9.6

Katwijk – Boulevard 190

Boulevard 190

2225 HE

KATWIJK

€ 519.500,-
k.k.

Weids uitzicht op het strand en de zee! Hier zit je op de eerste rang en geniet je dagelijks van het ultieme vakantiegevoel!! Direct aan de Boulevard gelegen, 3-kamer TOPappartement met 2 balkons, een berging op de begane grond en een gezamenlijke fietsenstalling met 2 aangewezen plekken. Aan de achterzijde bevindt zich een groot parkeerterrein met ruime parkeergelegenheid.

Het appartementencomplex is gebouwd in 1996 en voorzien van een moderne liftinstallatie. De VvE is actief, professioneel beheerd en er is een flinke reserve voor het gebruikelijke onderhoud. Daarnaast heeft de VvE plannen om het gebouw te verduurzamen en buitenom weer een moderne uitstraling te geven. Het staat nog in de kinderschoenen, maar de eerste ontwerpen zijn al gemaakt. De servicekosten voor dit appartement bedragen slechts € 158,- per maand, exclusief een voorschot voor het water en verwarming ad. € 70,-

Qua locatie zit je hier uitstekend. Gezondheidsvoorzieningen zoals huisarts, apotheek, en fysiotherapeut bevinden zich om de hoek. Het winkelcentrum met diverse restaurants, supermarkten en een ruim winkelaanbod is op loopafstand. Het strand, met gezellige strandpaviljoens en een prachtig duinlandschap vol wandelroutes, ligt direct bij het complex. Dit is Katwijk op zijn best!

Indeling: Entree, ruime hal met videofoon en een inpandige berging met wasmachineaansluiting en een 150 liter elektrische boiler (bouwjaar 2014). Woonkamer met eiken parketvloer en zeer hoog, glad gestuukt plafond aan de zeezijde, open keuken met diverse inbouwapparatuur en toegang tot een balkon met elektrisch zonnescherm (2021) en een formidabel weids uitzicht op het strand en de zee. De zeer ruime ouderslaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en v.v. berging, moderne garderobekast en toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde met elektrisch zonnescherm (2022) en zowel uitzicht op de duinen als op zee. De moderne badkamer is eind 2023 volledig vernieuwd en helemaal volgens de laatste trends afgewerkt. Er is een ruime inloopdouche, modern vrijhangend toilet, een wastafelmeubel, designradiator, mechanische ventilatie en een Velux dakraampje voor de frisse buitenlucht. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping, momenteel in gebruik als slaap/studeerkamer, met een op maat gemaakte Finse sauna.

Geniet het hele jaar door van dit fantastische appartement op deze geweldige locatie! Oplevering in overleg, maar kan desgewenst op korte termijn.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Boulevard 190
Postcode 2225 HE
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 519.500,-
Bouwjaar 1996
Woonoppervlakte 82 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.