Verkocht
Noordwijk – Oude Zeeweg 16

Oude Zeeweg 16

2201 TB

NOORDWIJK

€ 1.295.000,-
k.k.

Op unieke en groene woonlocatie gelegen, charmante vrijstaande villa met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Deze royale villa is gesitueerd op een riant hoekperceel van 599 m2 aan de rand van de kleinschalige villawijk ‘Breloftpark’ en beschikt over een groene tuin rondom. De woning dient gemoderniseerd te worden, maar biedt volop ruimte en mogelijkheden om volledig naar eigen smaak in te delen en aan te passen aan de eisen van deze tijd. Het strand, de boulevard en het gezellige centrum van Noordwijk bevinden zich op korte loopafstand.

Noordwijk beschikt over een uitgestrekt zandstrand van 13 kilometer lang en wordt omzoomd door een gevarieerd landschap van bos, duinen en de bekende bollenvelden. Naast 2 golfclubs, hoogwaardige sportcomplexen en luxe wellnesscentra, vindt u in Noordwijk veel hippe strandtenten, restaurants en terrassen. Vanuit Noordwijk reist u in korte tijd naar steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, garderobe en toiletruimte. Ruime en lichte woonkamer met open haard en schuifpui naar de tuin. Dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, te weten: keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de wasruimte met trap naar de kelder en deur naar de aangebouwde garage met opstelling c.v. combiketel (Vaillant, 2014). Voorts 1e slaapkamer met wastafel en schuifpui aan de achterzijde.

1e verdieping:
Ruime overloop met vaste bergruimte en separate toiletruimte. 2e en 3e slaapkamer met dakkapel, ingebouwde kasten en wastafel. 4e royale (ouder)slaapkamer met dakkapel, ingebouwde kasten en wastafel. 5e slaapkamer met Velux dakraam, dakkapel, ingebouwde kasten en toegang tot de badkamer met douche, wastafel en ligbad. Op bordeshoogte van de trap naar de 1e verdieping bevindt zich de deur naar het dakterras.

2e verdieping:
Grote zolderruimte met hoge nok en voorzien van sauna, douche, wastafel, bergruimte en entresol.

Bijzonderheden:
• Vrijstaande villa op een hoekperceel van 599 m2;
• Aangebouwde stenen garage;
• Grotendeels voorzien van dubbel glas;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Oude Zeeweg 16
Postcode 2201 TB
Plaats NOORDWIJK
Koopprijs € 1.295.000,-
Bouwjaar 1937
Woonoppervlakte 220 m2
Perceeloppervlakte 599 m2
Kamers 7
Slaapkamers 6
Energielabel

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.