9.6

Beschikbaar
Katwijk – Conradstraat 49

Conradstraat 49

2221 SG

KATWIJK

€ 459.500,-
k.k.

Pak je koffers en maak je klaar om te verhuizen! Deze recentelijk, prachtig gerenoveerde tussenwoning is een absolute blikvanger, compleet met een zonnige achtertuin op het zuidwesten!

Deze woning heeft in 2016 een volledige make-over ondergaan, waarbij alles tot in de puntjes is aangepakt. Gasleidingen, waterleidingen, c.v.-leidingen, elektra, geen enkel detail is aan het toeval overgelaten. Dankzij uitstekende isolatie, een douchepijp-WTW en HR beglazing geniet je hier van een buitengewoon laag energieverbruik (totaal slechts 740 m³ gas en 2000 kWh elektra). Van binnen is de woning voorzien van een moderne keuken, luxe badkamer, moderne vrijhangende toiletten en prachtige vloer-, wand- en plafondafwerkingen met glad gestuukte plafonds.

De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten en voorzien van een comfortabele veranda met aangebouwde fietsenberging. De berging is ook via de achterzijde bereikbaar. De veranda is voor verschillende doeleinden uitgevoerd met gas, water en elektra aansluitingen.

Indien gewenst kan de oplevering van deze woning al in begin juli plaatsvinden.

Indeling: Entree, hal met verdiepte trapkast en een zeer ruim, modern vrijhangend toilet met fonteintje en een uitgebreide, nieuwe meterkast. Ruime woonkamer aan de achterzijde met kunststof kozijnen (HR beglazing) en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. De moderne keuken aan de voorzijde is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken met vaste kast, wasmachine- en drogeraansluiting en de c.v.-ketel (Intergas HR, bouwjaar 2016).

1e etage: ruime overloop en een modern vrijhangend toilet met fonteintje. Ruime en luxe uitgevoerde badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, fraai wastafelmeubel met spiegelkast en designradiator. Ouderslaapkamer aan de voorzijde met moderne kastenwand en nog 2 prima slaapkamers aan de achterzijde, beiden voorzien van vaste kast en 1 met toegang tot het balkon (met nieuwe dakbedekking) aan de zuidwestzijde.

Vaste trap naar zolder met flinke slaapkamer, vaste kast, bergruimte onder de knieschotten en 2 dakramen.

Ben je op zoek naar een uitstekend geïsoleerde woning waar je echt zo in kunt? Dan staat hier jouw toekomstige thuis op je te wachten!

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en neem direct contact met ons op voor een bezichtigingsafspraak.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Conradstraat 49
Postcode 2221 SG
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 459.500,-
Bouwjaar 1964
Woonoppervlakte 113 m2
Perceeloppervlakte 105 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.