Verkocht
Voorhout – Leeuwerikenlaan 11

Leeuwerikenlaan 11

2215 NS

VOORHOUT

€ 525.000,-
k.k.

Ben je op zoek naar een heerlijk lichte, ruime en sfeervolle woning op een fantastische locatie in Voorhout? Zoek dan niet verder! Deze prachtige 2-onder-1-kapwoning is gelegen in een rustige straat nabij het Kievitspark en op steenworp afstand van het gezellige centrum van Voorhout. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, alsmede 3 slaapkamers en een 2e badkamer op de eerste etage biedt deze woning volop mogelijkheden.

De woning beschikt over een groot perceel, heeft een eigen oprit, een houten berging en een voor- zij- en royale achtertuin met achterom. De ligging is zeer rustig en toch maar op een paar honderd meter van het centrum van Voorhout. Station en uitvalwegen zijn eveneens nabij.

Begane grond:
Bij binnenkomst tref je een hal met groepenkast en toilet. De keuken is voorzien van diverse apparatuur en biedt toegang tot de uitbouw aan de achterzijde. Hier is een badkamer (met douche, toilet en grote wastafel, vloerverwarming en design radiator), vaste kast met aansluitingen voor de wasapparatuur en een slaapkamer gemaakt, en een extra serre-ruimte aansluitend aan de woonkamer. Hierdoor de woning ook goed geschikt is om alleen op de begane grond te bewonen.

Eerste etage:
Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en een nette badkamer met douche en wastafel. Apart toilet bereikbaar vanaf de overloop.

tweede etage:
De vlizotrap brengt je naar de bergvliering met opstelplaats voor de cv-ketel (Nefit) uit 2015.

Bijzonderheden:
• rustig gelegen 2-onder-1-kapwoning;
• grote tuin met eigen oprit;
• slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig;
• gunstige ligging t.o.v. centrum met alle voorzieningen.

Kortom, deze woning heeft alles wat je zoekt en meer! Aarzel niet en plan vandaag nog een bezichtiging. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige woning op een toplocatie!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Leeuwerikenlaan 11
Postcode 2215 NS
Plaats VOORHOUT
Koopprijs € 525.000,-
Bouwjaar 1951
Woonoppervlakte 123 m2
Perceeloppervlakte 287 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.