9.6

Verkocht onder voorbehoud
Katwijk – Jan Tooropstraat 47

Jan Tooropstraat 47

2225 XS

KATWIJK

€ 695.000,-
k.k.

Zeer royale (184 m²), half vrijstaande woning met een inpandige garage (8,51 x 3,37 meter) en een flinke zonnige besloten achterplaats (ca. 40 m²), pal op het zuidwesten!! De woning beschikt over maar liefst 8 kamers, een ruime woonkamer (36 m²) en een aparte, moderne woonkeuken (14 m²). De woning heeft een gunstige ligging in het centrum, op loopafstand van het strand, het gezellige winkelcentrum en verschillende supermarkten. Ben je een liefhebber van het strand, hou je er van om te zonnen in de luwte op je eigen besloten plaats, of zoek je gewoon een heel groot huis met veel bergruimte, dan ben je hier aan het juiste adres!! Mis deze kans niet, maak van deze prachtige woning jouw nieuwe thuis!

Indeling, entree in het midden van de woning, hal met gemoderniseerde meterkast (12 groepen) en een gang met garderobekast onder de trap en toilet. Ruime doorzonwoonkamer van ca. 36 m² met eikenhouten parketvloer en glad gestuukt plafond. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, v.v. ruime woonkeuken met vloerverwarming, wasmachineaansluiting ter plaatse van de achterdeur en een berging met c.v.-ketel. De moderne hoekkeuken is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, combimagnetron en een grote koelkast. De grote garage is via de gang, binnendoor te bereiken en is voorzien van een elektrische, op afstand bedienbare overheaddeur, verwarming, water en elektra.

1e verdieping: zeer ruime overloop met vaste kast en maar liefst 5 slaapkamers. Volledig betegelde badkamer met 2e toilet, ligbad, wastafel en designradiator. De twee grootste slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en er zijn 3 gelijkwaardige slaapkamers aan de achterzijde waarvan 1 met toegang tot het royale zonnige dakterras. Vaste trap naar de zolderetage met veel bergruimte onder de knieschotten. Er is een overloop met zijraam, een kamer met Velux dakraam en een doorloop naar een ruime slaapkamer met Velux dakraam en vaste kasten.

Bijzonderheden:
0 Buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2021;
0 Nieuwe groepenkast geplaatst in 2012;
0 Centraal verwarmd d.m.v. Nefit hoogrendement c.v.-ketel welke jaarlijks goed is onderhouden en rondom v.v. dubbel glas;
0 Parkeren doe je met gemak in de aanwezige garage en het desgewenst mogelijk om een 2de bewonersvergunning aan te vragen bij de Gemeente Katwijk, kosten € 75,- per jaar (2024);

Oplevering in overleg, maar het liefst omstreeks eind augustus/ begin september 2024.

Zo’n groot huis, met flinke garage en zonnige achtertuin komt niet snel opnieuw voorbij!

Wij laten de woning graag aan u zien, maak hiervoor een afspraak voor een individuele bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Jan Tooropstraat 47
Postcode 2225 XS
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 695.000,-
Bouwjaar 1925
Woonoppervlakte 184 m2
Perceeloppervlakte 164 m2
Kamers 8
Slaapkamers 7
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.