Verkocht
Rijnsburg – De Klok 363

De Klok 363

2231 DW

RIJNSBURG

€ 489.000,-
k.k.
Uitstekend gelegen, opvallend luxe/modern en zeer fraai afgewerkt royaal 4 kamer appartement (Ca. 98 m2) met meerdere deuren naar een groot balkon op het westen. Vanuit uw appartement op de 4e etage heeft u schitterend en ruim uitzicht over de woonomgeving richting de duinen. Gelegen in een nagenoeg nieuw en representatief appartementencomplex Bougainville met meerdere deuren naar zonnig balkon op het gunstige westen. U kunt hier optimaal van het uitzicht en de zon genieten. Bovendien is het gehele appartement v.v. zowel vloerverwarming als van vloerkoeling. Ideaal voor in de zomer! Het representatieve appartementencomplex met lift installatie is gebouwd in 2019 en is optimaal geïsoleerd. Bij dit complex behoort een eigen Wellness Centrum waarbij u onbeperkt gebruik kan maken van zwembad, fitnesscentrum en sauna. Uitstekende ligging op loopafstand van het directe winkelcentrum en gunstig gelegen ten opzichte van A-44, het NS-station en Bio-sciencepark. Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van Leiden CS, A-44 en het strand. Indeling: Afgesloten entree op de begane grond met representatieve hal met LIFT-installatie. Entree woning op de 4e etage: gang, twee goed formaat slaapkamers met laminaatvloeren, separaat modern vrij hangend toilet, geheel modern betegelde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en handdoeken-radiator, strak afgewerkte woonkamer met laminaatvloer en deur naar het grote balkon, een luxe moderne keuken (2019) met composiet aanrechtblad, v.v. diverse inbouwapparatuur (Siemens), wo. vaatwasser, koelkast, aparte vriezer, combimagnetron/oven, inductiekookplaat, kookplaat en afzuigkap, ouderslaapkamer met laminaatvloer plus toegang naar het balkon en technische ruimte met W.T.W installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger. Buiten: groot zonnig balkon, eigen fietsenberging v.v. stroom en mogelijkheid om een gunstig gelegen parkeerplaats te huren in de parkeergarage. De sterkte punten van dit moderne appartement: • Representatief nagenoeg nieuw appartementencomplex; • Zeer fraai afgewerkt 4 kamer appartement (3 slaapkamers); • Indien gewenst kan een zéér grote woonkamer worden gerealiseerd; • Appartement met vloerverwarming en met vloerkoeling; • Leaseovereenkomst warmtepomp incl. verbruik ca. € 255,- per maand • Luxe keuken met Siemens apparatuur en moderne badkamer; • Diverse deuren naar het royale balkon op het westen; • Onbeperkt gebruik maken van Wellnesscentrum, € 22,- per maand; • Mogelijkheid tot huren van eigen vaste parkeerplaats in parkeerkelder; • Actieve Vereniging van eigenaars, servicekosten bedragen € 153,- per maand; • Optimaal geïsoleerd en v.v. energielabel A. Kortom een bijzonder fijn, fraai afgewerkt en modern appartement op de 4e etage voor een lange woonperiode! Interesse gewekt? Bel ons voor een individuele bezichtiging op afspraak.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres De Klok 363
Postcode 2231 DW
Plaats RIJNSBURG
Koopprijs € 489.000,-
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 98 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.