Beschikbaar
Noordwijkerhout – Annalaan 8

Annalaan 8

2212 AA

NOORDWIJKERHOUT

€ 2.100.000,-
k.k.
Riant wonen op een unieke locatie. Deze royale vrijstaande villa, gelegen in het schitterende landgoed ‘Sancta Maria’ staat garant voor alles wat wonen zo fijn kan maken. De zee aan leefruimte (350m²), strakke afwerking, riante tuin met veranda, grote garage en parkeergelegenheid op eigen terrein maken het plaatje absoluut compleet. Ontspannen kan uitstekend in de vrij gelegen tuin, grenzend aan waterpartij met fraaie beplanting, groot terras en sfeervolle veranda met 2 lichtkoepels. De tuin is voorzien van een robotmaaier. Het gras en de beplanting worden automatisch voorzien van water uit de sloot door een beregening installatie. Het perceel is bereikbaar middels een fraaie elektrische toegangspoort met afstandsbediening en camerabewaking. Het landgoed ‘Sancta Maria’ ligt tussen de duinen, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. Het 45 hectare tellende landgoed betreedt u middels een statige en klassieke toegangspoort en bestaat uit een diversiteit aan historische gebouwen, fraaie vrijstaande villa’s, veel groen en monumentale bomen. Indeling: Entree via bordestrap en fraaie toegangsdeuren. Hal met garderobe, meterkast, trapkast en toiletruimte met wandcloset, urinoir en fonteintje. Eetkamer met sfeervolle gashaard in fraaie schouw en openslaande deuren naar de veranda. Aansluitend de zithoek vanwaar middels schuifdeur toegang tot de royale woonkeuken. Deze is voorzien van een groot kook/spoeleiland met aansluitend eetbar voor meerdere personen. De allerhande inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat met inbouwafzuiging, XL vaatwasser, oven, combimagnetron, warmhoudlade, Quooker, wijnklimaat, grote koelkast en vriezer. Vanuit de keuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot de veranda en tuin. Vanuit de keuken tevens toegang tot de garage met elektrische overheaddeur en loopdeur naar de tuin. 1e verdieping: Grote overloop met vide. Royale masterbedroom met openslaande deuren naar Frans balkon, walk-in closet en aansluitend de badkamer met ligbad, inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel met 2 waskommen. Vanuit de walk-in closet een vlizotrap naar de ruime bergvliering met opstelling c.v. combiketel. Voorts 2e en 3e slaapkamer en 2e badkamer met inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel. Souterrain: Hal met toiletruimte, 2 (slaap)kamers aan de achterzijde en aan de voorzijde 3e kamer en 4e grote kamer met gezellige bar. Wasruimte voorzien van aansluiting voor wasapparatuur en spoelbak. Bijzonderheden: • Alarminstallatie en videobewaking; • Geheel voorzien van vloerverwarming, per ruimte regelbaar; • M.u.v. de masterbedroom geheel voorzien van PVC vloeren; • Garage en parkeergelegenheid voor 4 auto’s op eigen terrein; • Aan de voorzijde plantsoen met speeltoestellen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Annalaan 8
Postcode 2212 AA
Plaats NOORDWIJKERHOUT
Koopprijs € 2.100.000,-
Bouwjaar 2016
Woonoppervlakte 350 m2
Perceeloppervlakte 1238 m2
Kamers 8
Slaapkamers 7
Energielabel

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.