9.6

Rijnsburg – Acaciapad 12

Acaciapad 12

2231 XR

RIJNSBURG

€ 495.000,-
k.k.

Onverwachts groot en uitgebouwd woonhuis met een modern wooncomfort, 3 grote slaapkamers en een perfect gelegen achtertuin met nieuwe Veranda plus zonneterras op het zuiden. Door de praktische indeling, de royale woonkamer met open haard, de moderne keuken, de moderne badkamer en de verrassend grote slaapkamers met extra kunststof dakkapel op de 2e etage, krijgt u een grote eengezinswoning voor een fijne woonperiode!

De woning ligt op een centrale en kindvriendelijke locatie in de wijk Frederiksoord tussen Leiden en Katwijk in. Gunstige kindvriendelijk ligging aan voetpad, nabij winkels, scholen en diverse uitvalswegen waaronder de A-44. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Leiden, het NS-station en het LUMC. Deze zijn gemakkelijk per fiets te bereiken.

Het woonhuis is goed onderhouden v.v. een nieuwe glazen veranda in de achtertuin, een uitgebouwde moderne keuken uit 2005, openslaande deuren alsmede een open haard op de begane grond, een vergrote ouderslaapkamer, een moderne badkamer, 12 zonnepanelen (2020) alsmede een extra dakkapel aan de voorzijde. De eengezinswoning is royaal van opzet, ca. 5,75 meter breed, is zowel uitgebouwd op de begane grond als op de eerste verdieping en is op een hoek gelegen.

Extra vloer-, muur-, dakisolatie aangebracht; tevens geheel v.v. dubbel glas en meerdere rolluiken zijn aanwezig bij de slaapkamers. Energielabel A; waardoor u lagere energiekosten heeft!

Indeling: entree, hal, verzorgd toilet, fantastisch grote woonkamer met laminaatvloer, sfeervolle open haard, uitgebouwde moderne woonkeuken met diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser, oven (2020), aparte magnetron, 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, Quooker en een nieuwe Amerikaanse koelkast (ter overname).

1e Etage: overloop, uitgebouwde ouderslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers), 2e grote slaapkamer, modern betegelde badkamer met inloopdouche, 2e vrij hangend toilet, dubbele wastafelmeubel en verwarmde spiegel. Alle slaapkamers zijn v.v. een moderne PVC-vloer, dubbel glas en rolluiken.

2e Etage: voorzolder met was-/stook bergruimte, bergruimte, CV Intergas combiketel, grote 3e slaapkamer met parketvloer, rechte achtergevel en dakkapel aan de voorzijde.

Buiten: voortuin met fietsenberging, kindvriendelijk gelegen achtertuin met nieuwe glazen veranda, stenen schuur en achterom.

Bijzonderheden:
Verrassend royale eengezinswoning met uitgebouwde keuken;
Zeer royale living met openslaande deuren en open haard;
Drie grote slaapkamers, recht opgetrokken achtergevel en dakkapel op de 2e etage;
Achtertuin is op het zuiden gelegen;
Nieuwe glazen veranda in de achtertuin;
Kindvriendelijke ligging nabij scholen en winkels;
Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen, het NS-station en LUMC;
Extra vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie;
In 2020 zijn er 12 zonnepanelen geplaatst;
Energielabel A.

Kortom een energiezuinige en grote eengezinswoning voor een lange woonperiode. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een individuele bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Acaciapad 12
Postcode 2231 XR
Plaats RIJNSBURG
Koopprijs € 495.000,-
Bouwjaar 1972
Woonoppervlakte 130 m2
Perceeloppervlakte 135 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.