9.6

Voorhout – Kruidenschans 141

Kruidenschans 141

2215 TT

VOORHOUT

€ 445.000,-
k.k.

Voorhout opgelet!! Modern afgewerkte, ruime eengezinswoning met fraaie voor- en zeer zonnige, circa 15 meter diepe achtertuin aan het water!! Energielabel B. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum Oosthoutplein met een supermarkt, diverse winkels, eetgelegenheden en gezondheidsvoorzieningen. Het centrum van Voorhout, het NS station en diverse scholen bevinden zich binnen 750 meter van de woning.

Bijzonderheden:
0 De woning is degelijk gebouwd in 1989 en volledig geïsoleerd. Energielabel B!;
0 Hoogrendement c.v.-ketel uit 2023 en uitgebreide meterkast uit 2014;
0 De woonkamer is v.v. strak gestuukte wanden en een modern wandmeubel met een hele fraaie gashaard;
0 Moderne keuken met eetbar, composieten aanrechtblad en diverse apparatuur zoals een fraaie Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine, ingebouwde koffiemachine, etc, etc.
0 Fraai betegelde voortuin met keramische tegels, luifel en verlichting. De aangebouwde fietsenberging is hoog en heeft extra bergruimte op de vliering;
0 De achtertuin is circa 15 meter diep en voorzien van diverse terrassen. Hier kun je van ’s ochtends vroeg tot halverwege de avond van de zon genieten;
0 De trappen zijn recentelijk opnieuw bekleed en de vloerbedekking op de 1e verdieping is in 2022 aangebracht.

Deze woning is echt een topper in dit segment! Oplevering vindt bij voorkeur plaats tussen 15 juni en 1 juli 2024.

Indeling: Entree, hal met meterkast en toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met trapkast, strak gestuukte wanden en een fraai wandmeubel met bergruimte, plaats voor de tv en een moderne gashaard. Echt, super gaaf en makkelijk te bedienen! De schuifpui naar de achtertuin is voorzien van een handige plissé hor en er is een elektrisch zonnescherm ter plaatse van de achtergevel. De moderne, zijdeglans witte keuken is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van Amerikaanse koelkast van Samsung met ijsblokjes machine, etc., gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koffiemachine en vaatwasser.

1e Etage voorzien van nieuwe, hoogpolige vloerbedekking (2022): overloop, ruime ouderslaapkamer met dakkapel en moderne kastenwand. Tweede ruime slaapkamer aan de voorzijde en een prima 3e slaapkamer aan de achterzijde, eveneens v.v. dakkapel. De in neutrale kleurstelling betegelde badkamer is heel erg ruim en biedt plaats voor een ligbad, douchecabine, groot wastafelmeubel en 2e toilet. Ook lekker is het zijraampje, waarmee je de badkamer kan voorzien van verse lucht!

Vaste trap naar de zolderetage v.v. Velux dakraam, c.v.-ketel (2023) en desgewenst kan de praktisch nieuwe wasmachine overgenomen worden.

Wil jij deze zomer van dit prachtige huis genieten? Bel ons snel voor een individuele bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Kruidenschans 141
Postcode 2215 TT
Plaats VOORHOUT
Koopprijs € 445.000,-
Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 110 m2
Perceeloppervlakte 156 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.