9.6

Katwijk – Heggerank 17

Heggerank 17

2224 GV

KATWIJK

€ 589.500,-
k.k.

Buitengewoon luxe! Aan de achterzijde uitgebouwde, fraai afgewerkte eindwoning met keurig verzorgde voor- en gunstig gelegen zonnige achtertuin! De woning is gelegen op circa 157 m² eigen grond, in de kindvriendelijke woonwijk “De Zanderij” en op steenworp afstand van de entree van het prachtige duinwandelgebied. De woning is v.v. een zeer luxe, chef waardige Kuivenhoven keuken, moderne badkamer uit 2016, fraai stucwerk, rolluiken en is volledig beveiligd met camerabeveiliging en alarmsysteem.

Indeling: entree, ruime hal met meterkast (incl. krachtstroom, 3 fasen aansluiting, 7 groepen, glasvezelaansluiting en beveiligingsapparatuur), fraai betegeld modern vrijhangend toilet met fonteintje. Royale, 2,40 meter uitgebouwde woonkamer met massief eiken vloer en vloerverwarming, glad stucwerk (wand en plafond), trapkast met handige kast in kast systeem en o.a. een schuifpui naar de zonnige achtertuin met zonwering, schuur en achterom.

De massief eiken en gespoten keuken is handgemaakt door Kuivenhoven en v.v. composieten aanrechtblad, koffiecorner, fraaie afzuigschouw en diverse apparatuur zoals een 6-pits “Boretti” gasfornuis met gietijzeren pannendragers, XL-bakoven met draaispit voor bijvoorbeeld rollades en gevogelte, losse teppanyaki grillplaat en een warmhoudlade. Verder is de keuken uitgerust met een praktisch ongebruikte Siemens stoomoven, Miele vaatwasser met besteklade, Quooker combi+ en Liebherr koel-/vriescombinatie.

1e Etage met keurige laminaatvloer: overloop, ruime ouderslaapkamer met rolluik, fraai gestuukte wanden en daarnaast een kamer met rolluik welke is omgebouwd tot een prachtige luxe walk-in closet. Nog een prima slaapkamer aan de voorzijde, eveneens v.v. rolluik. Modern betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche met rainshower, fraai wastafelmeubel, 2e vrijhangend toilet, raampje voor de verse buitenlucht en glad gestuukt plafond met inbouwspots.

Zolderetage met groot dakkapel aan de achterzijde en keurig gestuukte wanden en plafonds: ruime overloop en separate waskamer met keukenblok voor de wasmachine en droger en een vaste kast met de c.v.-ketel (Nefit Trendline HR, bouwjaar 2015). Ruime slaapkamer over de lengte van het huis (2 mogelijk) met nette laminaatvloer en rolluiken voor en achter.

De woning is keurig onderhouden en in 2017 van binnen en in 2019 buitenom geschilderd.

Klinkt deze woning je als muziek in de oren? Maak een bezichtigingsafspraak ter plaatse en neem desgewenst je NVM-aankoopmakelaar mee.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Heggerank 17
Postcode 2224 GV
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 589.500,-
Bouwjaar 2003
Woonoppervlakte 138 m2
Perceeloppervlakte 157 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.