9.6

Katwijk – Hans van der Hoevenstraat 124

Hans van der Hoevenstraat 124

2225 PX

KATWIJK

€ 629.000,-
k.k.

Uniek penthouse in het directe centrum gelegen v.v. een groot zonnig dakterras met een fantastische aangebouwde serre of 2e woonkamer op de 6e etage met rondom schitterend weids uitzicht. Bij dit appartement behoren zelfs twee eigen parkeerplaatsen en een fietsenberging in de onder gelegen parkeergarage.

Het penthouse met rondom ramen geeft u werkelijk een groots gevoel van ruimte, vrijheid en een schitterend uitzicht over het centrum en de woonomgeving. De royale living met vele raampartijen, de sfeervolle gashaard en de extra uitgebouwde serre op het dakterras maken het thuisgevoel helemaal compleet. De ligging op de 6e etage (zonder bovenburen) en het grote dakterras bieden u dan ook volledige privacy.

Het appartement is gunstig gelegen in het directe centrum op loopafstand van alle winkels, het strand, de Boulevard het zwembad en de weekmarkt.

Bouwjaar 2004: Beveiligd entree met liftinstallatie brengen u naar een royale hal op de 6e etage waardoor u uw appartement met dakterras binnendoor kunt bereiken. Ook de twee bijbehorende parkeerplaatsen zijn met de lift binnendoor te bereiken.

Beveiligd en afgesloten entree op de begane grond.
Indeling op de 6e etage: Entree, gang, technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine/droger en de CV Nefit combiketel uit 2017, grote moderne badkamer met ligbad, aparte douchecabine en wastafelmeubel, apart licht betegeld vrij hangend toilet, zeer grote ouderslaapkamer met laminaatvloer, 2e slaap-/werkkamer met kastenwand en natuurlijk een fantastische living met een sfeervolle gashaard, een royale open keuken met natuurstenen aanrechtblad v.v. diverse inbouwapparatuur wo. koelkast, vaatwasser, oven inductiekookplaat, afzuigkap en een praktische bijkeuken. Tevens toegang naar de magnifieke serre met zonwering en het zonnige dakterras rondom het appartement.

Bijzonderheden:
• Uniek penthouse (6e etage) in het directe centrum;
• Royale woonkamer, sfeervolle gashaard plus aangebouwde serre;
• Rondom dubbel glas plus een magnifiek dakterras met schitterend uitzicht;
• Twee vaste parkeerplaatsen in de parkeergarage;
• Inpandige fietsenberging met elektra;
• Op loopafstand van alle winkels, strand en de Boulevard;
• Actieve V.v.E., servicekosten bedragen € 327,- per maand voor het appartement;
• servicekosten € 50,02 per parkeerplaats per maand;
• CV Nefit combiketel uit 2017; Energielabel B.

Kortom, een unieke kans om in een penthouse met een riant dakterras te wonen voor een lange woonperiode. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een individuele bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Hans van der Hoevenstraat 124
Postcode 2225 PX
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 629.000,-
Bouwjaar 2004
Woonoppervlakte 100 m2
Kamers 4
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.