Verkocht
Valkenburg – Burgemeester Van der Reijdensingel 70

Burgemeester Van der Reijdensingel 70

2235 TT

VALKENBURG

€ 599.000,-
k.k.
Nagenoeg nieuwe en comfortabele eengezinswoning (uit 2011; woonoppervlakte ca. 130 m2) met 4 a 5 slaapkamers v.v. een luxe wooncomfort en een heerlijke zonnige achtertuin v.v. zonneterras. Het woonhuis heeft een fraaie uitstraling en beschikt naast 4 slaapkamers ook over een extra praktische kantoor-/werkkamer op de 2e etage. De woning is gelegen in de zeer gewilde woonwijk ’t Duyfrak! De nieuwe kindvriendelijke woonwijk ’t Duyfrak heeft een uitstekende centrale ligging ten opzichte van de dorpsweide met waterspeeltuin, brede school, voetbalvelden, tennisvereniging, fitness, supermarkt, bakker, de nieuwe brug naar Oegstgeest en de toekomstige Rijnlandroute. Binnen enkele fietsminuten bent u op het NS station Leiden Centraal of De Vink, het Valkenburgse meer of het strand in Katwijk. Goede ontsluiting via de A-44 en N-206 naar de diverse grote steden zoals Amsterdam en Den Haag. Kenmerkend is het comfortabele wooncomfort met een visgraatvloer v.v. vloerverwarming, een luxe moderne keuken, een strakke moderne badkamer, vloerverwarming in alle vier de slaapkamers en een extra hobby-/werkkamer op de 2e etage. Bouwjaar 2011; natuurlijk uitstekend geïsoleerd en v.v. vloer-, muur-, en dakisolatie en geheel v.v. dubbel glas. Gelegen op 116 m2 eigen grond grenzend aan kindvriendelijk pleintje aan de achterzijde. Indeling: entree, hal en modern vrij hangend toilet, tuingerichte woonkamer met fraaie visgraatvloer, strak gestuukte wanden en plafonds, trapkast, luxe open keuken v.v. inbouwapparatuur wo. vaatwasser, nieuwe koel-/vrieskombinatie (2022), combimagnetron/oven, gaskookplaat, close in boiler en ingebouwd koffiezetapparaat. 1e Etage: overloop, zeer ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte, 2 goed formaat kinderslaapkamers aan de achterzijde, modern badkamer met vloerverwarming, ligbad, douche, 2e vrij hangend toilet, dubbele waskom in wastafelmeubel en mechanische ventilatie. 2e Etage: vaste trap naar de zeer royale zolderetage met grote hobby-/werkkamer aan achterzijde v.v. dakvenster, ruime 4e slaapkamer met vloerverwarming aan de voorzijde. Vlizotrap naar bergvliering met verlichting. Buiten: voortuin, zonnig gelegen achtertuin op het zuidoosten met zonneterras en vrijstaande berging. Bijzonderheden: • Nagenoeg nieuwe eengezinswoning (2011); • Luxe wooncomfort, luxe keuken en luxe badkamer; • Vloerverwarming op de begane grond, 1e en 2e etage; • Vierde slaapkamer en kantoor-/werkkamer op de 2e etage; • Uitstekende ligging t.o.v. A-44, uitvalswegen en NS-station; • Uitstekend geïsoleerd en v.v. energielabel A. Royaal, comfortabel en energiezuinig wonen, dat zijn de sleutelwoorden voor deze fraaie woning gelegen in een moderne en kindvriendelijk woonomgeving op fietsafstand van Leiden en het NS-station. Kortom een royale moderne eengezinswoning op een gewilde locatie nabij het centrum van Leiden voor een lange woonperiode. Interesse? Maak vrijblijvend een individuele afspraak voor een bezichtiging.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Burgemeester Van der Reijdensingel 70
Postcode 2235 TT
Plaats VALKENBURG
Koopprijs € 599.000,-
Bouwjaar 2011
Woonoppervlakte 130 m2
Perceeloppervlakte 116 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.