9.6

Katwijk – Boorsmastraat 1

Boorsmastraat 1

2225 KL

KATWIJK

€ 775.000,-
k.k.

Fantastisch karaktervol herenhuis met een grote garage/werkplaats (ca. 63 m² plus extra woonruimte van ca. 63 m²) met een grote zonnige achtertuin gelegen in het directe centrum van Katwijk. Het woonhuis is met vijf slaapkamers, aangebouwde serre en extra woonruimte boven de garage, zeer royaal van opzet en bijzonder geschikt voor een groot gezin.

Nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur is in 2020 geplaatst. Geheel nieuw, verhoogd en geïsoleerd dak is in 2005 geplaatst waardoor de 2e etage is voorzien van extra slaapkamers. Tevens nieuw en geïsoleerd dak geplaatst op de bovenwoning van de werkplaats. Op dit dak zijn maar liefst 22 zonnepanelen geïnstalleerd. Hierdoor een gunstig energieverbruik met energielabel B.

Opvallend is de grote verwarmde werkplaats en/of hobbyschuur (ca. 63 m²) met elektrische garagedeur, keukenblok en dubbel glas ramen aan de tuinzijde. Voor diverse doeleinden te gebruiken. Geschikt voor atelier-, hobby-, werk-, of opslagruimte aan huis. Of voor het stallen van uw oldtimers en/of motoren.

Boven de garage is een extra woonruimte (ca. 63 m²) gecreëerd. Deze woonruimte is volledig ingericht en is v.v. een royale woonkamer, goed verzorgde keuken met koel-/vriescombinatie, vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap, licht betegelde badkamer met douchecabine, vrij hangend toilet, wastafelmeubel, twee slaapkamers, garderoberuimte en een bergruimte. Centrale verwarming middels een CV Vaillant combiketel is aanwezig. Dak is in 2005 vernieuwd en volledig geïsoleerd. Goed te gebruiken voor thuiswonende kinderen of een extra hobbyruimte.

Geweldige locatie in het directe centrum en in een rustige woonomgeving. Op loopafstand van winkels, scholen, de Boulevard en het strand.

Bouwjaar 1929; gelegen in het directe centrum op 227 m² eigen grond. Hele fijne afgesloten achtertuin met serre, zonneterras, diverse fruitbomen, druivenrank en een grote werkplaats met een bovenwoning. Deze achtertuin is op het zuid/westen gelegen waardoor u hier de gehele dag optimaal van de zon kunt genieten.

Indeling: Entree, hal met originele granitovloer, trapkast, verzorgd toilet, royale woonkamer met PVC-vloer v.v. vloerverwarming, openslaande deuren naar een serre/veranda, nieuwe grenen keuken (2020) met PVC-vloer v.v. vloerverwarming en diverse inbouwapparatuur wo. koelkast, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuiginstallatie en quooker, toegang naar bijkeuken met CV Remeha combiketel uit 2017.
1e Etage: overloop, grote ouderslaapkamer aan de achterzijde v.v. een inloop garderobekast en rolluiken, twee goed formaat (kinder)slaapkamers aan de voorzijde, nette badkamer met ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel. Alle slaapkamers zijn v.v. een laminaatvloer en dubbel glas.
2e Etage: overloop, diverse bergruimtes en twee goede kinderslaapkamers v.v. dakvensters en bergruimte. Nieuw verhoogd en geïsoleerd dak geplaatst.

De garage en/of hobbyschuur heeft een oppervlakte van ca. 63 m² en is v.v. een elektrische garagedeur, keukenblok en eigen CV installatie middels een Vaillant combiketel.

Bijzonderheden:
• Verrassend groot herenhuis met 5 slaapkamers;
• Begane grond is v.v. PVC-vloer met vloerverwarming;
• Nieuwe keuken v.v. inbouwapparatuur uit 2020;
• Grote verwarmde garage/werkplaats van ca. 63 m²;
• Volledig ingerichte woonruimte (ca. 63 m²) met keuken en badkamer boven de garage;
• Opvallend grote zonnige achtertuin met volop privacy;
• Gelegen op loopafstand van winkels, scholen, Boulevard en het strand;
• 22 zonnepanelen geïnstalleerd en nieuwe geïsoleerde daken (2005);
• Energielabel B; een energiezuinig woonhuis.

Kortom een bijzonder royaal herenhuis met een grote zonnige achtertuin en een verwarmde praktische hobby-, werkruimte of opslagruimte. Geschikt voor diverse doeleinden. Laat je verrassen en neem contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Boorsmastraat 1
Postcode 2225 KL
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 775.000,-
Bouwjaar 1929
Woonoppervlakte 189 m2
Perceeloppervlakte 227 m2
Kamers 9
Slaapkamers 7
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.