9.6

Verkocht
Noordwijk – Kapelleboslaan 51a

Kapelleboslaan 51a

2204 AJ

NOORDWIJK

€ 1.000.000,-
k.k.

Een unieke kans om uw droomhuis te bouwen in harmonie met de natuur!
Droomt u van een idyllische woonplek omringd door ongerepte natuur in het hart van de Randstad? Grijp dan nu uw kans! Deze exclusieve en unieke bouwkavel van 1.009m² is gelegen in een afgescheiden enclave binnen het prachtige Natura2000 gebied Kennemerland-Zuid, op slechts een steenworp afstand van de afslag naar Langeveld. Vanaf het kavel wandelt u zo naar het strand, omliggende bos en duinen. Of verken via het natuurgebied Langeveld de Amsterdamse Waterleidingduinen via De Zilk ingang, allen onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen. Op deze schitterende woonlocatie vindt u een overvloed aan bijzondere flora en fauna (waaronder damherten, reeën, de bosuil, buizerds en torenvalken). Dit is de plek waar liefhebbers van natuur, rust en ruimte hun hart kunnen ophalen.

Wat maakt deze kavel zo speciaal?
1. Ligging: in een afgescheiden enclave binnen het prachtige Natura2000 gebied Kennemerland-Zuid, nabij de Amsterdamse Waterleidingduinen, naast de Noordwijkse Golfclub. En in het bloeiseizoen kunt u genieten van de prachtige bollenvelden in uw directe omgeving, waaronder de Keukenhof. Maar ook het strand, het gezellige centrum van Noordwijk en de uitvalswegen naar de grote steden (Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag liggen elk op 30 autominuten rijden) bevinden zich op korte afstand. Net als Schiphol (op 25 autominuten) en diverse treinstations (op 30 fietsminuten).
2. Privacy: Deze kavel biedt u optimale privacy. Geniet van uw eigen stukje paradijs, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur.
3. Ongerepte natuur: Omringd door duinbossen, grijze duinen en ruigte, is dit de perfecte plek voor natuurliefhebbers. Verken prachtige wandelpaden, observeer zeldzame flora en fauna en adem de frisse, schone lucht in.
4. Uitbreidingsmogelijkheden met ZHL-gronden: Tevens heeft u de mogelijkheid om tot 2.230m² omliggende gronden van ZHL te huren op basis van een tuinhuurovereenkomst. Hiermee kunt u uw woonkavel uitbreiden tot meer dan 3.000m², zonder de gronden te bebouwen. Het is mogelijk om de gronden af te zetten en in overleg met ZHL passende aanplant te realiseren.
5. Uw droomhuis: Voor deze buitengewone bouwkavel heeft het gerenommeerde architectenbureau Van Manen een prachtig ontwerp gecreëerd waarvoor een onherroepelijke bouwvergunning is afgegeven. Het internationaal befaamde LAP Landscape en Urban Design heeft daarnaast een landschapsontwerp gemaakt zodat uw woning optimaal ingepast kan worden in deze unieke woonomgeving. Uw eigen droomhuis ontwerpen kan natuurlijk ook. Het bestemmingsplan biedt met een maximale inhoud van 1.000m³, een bebouwd oppervlak van maximaal 300m² en een nokhoogte van 9,5 meter voor de woning daar ook alle ontwerpvrijheid en mogelijkheden toe.
6. Bedrijfs-/beroepsactiviteiten: U kunt maximaal 1/3e deel van het totale oppervlak van de woning, inclusief bijgebouwen, gebruiken voor bedrijfsmatige activiteiten, met een maximum van 50m². Dit biedt u de flexibiliteit om uw werk- en leefruimte in harmonie te brengen.
7. Bed & Breakfast en beroepen aan huis: Deze locatie biedt ook mogelijkheden voor een Bed & Breakfast voor maximaal 4 personen, evenals de uitoefening van aan huis verbonden beroepen (raadpleeg bijlage 1 bij het bestemmingsplan voor details).

8. Algemeen:
• Gemeentelijk onderhouden rioolgemaal aanwezig voor het kavel.
• Gemeentelijk onderhouden brandblusvoorziening aanwezig voor het kavel.
• Ziggo en KPN kabel tot aan kavelgrens, glasvezel te betrekken vanuit de straataansluiting.
• Kapelleboslaan is eigendom van Zuid-Hollands Landschap (ZHL voorheen Dunea) waar u op basis van een eeuwigdurende erfpachtovereenkomst gebruik van kunt maken.
• Ook het omliggend natuurgebied is eigendom van en wordt onderhouden door ZHL (overgenomen in 2022 van Dunea).
• De weg moet beschermd worden voor belastingschade t.g.v. nieuwbouw (kosten voor de koper);
Mis deze unieke kans niet om uw droomwoning in het hart van de Randstad te realiseren te midden van de natuurlijke schoonheid van Kennemerland-Zuid. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen en uw toekomstige thuis te ontdekken.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Kapelleboslaan 51a
Postcode 2204 AJ
Plaats NOORDWIJK
Koopprijs € 1.000.000,-
Perceeloppervlakte 1009 m2

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.