. Zijtuin met jacuzzi (kan desgewenst achter blijven) en buitendouche met warm en koud water. Achtertuin met vlonder en aanlegsteiger voor een sloep aan het water en een besloten hoek met groot terras en een gezellige buitenhaard. Vanaf de achterzijde heb je een prachtig uitzicht over het water en de aansluitende villa’s op de achtergrond. Dit is genieten!

1e Etage met pvc vloer, fraaie binnendeuren en glad stucwerk op de wanden en plafonds. Ruime overloop met separaat, modern vrijhangend toilet. Royale ouderslaapkamer aan de achterzijde v.v. airco en luxe doorloopkast, eveneens vervaardigt door Kuivenhoven. De ensuite badkamer is zeer luxe uitgevoerd, dit moet je echt van dichtbij zien! Er is een ruime inloopdouche met infrarood sunshower, ingebouwde regendouche en fraaie brons kleurige ingebouwde kranen. Ergonomisch cleopatra ligbad voor 2 personen, vloerverwarming, designradiator, handdoekenradiator en groot wastafelmeubel met dubbele waskom, scheerspiegel en een moderne grote ronde spiegel met verlichting. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met op maat gemaakt bed (vast) met lades en wandmeubel. Nog een ruime slaapkamer boven de garage met veel lichtinval van 2 kanten en toegang tot het dakterras met uitzicht over de waterpartij.

Vaste trap naar de zolderetage met keurige vloerbedekking (2019), glad stucwerk op de wanden, schuine kanten van het dak en de plafonds. Er is een overloop met Velux dakraam en een berging met de c.v.-ketel (Integas HR, CW-6 uit 2005) en mechanische ventilatie. Slaapkamer aan de linkerzijde met dakkapel, Velux dakraam en airco. Slaapkamer aan de rechterzijde met Velux dakraam, airco en toegang tot nog een slaapkamer v.v. Velux dakraam.

Deze fraaie 2-onder-1 kapwoning is tot in de puntjes, keurig afgewerkt en biedt heel veel ruimte en comfort. Echt een huis om direct van te kunnen genieten! De woning is beschikbaar omstreeks november 2024.

Interesse? Wij maken graag een bezichtigingsafspraak voor een uitgebreide rondleiding ter plaatse!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Sijp 7
Postcode 2223 BX
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 1.075.000,-
Bouwjaar 2005
Woonoppervlakte 196 m2
Perceeloppervlakte 345 m2
Kamers 8
Slaapkamers 6
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.