Verkocht
Noordwijkerhout – Robijnslaan 44

Robijnslaan 44

2211 TH

NOORDWIJKERHOUT

€ 1.395.000,-
k.k.

Prachtige, goed onderhouden villa met een zee van ruimte in een groene perfect onderhouden tuin, gelegen tussen de bollenvelden van Noordwijkerhout. Op een riant perceel van ruim 3.000m² eigen grond met parkeergelegenheid voor zeker 6 auto’s.
Tevens behoort tot dit adres een bijgebouw dat kan dienen als royale garage, atelier, werkplaats, bedrijf aan huis of zelf te ontwikkelen tot volwaardig appartement of guesthouse.

Indeling:
Entree met links de garderobe, en rechts de meterkast en het toilet. De ruime vierkante hal geeft toegang tot meerdere vertrekken waaronder de woonkamer, de eetkeuken, bijkeuken en houten bordestrap naar de 1e verdieping.
De L-vormige woonkamer heeft 2 keer dubbele openslaande deuren naar de achtertuin (op het zuiden) en vele ramen rondom en is voorzien van gashaard, convector radiatoren, natuurlijke luchtventilatieroosters en inbouwspots. De royale woonkeuken is voorzien van een natuurstenen vloer (met vloerverwarming), inductiekookplaat en overige apparatuur. De bijkeuken is voorzien van aparte wasbak en wasmachine en droger aansluiting.

1e verdieping:
Ruime overloop, 1e (ouder)slaapkamer met toegang tot een inloopkast en de badkamer met daarin douche, toilet, bidet, en wastafelmeubel. Het royale ligbad kijkt uit op de bollenvelden.
Hiernaast zijn er nog 4 slaapkamers op deze verdieping en een extra slaapkamer/berging boven de voormalige garage.

2e verdieping:
Via de vlizotrap is er toegang tot een grote bergzolder met c.v.-ketel en een zee van ruimte, de berging is over de gehele lengte van de woning op stahoogte.

Tuin:
De perfect aangelegde tuin met fenomenaal uitzicht over de bollenvelden rondom de woning biedt u veel privacy. Deze is onder architectuur aangelegd en is met veel liefde onderhouden. De tuin is te bereiken via openslaande deuren in de woonkamer, de keuken maar ook vanuit de voormalige garage. Een glazen tuinhuis met rondom uitzicht (een heerlijke rustplek na een drukke werkdag). Er is een beregeningssysteem aanwezig door de gehele tuin.

Garage:
De grote aparte garage/opslagruimte die voorzien is van dubbel glas, spouwmuren, een boiler en eigen gas en wateraansluiting. Deze kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt aangezien deze 133m² groot is (circa 450m³). Reeds een eigen meterkast aanwezig.

Bijzonderheden:
• 5/6 slaapkamers aanwezig;
• Voormalige aangebouwde garage als kantoor of de 7e slaapkamer;
• Garage/ tuinhuis in de tuin van circa 133m² voor meerdere doeleinden te gebruiken.
• Toegangsdeur vrijstaande garage in de tuin heeft een elektrische deur welke toegankelijk is voor hoge voertuigen;
• Door de gehele woning dubbel glas met roedeverdeling in het glas;
• Prachtige aangelegde tuin rondom de woning v.v. beregeningssysteem;
• Vloer-, muur- en dakisolatie;
• Energielabel C;
• Mogelijkheden tot aanleggen warmtepomp en zonnepanelen reeds onderzocht en haalbaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Robijnslaan 44
Postcode 2211 TH
Plaats NOORDWIJKERHOUT
Koopprijs € 1.395.000,-
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 225 m2
Perceeloppervlakte 3000 m2
Kamers 9
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.