Verkocht
Valkenburg – Hoofdstraat 52

Hoofdstraat 52

2235 CH

VALKENBURG

€ 369.500,-
k.k.
In 2021 compleet gemoderniseerde tussenwoning met 3 slaapkamers, gezellige speelzolder en een heerlijk zonnige plaats op het zuidwesten! De woning is gelegen in hartje Valkenburg op loopafstand van winkels, scholen, gezondheidscentra en sportvoorzieningen! De woning is rondom v.v. dubbel glas, dakisolatie en wordt verwarmd d.m.v. een nieuwe HR c.v.-ketel uit 2022. Hier kun je echt zo in!! Indeling: Entree, gang met moderne meterkast. Woonkamer aan de voorzijde met gezellig uitzicht, prachtige eikenhouten vloer en handige trapkast. Moderne hoekkeuken uit 2021 aan de achterzijde v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koel-/vriescombinatie. Opvallend zijn hier de fraaie glad gestuukte wanden en plafond! Aansluitend in de uitbouw vind je het modern betegelde vrijhangend toilet (2021) en toegang tot de plaats. De ruime plaats aan de achterzijde is geheel betegeld, v.v. een achterom en is gesitueerd op het zonnige zuidwesten! De 1e etage is aan de achterzijde recht opgetrokken en v.v. kunststof kozijnen met houtnerfstructuur en draai-/kiepramen. De voorzijde is in 2021 voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en ingebouwde horren. Op de 1e verdieping vind je een ruime overloop met vaste kast. Ouderslaapkamer aan de achterzijde en 2 prima slaapkamers aan de voorzijde waarvan 1 voorzien van vaste kast. Slim ingedeelde, moderne badkamer met 2e vrijhangend toilet, duo ligbad met nisje voor de shampoo, fraaie ingebouwde kranen en moderne regendouche!! Keurig wastafelmeubel met 2 lades, ronde spiegel en designradiator. Prettig hier is het Velux dakraam, wat zorgt voor de nodige frisse lucht! Vaste trap naar de speelzolder met dakraam en daarachter een flinke berging met de c.v.-ketel (Intergas HR 2022). Méér woonruimte nodig? Kijk eens wat de buren gedaan hebben met een nokverhoging en een dakkapel, de mogelijkheden zijn er! Deze woning is over 9 maanden te betrekken per 1 juli 2023. Er bestaat een kans dat de oplevering iets eerder kan, echter hangt dat af van de oplevering van de nieuwe woning. Deze woning is echt het wachten waard!! Interesse? Bel ons op 071-4062010 voor een individuele bezichtiging te plaatse!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Hoofdstraat 52
Postcode 2235 CH
Plaats VALKENBURG
Koopprijs € 369.500,-
Bouwjaar 1904
Woonoppervlakte 80 m2
Perceeloppervlakte 65 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.