Verkocht
Voorhout – Spoorlaan 29

Spoorlaan 29

2215 KN

VOORHOUT

€ 345.000,-
k.k.

In het centrum van Voorhout staat deze ruime eengezinswoning met zonnige achtertuin op het westen. De woning ligt op loopafstand van de dorpskern met winkels, scholen en openbaar vervoer (NS-station en diverse bushaltes). NS-station is direct tegenover het woonhuis aanwezig. Ideaal als u in het centrum van Leiden (LUMC), Den Haag of Haarlem werkt!

Bouwjaar ca. 1974; gelegen op 120 m2 eigen grond met een stenen fietsenberging aan voorzijde en een gunstig gelegen achtertuin op het zuid-westen. Hier kunt u de gehele dag optimaal van de zon genieten!

Deze eengezinswoning is voor u al grotendeels leeg gehaald. Dit scheelt u weer aanzienlijk in (sloop)werkzaamheden en afvoerkosten! Het huis wordt geheel casco opgeleverd (zonder keuken, zonder toilet en zonder badkamer). Deze eengezinswoning is met een woonoppervlakte van ca. 112 m2 en 4 grote slaapkamers opvallend royaal van opzet maar dient inwendig geheel te worden opgebouwd. Daarom zeer geschikt om uw eigen woonstijl te creëren voor een fijne en lange woonperiode.

Centrale verwarming middels CV Vaillant combiketel en dubbel glas is in deze woning aanwezig.

Indeling: Entree, hal, meterkast, toiletruimte, naar eigen smaak in te richten keukenruimte, praktische trapkast, doorgang naar tuingerichte woonkamer met fraai lichtinval door de grote raampartij en toegang tot de zonnige achtertuin op het westen.
1e Etage: Overloop, naar eigen smaak in te richten badkamer (mogelijkheid voor douche, 2e toilet en wastafel), twee goed formaat kinderslaapkamers aan de achterzijde van de woning, ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn v.v. dubbel glas.
2e Etage: Voorzolder, bergruimte, opstelling van de C.V. combiketel (Vaillant, geplaatst in 2007), grote 4e slaapkamer met Velux dakvenster en inbouwkast. Hele goede mogelijkheid om met een extra dakkapel hier een fantastische (zolder)slaapkamer te maken.

Buiten: Voortuin met stenen schuur en ca. 9,5 meter zonnige achtertuin met zonneterras v.v. zonnescherm.

Bijzonderheden:
* Snelle oplevering;
* Royale eengezinswoning (ca. 112 m2) in het centrum van Voorhout;
* Casco oplevering; zodat u uw eigen woonstijl kunt creëren!;
* Ideale ligging t.o.v. het NS-station voor treinreizigers (Leiden, Haarlem en Den Haag);
* Zonnige achtertuin op het zuid-westen;
* Vier ruime slaapkamers;
* Ouderdomsclausule, niet-bewoningsclausule, asbestclausule en zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
* In de akte van levering worden kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen en/of bijzondere verplichtingen opgenomen; Nader uit te werken door de projectnotaris;
* Projectnotaris Notariskantoor Boon te Lisse;
* Voorzien van Centrale verwarming, dubbel glas en energielabel C.

Kortom een royale eengezinswoning die zeer geschikt is om uw eigen woonstijl te creëren. Interesse? Maak vrijblijvend een individuele afspraak voor een bezichtiging.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Spoorlaan 29
Postcode 2215 KN
Plaats VOORHOUT
Koopprijs € 345.000,-
Bouwjaar 1974
Woonoppervlakte 112 m2
Perceeloppervlakte 120 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.