Beschikbaar
Rijnsburg – Vinkenweg 40

Vinkenweg 40

2231 NS

RIJNSBURG

€ 849.500,-
k.k.
Op een rustige locatie gelegen, charmante vrijstaande villa met 6 kamers, ca. 200 m² woonoppervlak, 40 meter lange oprit en dat alles op een perceel eigen grond van maar liefst 1317 m²! Het centrum van Rijnsburg met supermarkten, winkels, scholen en gezondheidsvoorzieningen ligt hemelsbreed op slechts 1 KM afstand van de woning. De woning is rondom v.v. een fraai aangelegde tuin met veel groen en een royaal zonneterras op het zuidwesten! Doordat de woning wat verder van de weg af gelegen is, is er sprake van een diepe en brede voortuin wat een zeer ‘rijk aanzicht’ geeft. Indeling: entree, hal met garderobe, technische ruimte (voormalige badkamer) met waterontharder, aansluitingen wasapparatuur en de c.v.-ketel (Remeha Tzerra HR (2012). Ruim toilet met fonteintje. Zeer royale woonkamer (ca. 64 m²) v.v. plavuizenvloer met vloerverwarming en veel lichtinval rondom. De aanwezige speksteenkachel geeft een hele aangename stralingswarmte (infrarood) en heeft een enorm goed rendement. De warmte wordt opgeslagen in de spekstenen wanden en zal nog uren lang worden afgegeven nadat het vuur gedoofd is. De moderne eetkeuken met hardstenen aanrechtblad en Siemens apparatuur bevindt zich aan de achterzijde en geeft met zijn openslaande deuren toegang tot het zonneterras. De nette keuken is v.v. inductiekookplaat, combi-oven met stoomfunctie, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Twee slaapkamers op de begane grond, waarvan 1 v.v. wastafel en openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde. Hardhouten trap naar de 1e etage: ruime overloop met vaste kast en veel bergruimte onder de knieschotten. Drie ruime slaapkamers met bergruimte waarvan 2 met balkon. De badkamer is ruim van opzet door de aanwezigheid van het dakkapel en v.v. ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet. Doordat de achtertuin gelegen is op het zuidwesten, leef je vanaf de lente tot aan de herfst buiten. Met de vrije ligging van het door groen omgeven terras, vindt je hier de rust na een drukke werkdag. In het weekend ’s ochtends lekker ontbijten en ’s avonds met een wijntje gezellig borrelen. Het is genieten aan de Vinkenweg. Goed om te weten is dat de ontsluiting van het bedrijfsverkeer van de achtergelegen bedrijven geschiedt via de Bankijkerweg, waardoor de huidige eigenaren hiervan geen overlast ondervinden. Ervaar het zelf tijdens een bezichtiging ter plaatse. Aanvaarding in overleg, voorkeur verkoper gaat uit naar medio maart 2023. Interesse? Maak een bezichtigingsafspraak en neem desgewenst je NVM aankoopmakelaar mee!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Vinkenweg 40
Postcode 2231 NS
Plaats RIJNSBURG
Koopprijs € 849.500,-
Bouwjaar 1968
Woonoppervlakte 198 m2
Perceeloppervlakte 1317 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.