9.6

Katwijk – Schuitegatstraat 31

Schuitegatstraat 31

2225 MD

KATWIJK

€ 795.000,-
k.k.

Toplocatie, zeezicht en luxe!! Dat zijn de 3 sleutelwoorden voor dit keurig afgewerkte herenhuis!! De woning is voorzien van een zeer ruime doorzonwoonkamer met harmonicadeuren naar een flink zonneterras met uitzicht op zee. Een royale woonkeuken met luxe kookeiland! En op de 1e bouwlaag een hotel chique masterbedroom met ensuite badkamer en een royale inloopkast!

De woning is degelijk gebouwd in 2008, tot in de puntjes afgewerkt, uitstekend geïsoleerd en voorzien van energielabel A! Bij de woning hoort tevens het gebruik van een parkeerplaats in de naastgelegen parkeergarage!

Geniet van de natuur, de rust en het uitzicht op zee!! Maak een lange wandeling door het altijd prachtige duinwandelgebied. Het gezellige centrum van Katwijk aan Zee ligt op zo’n 5 minuten loopafstand en om de hoek staat een gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk, apotheek en nog veel meer gezondheidsvoorzieningen. Kortom, wonen op deze plek staat garant voor onbezorgd genieten!!

Indeling:
Entree, ruime hal met uitgebreide meterkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de ruime berging met waterontharder (2022), aansluiting voor wasapparatuur, opstelling c.v. combiketel (Intergas, 2008) en een deur naar buiten. Royale woonkeuken met vloerverwarming aan de achterzijde voorzien van een prachtig kookeiland, luxe apparatenwand en diverse inbouwapparatuur zoals quooker, koffiemachine, oven, vaatwasser, grote koelkast, 6-laden vriezer, 5-pits gas-op-glas kookplaat en afzuigkap. Tevens fraai is hier het grote Franse balkon met uitzicht op een duinachtig landschap met wandelpaden richting het strand.

1e Etage:
Royale doorzonwoonkamer met massief eikenhouten parketvloer, fraaie gashaard en aan de achterzijde luxe harmonicadeuren naar een royaal zonneterras met uitzicht op de duinen en de zee. Door het openen van de harmonicadeuren betrek je de woonkamer als geheel bij het zonneterras en kun je zowel binnen als buiten van de zon en een prachtig uitzicht genieten! Aan de voorzijde bevindt zich tevens een klein balkon, handig voor het doortochten van de gehele bovenverdieping. Desgewenst is het mogelijk om op deze etage een keukenblok of bijvoorbeeld een koffiecorner te maken, er zijn al diverse aansluitingen aanwezig.

Souterrain:
Overloop met complete wasruimte. Ruime slaapkamer (voorheen 2) aan de achterzijde met 2 deuren naar een beschut, in de duinen gelegen zonneterras. Vanuit de slaapkamer toegang tot de moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en handdoekradiator. Naast de badkamer staat tevens een luxe, op maat gemaakte make-up kast met veel bergruimte, spiegel en inbouwverlichting. Riante kleedkamer met aan 2 zijden op maat gemaakte, luxe kastenwanden (totaal 9 meter aan kastruimte).

Bijzonderheden:
• Alle wanden en plafonds zijn glad gestuukt;
• De woonkeuken is voorzien van grote plavuizen met vloerverwarming;
• De woonkamer is voorzien van fraaie eiken houten vloerdelen;
• De slaapetage is voorzien van een massieve (gerookt bamboe) parketvloer;
• Gelegen op eeuwigdurend erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot 6 juli 2057.
• Maandelijkse bijdrage voor de parkeerplaats bedraagt: € 50,75
• De jaarlijkse bijdrage voor het groenonderhoud bedraagt € 276,82.
• Indien gewenst kunt u uw auto tevens op straat parkeren met een parkeervergunning voor ca. € 75,- per jaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Schuitegatstraat 31
Postcode 2225 MD
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 795.000,-
Bouwjaar 2008
Woonoppervlakte 155 m2
Perceeloppervlakte 78 m2
Kamers 3
Slaapkamers 1
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.